Gönderen Konu: 5-6-7 Haziran 2018 Hakan Doğanay'ın Ekibi 4.145 greft + 500 sakal (yaş36)  (Okunma sayısı 44179 defa)

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam tam sonuç için 365 gün beklemek lazım. Sen 130 günde isyan bayrağını çekmişsin. Yapma daha çok erken.

Resimlerime bak 1-2-3-4 ay önümüzdeki ay da bak sonraki aylarda
Geçmişte ne kadar gelişim olmuş (dilerim önümüzdeki aylar saçlar fışkırır da ben yanılırım)
Görünen köy kılavuz istemez
Çıkan kök belli bu saatten sonra ne kadar çıkış olur o da bu sürecin gelişiminden belli
Millet 5 ayda saç tararken benim açıklığım aynı saç ektirdiğim belli değil saçımın artan değişen hiç bir tarafı yok.
Umarım saç ektiripte benim düştüğüm duruma düşmezsiniz.
« Son Düzenleme: 14 Ekim 2018, 09:55:49 Gönderen: black06 »

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam tam sonuç için 365 gün beklemek lazım. Sen 130 günde isyan bayrağını çekmişsin. Yapma daha çok erken.

İsyan bayrağı da çekmedim yazdığım yazı alıntıda memnun değilim dedim

130 gün 4.5 aya yaklaştım
Süreçten, gelişimden, gidişattan memnun değilim

Anatolia Likit

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
    • Anatolia Likit
Bende hakan doğanayda karar kılmıştım fakat araştırmalarım sonucu çok fazla olumsuz ekimini gördükten sonra randevumu iptal ettirdim, umarım istediğiniz gibi sonuç alırsınız.
Anatolia Likit

radres

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Anatolia sana katiliyorum kardesim ayni durumdayiz

radres

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
İsyan bayrağı da çekmedim yazdığım yazı alıntıda memnun değilim dedim

Abi acaba bi ilacla falan desteklesen mi yada kullaniyor musun bilmiyorum, bulundugun aya göre evet henüz sonuc iyi durmuyor ama bi umut atak yapbilir sonradan allah büyük

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi acaba bi ilacla falan desteklesen mi yada kullaniyor musun bilmiyorum, bulundugun aya göre evet henüz sonuc iyi durmuyor ama bi umut atak yapbilir sonradan allah büyük

Bende iyi olsun istiyorum. İnşallah bir umut atak yapar.
Xpecia ve biotin 5.000mg kullandım 4 ay kadar
Şu an solgar 5.000mg biotin düzenli kullanıyorum
Ayriyetten takviye b12, d3, çinko, c vitamini, pharmaton multivitamin hergün farklı ikisini atıyorum
Haftada bir-iki minoxil 2 fıs sıkıyorum
Finasterid proscar başlamadım.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bende hakan doğanayda karar kılmıştım fakat araştırmalarım sonucu çok fazla olumsuz ekimini gördükten sonra randevumu iptal ettirdim, umarım istediğiniz gibi sonuç alırsınız.

Teşekkür ederim.
İyi olsun diye Saç ektiriyoruz uğraşıyoruz emek sarfediyoruz eziyet çekiyoruz
Bu işin sonunda mutluluk yoksa ona göre de yol çizmek  lazım
Acele etmeyin iyi araştırın ektireceğiniz yerin birden fazla sonucunu inceleyin ektirenlerle görüş alışverişinde bulunun.
Daha sonra kararınızı verin.

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet biraz yavaş ilerliyor ama daha erken bana kalırsa. 6. Aydan sonra kendini belli edecektir. Bu kadar paralar verdikten sonra insan birşeyler görmek istiyor, haklısınız, 1 euro olmuş 7 lira neredeyse.

Lefkoşalı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bende 1 ay içinde saçlarda hızlı atak bekliyorum.

Lefkoşalı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Evet biraz yavaş ilerliyor ama daha erken bana kalırsa. 6. Aydan sonra kendini belli edecektir. Bu kadar paralar verdikten sonra insan birşeyler görmek istiyor, haklısınız, 1 euro olmuş 7 lira neredeyse.

Bende hızlı atak bekliyorum

klc34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bende iyi olsun istiyorum. İnşallah bir umut atak yapar.
Xpecia ve biotin 5.000mg kullandım 4 ay kadar
Şu an solgar 5.000mg biotin düzenli kullanıyorum
Ayriyetten takviye b12, d3, çinko, c vitamini, pharmaton multivitamin hergün farklı ikisini atıyorum
Haftada bir-iki minoxil 2 fıs sıkıyorum
Finasterid proscar başlamadım.

minox süreci baltalıyor olabilir alkol var içerisinde ya hiç sıkma ya da günde bir veya iki kere sık ben sadece geceleri yatmadan önce kullanıyorum ince saçlar tüyler çıktı boşluklarda. ama moralini yüksek tut bence böyle kalmayacak saçın

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

4.5 ayı böyle geçirdim
6. ayı artık bekleyeceğim
Farklılık olur ama ne kadar olur bilmiyorum
Klinikle görüştüm 6.ay gelişimi göreceğiz 8.ayda sonuçla ilgili konuşacağız sürecin yavaş ilerlediği konusunda hemfikiriz
Teşekkürler

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

minox süreci baltalıyor olabilir alkol var içerisinde ya hiç sıkma ya da günde bir veya iki kere sık ben sadece geceleri yatmadan önce kullanıyorum ince saçlar tüyler çıktı boşluklarda. ama moralini yüksek tut bence böyle kalmayacak saçın

Bu ara zaten minox kullanmıyorum haftada bir sıkıyordum
Klinikte minox proscar kullanmamı söyledi görünümü geçici iyileştirebileceği fakat tam sonucu
görme açısından bizi yanıltabileceğini söyledi.
İnşallah böyle kalmaz iyiye doğru gider
Teşekkürler

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kirmizi noktolarin olmasi bence sevindirici bisey 155.gundeyim ben saha 2 haftadir biseyler cikmaya basladi dahada gelir diye dusunuyorum 130.gunde benim kafadada cok bisey yoktu.

Facebook Twitter Instagram