Gönderen Konu: 5-6-7 Haziran 2018 Hakan Doğanay'ın Ekibi 4.145 greft + 500 sakal (yaş36)  (Okunma sayısı 44205 defa)

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İşte bundan sonra gelişmelerin yavaş veya hızlı olduğu evreye girdin kardeşim.
Ben tecrübe ettim ve sana da tavsiyem şudur; ayda bir veya 20 günde bir fotoğraf çek öyle analiz et çıkışları.
Her gün takip edince eğer gelişme yavaşsa hatta hızlı bile olsa insan bu gelişimi göremeyip umutsuzluğa sevk oluyur. Şunu yap, saçlarım çıkacak normal bir gelişme dönemindeyim diye kendini bu düşünceye adapte et. Aksi bir şey olumsuz düşünme.

Zaten şuanda olumsuz hiç bir şey yok. Zamanla göreceğiz.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sonucunun iyi olacağını düşünüyorum. Ancak, sabır gerektiren yavaş bir gidişatın var. Yani ön çizginde derinin altındaki greftleri  neredeyse görüyorum diyebilirim. Saç derisi sivilce veya kızarıklıklar  içinde. Bu çok iyi birşey hareketlenme olacağına işaret olarak görülür.  Şok dökülmende erken tamamlanmıştı zaten. Ben senin durumunu tony montanaya benzetiyorum  bakarsan onunda  erken şok dökülme ama  çıkışlar biraz  geç olmuştu. Oda çok sabretmişti.  Her gün aynaya bakmamaya çalış. İnancını kaybetme. Bu kafa kapanacak okadar. :)
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Zamanla göreceğiz angmar
110 gün resim atacağım
Arada bir çekip bakıyorum 20 gün resim çekmeden duramam herhalde.
Teşekkür ederim.

İşte bundan sonra gelişmelerin yavaş veya hızlı olduğu evreye girdin kardeşim.
Ben tecrübe ettim ve sana da tavsiyem şudur; ayda bir veya 20 günde bir fotoğraf çek öyle analiz et çıkışları.
Her gün takip edince eğer gelişme yavaşsa hatta hızlı bile olsa insan bu gelişimi göremeyip umutsuzluğa sevk oluyur. Şunu yap, saçlarım çıkacak normal bir gelişme dönemindeyim diye kendini bu düşünceye adapte et. Aksi bir şey olumsuz düşünme.

Zaten şuanda olumsuz hiç bir şey yok. Zamanla göreceğiz.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sonucunun iyi olacağını düşünüyorum. Ancak, sabır gerektiren yavaş bir gidişatın var. Yani ön çizginde derinin altındaki greftleri  neredeyse görüyorum diyebilirim. Saç derisi sivilce veya kızarıklıklar  içinde. Bu çok iyi birşey hareketlenme olacağına işaret olarak görülür.  Şok dökülmende erken tamamlanmıştı zaten. Ben senin durumunu tony montanaya benzetiyorum  bakarsan onunda  erken şok dökülme ama  çıkışlar biraz  geç olmuştu. Oda çok sabretmişti.  Her gün aynaya bakmamaya çalış. İnancını kaybetme. Bu kafa kapanacak okadar. :)

İnşallah kapanır felix
Süreç yavaş işliyor
Çevremde farklı  zamanlarda saç ektiren insanlar süreçleri bana göre hızlı.
Senin gelişimde hızlı oldu
Sabır edip göreceğiz
Teşekkür ederim felix iyi dileklerin için

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
110. Gün
Süreç devam ediyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kişiden kişiye süreçler degişir o yüzden canınızı sıkmayın henüz erken
Global Moderator

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlarını kısa tutmanı tavsiye ederim. Saç köklerini uzun saç yorar ve daha çok enerji harcar.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kişiden kişiye süreçler degişir o yüzden canınızı sıkmayın henüz erken

teşekkürler hintell
bekliyorum süreci beraber göreceğiz.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Son Düzenleme: 14 Ekim 2018, 00:01:06 Gönderen: black06 »

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlarını kısa tutmanı tavsiye ederim. Saç köklerini uzun saç yorar ve daha çok enerji harcar.
Biyolojik olarak dedigin dogru olabilir ama psikolojik olarak kisa sacli olunca saclar cok az gozukuyor :) ben kestirdim pisman oldum 4.ayda uzundu daha cokmus gibi geliyor su anda 5.aydayim

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Biyolojik olarak dedigin dogru olabilir ama psikolojik olarak kisa sacli olunca saclar cok az gozukuyor :) ben kestirdim pisman oldum 4.ayda uzundu daha cokmus gibi geliyor su anda 5.aydayim
Fotolar gozukmuyor dostum tekrar yuklermisiniz

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
130 gün 4.5 aya yaklaştım
Süreçten, gelişimden, gidişattan memnun değilim

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sağ

black06

• Full Member