Gönderen Konu: 5-6-7 Haziran 2018 Hakan Doğanay'ın Ekibi 4.145 greft + 500 sakal (yaş36)  (Okunma sayısı 44182 defa)

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
sürecimi ekim yaptırdığım haftadan itibaren paylaşıyorum.
buraya ekimin sonucunu (olumlu olacak veya olumsuz olacak) bilerekte paylaşım yapmaya başlamadım
ilk sayfada da yazdığım üzere forumu takip ettiğim için bir borç edindim ve takip edenlere yol göstermesi açısından paylaşıyorum.
paylaştığım resimlerinde bulanık soluk ters ışık vs olmamasına dikkat ediyorum.
bazı sayfalarda değişik yorumlar okuyorum değişik çıkarımlar değişik söylevler...
kimse ekim sonrası sonucunun kötü olmasını istemez buna göre de paylaştığı sürecini yönetmez.
ama ekim kendini günler geçtikçe belli eder memnuniyet derecesi kişiden kişiye değişir
benim ekimim üstünden 3.5 ay geçti.kafamda ekilen 4.645 greft var.
var olan eski saçlarım dökülmedi süreç resimlerde de şok dökülme sonrası kalanlarında onlar olduğu görülür.
az önce ekim sonrası paylaşmadığım resimleri attım.
şimdi de saçların çıkması açısından kritik bir sürece girdiğim 3.5 aylık (105gün) resimleri paylaşacağım.

Hocam şimdiden karamsarlığa kapılma henüz süreç başlamadı bile insallah çıkışlar olup seni rahatlatacaktır. Yalnız paylastigin resimler hep böyle net olursa müteşekkir olurum. Aslında elimden gelse sen ve senin gibi net resimlerle paylaşım yapanları bilgisayarda bir araya toplayıp arşiv yapacağım. Sizin gibi istisnalar hariç çoğu arkadaş Instagram fotosu attığından ekim konusunda faydası maalesef olmuyor. Ben mesela sizin ekim bölgenizi net olarak büyütüp görebiliyorum. Saçlar çıkınca inşaallah saçların sıklığını, doğallığını ve açılarını bu şekilde görebilirsem ben bu ekimden sonuç çıkartabilirim.

Mümkün mertebe net resimler yollamaya çalışıyorum ve aynı şekilde devam edeceğim. Sürecin sağlıklı değerlendirilmesi açısından bunun önemli olduğunu düşünüyorum.sürecimin iyi olması benim iyiliğimedir ters giden birşeyler varsa da herkes görsün istiyorum
Bende forumda görüyorum boğuk bulanık ters ışık vs ekim alanının görünmediği resimlerle ekim merkezlerine övgü teşekkür yağdıran arkadaşları. Bence yanlış yapıyorlar onların Ekim’ini olumlu görüp ekim düşünen arkadaşlar tercihte bulunabiliyor. Ve insanların haklarına giriyorlar.
İnşallah dediğiniz gibi çıkışlar hızlanır
Teşekkürler

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Merhaba , Minoxil kullandın mı ? Genel hakan hocanın ekimlerinde tavsiye ediyorlar birinci aydan sonra iki kutu gibi.

kelman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
şu çıkışları başlamamış ya da az olan arkadaşlara şunu bunu kullandın mı diye sormaktan vazgeçin arkadaşlar. kimse hiçbir şey kullanmak zorunda değil ve ekim sonucunu kısmen de olsa bu tür takviyelere bağlamak hoş değil. çıkışların az da olsa var kardeşim. Bana kalırsa hala erken. 1-1.5 ay sonra inşallah gözle görülür değişmeler olur.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
şu çıkışları başlamamış ya da az olan arkadaşlara şunu bunu kullandın mı diye sormaktan vazgeçin arkadaşlar. kimse hiçbir şey kullanmak zorunda değil ve ekim sonucunu kısmen de olsa bu tür takviyelere bağlamak hoş değil. çıkışların az da olsa var kardeşim. Bana kalırsa hala erken. 1-1.5 ay sonra inşallah gözle görülür değişmeler olur.

Bunu sormamın sebebi ayni yerde ekim yaptırdığım için olmasın ? Bana tavsiye edildiği için soruyorum , ben kullanacağım kendisi kullandıysa etkisi var mi yok mi öğrenmek için soruyorum.
Çıkışlarla ilgili herhangi birşey sormadım çünkü ortalama 200 - 210. Güne kadar çıkış olabiliyor hatta metabolizmaya göre daha da uzun sürebiliyor

kelman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bunu sormamın sebebi ayni yerde ekim yaptırdığım için olmasın ? Bana tavsiye edildiği için soruyorum , ben kullanacağım kendisi kullandıysa etkisi var mi yok mi öğrenmek için soruyorum.
Çıkışlarla ilgili herhangi birşey sormadım çünkü ortalama 200 - 210. Güne kadar çıkış olabiliyor hatta metabolizmaya göre daha da uzun sürebiliyor
Bunu senin için söylemedim ki. Söylemim direkt sana olsa senden alıntılardım. İyi forumlar.

aytuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar, ekiminiz hayırlı olsun. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız. Lütfen gidişat ile alakalı bizleride bilgilendirmeyi unutmayın.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
black kardesim (asagi yukari yas olarak akran sayiliriz),

once duygusal olarak yorumlamak gerekirse:
Hakan Hoca bu ise yillarca emek vermis, belkide onlarca basarili ekim merkezi kurucularina hocalik yaparak DHI teknigini en iyi sekilde uygulamis ve ogretmis bir hekim.DOnor sagligin, Yasin, aciklik tipin , planlama ekilen greft miktarini goz onune alip, bu denli tecrubeli bir Merkeze ekim yaptirdigini dusunur isek sonucun suphesiz muazzam ve tatmin edici olacaktir.

Nacizane tecrubelerimden yola cikarak yorumlamam gerekir ise ;
Hernekadar yolun cok basinda olsanda suana kadarki durum icin surecinin geriden takip edigini soylemek cok yanlis olmayacaktir.Velev ki DHI tekniginde gelismenin diger tekniklere nazaran daha hizli oldugu gerceginide goz onune almak gerekirse endise edilesi bir durum oldugu dusuncesindeyim.Hemen hemen hic cikis olmamasi durumun vahimiyetini aslinda hafifletiyor.Belkide sac gelisimin biraz yavastir ve 80-90-100 lerde gormemiz gereken cikislar geriden takip ediyor ve 130-140 sonrasi butun denge degisecek cok sik ve gur saclara sahip olacaksin.Ama bu extrem bir durum yani normal sartlar diye kabul edilen surecler ile kiyasladigimda sanki olumsuz birseyler var.Ben sahsen bu ekimin mutlu edecegini dusunmuyorum.Umitlerim yanilmis olmak ve super bir sonuc almis olman ama sahsi fikrim bu ekim mutlu etmez:(

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba , Minoxil kullandın mı ? Genel hakan hocanın ekimlerinde tavsiye ediyorlar birinci aydan sonra iki kutu gibi.
Merhabalar, ekiminiz hayırlı olsun. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız. Lütfen gidişat ile alakalı bizleride bilgilendirmeyi unutmayın.

xpecia ve biotin düzenli bir şekilde alıyorum. ayrıca pharmaton vitamin takviyesi arada alıyorum.
proscar kullanmayı düşündüm fakat   (cinsel hayat, doğacak erkek çocuğun cinsel organ gelişimine kadar yansıyan yan etkileri yüzünden) kullanmadım.
minox aldım haftada 2-3 gün arayla  2 fıs sıkıyorum. döngü olayından dolayı saçımı alıştırmak istemiyorum.

Hakan hocayla proscar ve minoxil i konuştuğumuzda; bu ilaçları aldığın sürece etkisinin olduğunu bıraktığında saçların yine eski haline geleceğini belirtti. proscar ı kullanmak istersem yan etki olana kadar kullanabileceğimi söyledi.

Saç ekimi yaptırıyoruz bunun sonucunun olumlu olması açısından finas veya minoxil kullanma zorunluluğumuzun olmaması lazım.
saç ekiminin bu takviyeler olmadan da sonucunun başarılı veya tatmin eder olması gerektiğini düşünüyorum.

aytuga süreci sonuna kadar paylaşacağım olumlu olumsuz nasıl olursa artık

« Son Düzenleme: 20 Eylül 2018, 17:27:19 Gönderen: black06 »

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
black kardesim (asagi yukari yas olarak akran sayiliriz),

once duygusal olarak yorumlamak gerekirse:
Hakan Hoca bu ise yillarca emek vermis, belkide onlarca basarili ekim merkezi kurucularina hocalik yaparak DHI teknigini en iyi sekilde uygulamis ve ogretmis bir hekim.DOnor sagligin, Yasin, aciklik tipin , planlama ekilen greft miktarini goz onune alip, bu denli tecrubeli bir Merkeze ekim yaptirdigini dusunur isek sonucun suphesiz muazzam ve tatmin edici olacaktir.

Nacizane tecrubelerimden yola cikarak yorumlamam gerekir ise ;
Hernekadar yolun cok basinda olsanda suana kadarki durum icin surecinin geriden takip edigini soylemek cok yanlis olmayacaktir.Velev ki DHI tekniginde gelismenin diger tekniklere nazaran daha hizli oldugu gerceginide goz onune almak gerekirse endise edilesi bir durum oldugu dusuncesindeyim.Hemen hemen hic cikis olmamasi durumun vahimiyetini aslinda hafifletiyor.Belkide sac gelisimin biraz yavastir ve 80-90-100 lerde gormemiz gereken cikislar geriden takip ediyor ve 130-140 sonrasi butun denge degisecek cok sik ve gur saclara sahip olacaksin.Ama bu extrem bir durum yani normal sartlar diye kabul edilen surecler ile kiyasladigimda sanki olumsuz birseyler var.Ben sahsen bu ekimin mutlu edecegini dusunmuyorum.Umitlerim yanilmis olmak ve super bir sonuc almis olman ama sahsi fikrim bu ekim mutlu etmez:(

sloocer öncelikle değerli yorumun ve öngörülerin için teşekkür ederim.

