Gönderen Konu: 5-6-7 Haziran 2018 Hakan Doğanay'ın Ekibi 4.145 greft + 500 sakal (yaş36)  (Okunma sayısı 44168 defa)

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Artık ufaktan filizlenmelerin başlaması lazım.

ufaktan birşeyler var inşallah artarak devam eder kelman  :)
verdiğimiz emeğin, yaşadığımız sıkıntının karşılığını hep birlikte alırız.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hakan hocaya danışmadan saçınıza hiçbirşey kullanmayınız. Aloevera denilen bitkinin dünyanın en büyük üreticisi abd firması forever satış temsilcisiydim.  Eğitimlerini aldım. Aloevera ürünlerinde bizim bildiğimiz gibi direk içindeki jelin tamamı kullanılmaz . Jelin yararlı olan bir katmanı vardır ve tıbbi üretimde o belli katmanlardaki jel kullanılır. Bu nedenle iyi birşey yapayım derken zarar verebilirsiniz. O nedenle Hakan beye mutlaka danışın.  Forever emergency sprey saç için önerilir %100 ham aloeveradır ama bunu bile sormadan kullanmayınız.

klinikle görüştüm şu an bir şey kullanmanıza gerek yok dediler. kızarıklığın sivilcelerden kaynaklanabileceğini belirttiler. sivilceleri patlatmaya devam ;)

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Derleme

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimden 25-30 gün sonrası Ekim alanı daha önce eklemediğim resimler

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
sürecimi ekim yaptırdığım haftadan itibaren paylaşıyorum.
buraya ekimin sonucunu (olumlu olacak veya olumsuz olacak) bilerekte paylaşım yapmaya başlamadım
ilk sayfada da yazdığım üzere forumu takip ettiğim için bir borç edindim ve takip edenlere yol göstermesi açısından paylaşıyorum.
paylaştığım resimlerinde bulanık soluk ters ışık vs olmamasına dikkat ediyorum.
bazı sayfalarda değişik yorumlar okuyorum değişik çıkarımlar değişik söylevler...
kimse ekim sonrası sonucunun kötü olmasını istemez buna göre de paylaştığı sürecini yönetmez.
ama ekim kendini günler geçtikçe belli eder memnuniyet derecesi kişiden kişiye değişir
benim ekimim üstünden 3.5 ay geçti.kafamda ekilen 4.645 greft var.
var olan eski saçlarım dökülmedi süreç resimlerde de şok dökülme sonrası kalanlarında onlar olduğu görülür.
az önce ekim sonrası paylaşmadığım resimleri attım.
şimdi de saçların çıkması açısından kritik bir sürece girdiğim 3.5 aylık (105gün) resimleri paylaşacağım.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
3.5 ay (105gün)

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
resimlerime baktığımda sizde bakın diplerden saç fışkıracak bir görüntü ben göremiyorum.
gelişim için erken olduğunu ben de biliyorum.önümüzdeki 1 ay sürecimi şekillendirecektir.
siz de takdir edersiniz ki çıkacak saç kendini belli eder forumda da bir çok örneği mevcut
ekimin kendini belli ettiği bu günlerde sizce 4.645 greftlik ekimin 105. günü için resimlerim normal mi?
teşekkürler

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Elini ekim alanına sürttüğün  zaman eline batan yokmu?ektirenler bu süreçte bu şekilde saçların geldiğini anlıyorlarmış.

atkonr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
resimlerime baktığımda sizde bakın diplerden saç fışkıracak bir görüntü ben göremiyorum.
gelişim için erken olduğunu ben de biliyorum.önümüzdeki 1 ay sürecimi şekillendirecektir.
siz de takdir edersiniz ki çıkacak saç kendini belli eder forumda da bir çok örneği mevcut
ekimin kendini belli ettiği bu günlerde sizce 4.645 greftlik ekimin 105. günü için resimlerim normal mi?
teşekkürler
Dostum moralini yüksek tutmaya çalış. Bir ay arayla ekim yaptırdık. Ben de bekliyorum. Benim kafamda da ekim öncesi saçlardan başka saç kalmadı. Zamana ihtiyaç var daha. İçini ferah tutmaya çalış.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
teşekkürler

Bu günden sonra çıkışların başlaması lazım. 1 ay sonra değerlendirmeye başlanabilir süreç.
The World is Yours

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Elini ekim alanına sürttüğün  zaman eline batan yokmu?ektirenler bu süreçte bu şekilde saçların geldiğini anlıyorlarmış.

sağ sol açıklıklarda batan yok
orta tarafta tek tük var
bana da saç ektiren arkadaşlarım bahsetmişti.
teşekkürler

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum moralini yüksek tutmaya çalış. Bir ay arayla ekim yaptırdık. Ben de bekliyorum. Benim kafamda da ekim öncesi saçlardan başka saç kalmadı. Zamana ihtiyaç var daha. İçini ferah tutmaya çalış.

zaman herşeyin ilacı...
içimi ferah tutmaya çalışıyorum
karamsarlık umutsuzluk da zaman zaman beni yalnız bırakmıyor.
teşekkür ederim yorumunuz için
dilerim sizde iyi bir sonuç elde edersiniz

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu günden sonra çıkışların başlaması lazım. 1 ay sonra değerlendirmeye başlanabilir süreç.

teşekkür ederim tonymontana
4.ay 120.günde de resimleri ekleyeceğim

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam şimdiden karamsarlığa kapılma henüz süreç başlamadı bile insallah çıkışlar olup seni rahatlatacaktır. Yalnız paylastigin resimler hep böyle net olursa müteşekkir olurum. Aslında elimden gelse sen ve senin gibi net resimlerle paylaşım yapanları bilgisayarda bir araya toplayıp arşiv yapacağım. Sizin gibi istisnalar hariç çoğu arkadaş Instagram fotosu attığından ekim konusunda faydası maalesef olmuyor. Ben mesela sizin ekim bölgenizi net olarak büyütüp görebiliyorum. Saçlar çıkınca inşaallah saçların sıklığını, doğallığını ve açılarını bu şekilde görebilirsem ben bu ekimden sonuç çıkartabilirim.

Facebook Twitter Instagram