benim dileğimde ekimin sonucunun beni mutlu etmesi
fakat süreç beni mutlu etmiyor ve etmeyecek gibi :( çıkış çok az resimlerde de görüldüğü üzere kafa bomboş..

benim düşüncem dhi kalem yönteminde bir sorun bir sıkıntı olduğu..
son zamanlarda forumda kalem yöntemi ile ektirenlerin gelen sonuçlarına baktığımda ekilen greftlerin çoğunun tutmadığı, fire verildiğini, seyrek tatmin etmeyen ekimlerin olduğunu görüyorum.
benim ekimim topu topu 3-4 kalem ile yapıldı acele ile takılan kökler, arada kalemin ucunu kontrol edin diye bırakılan kalemler..

bir ekimde daha fazla kalem daha çok alet edevat olmalı ki işler daha sağlıklı yürüsün. greftler aceleyle değil daha sakin ve dikkatli takılması açısından. sağlıklı işlev için kalemlerin kaç ekimde bir değiştirildiği de soru işareti ?

forumda ve saç ektirenlerden canlı gözlemlediğim kanal açılıp kök yerleştirilen ekimlerde (senin ekiminde olduğu gibi) başarının daha fazla olduğu.

Sürecimi paylaşmaya devam edeceğim. tekrar teşekkür ederim. Yorumlarını bekliyorum

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
105 gün henüz sürecin başları denebililecek bir zaman dilimi. Onun için çıkışların geriden geliyor olabilir. 140-150 gün aralığı görünen köyün klavuz isteyip istemeyeceği konusunda daha net yorumlar yapılmasını sağlayacaktır. Ümitsizliğe düşmek için erken bir zaman dilimi.
Görüntüden naçizane fikrim, endişe verecek durumun mevcut saçların %20 seviyesinde azaldığı, yeni çıkışlarında pek olmaması sonrası hoş görüntü olmaması yönündedir.
Pozitif taraf ise, zarar gören mevcut saçların geri gelmesi ve çıkışların başlaması ile daha güzel görüntünün yakalayabilecek olmasıdır.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
105 gün henüz sürecin başları denebililecek bir zaman dilimi. Onun için çıkışların geriden geliyor olabilir. 140-150 gün aralığı görünen köyün klavuz isteyip istemeyeceği konusunda daha net yorumlar yapılmasını sağlayacaktır. Ümitsizliğe düşmek için erken bir zaman dilimi.
Görüntüden naçizane fikrim, endişe verecek durumun mevcut saçların %20 seviyesinde azaldığı, yeni çıkışlarında pek olmaması sonrası hoş görüntü olmaması yönündedir.
Pozitif taraf ise, zarar gören mevcut saçların geri gelmesi ve çıkışların başlaması ile daha güzel görüntünün yakalayabilecek olmasıdır.

teşekkür ederim yorumunuz için
hoş bir görüntü yok evet.
4 ay 120 gün, 5 ay 150 gün süreçle ilgili daha net yorumlanacaktır ve ilerleyen aylar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
105 gün demek herşeyin daha yeni toparlanmış olması demek yani çıkışlar bundan sonra başlayacaktır bu kadar erken sürede bu umutsuzluk gereksiz.
Global Moderator

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
105 gün demek herşeyin daha yeni toparlanmış olması demek yani çıkışlar bundan sonra başlayacaktır bu kadar erken sürede bu umutsuzluk gereksiz.

bir umut bekleyeceğiz...
teşekkürler hintell

radres

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
cok deneyimli degilim bu sac konusunda ve forumu da 3-4 aydir takip ediyorum bir taraftran 105 gün daha ataklarin baslayacagi dönem demek bunu herkesten duyuyor ve okuyoruz diger taraftanda da bazi basarili ekimlerin kendisini önceden belli etigini görüyoruz, sizin suanda hareketlenmeler az gibi görünse de düsündügümüzde henüz 3,5 ay olmus bence artik kendini belli edecegi dönemlere esas simdi girmektesiniz. Bu fotograflar 4,5 - 5 aylik fotograflar olsa cok daha umutsuz konusurdum o yüzden moralini bozmadan stres yapmadan 1 ay daha beklemenizi ve basarli sonuclar almanizi gönülden umut ederim. Yabaqnci forumlarda da bu sekilde birkac vaka görmüstüm. Adam ilk basta sikayet ediyordu hicbi hareketlenme falan yok diye ilk 3-4 aylik dönemde sonra 7. ay fotograflaridna fiskirmis saclarin fotosunu yüklüyordu umarim sizinki de böyle olur fakat as a result 3,5 ay umutsuz olmak icin cok erken

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bir umut bekleyeceğiz...
teşekkürler hintell

Benim 105.günde bukadar bile yoktu şimdi 132 gün oldu yavaş yavaş bişeyler başlıyor aynı durumdayız bende 10 mayısta ekim yaptırdım dostum

Facebook Twitter Instagram