Gönderen Konu: 5-6-7 Haziran 2018 Hakan Doğanay'ın Ekibi 4.145 greft + 500 sakal (yaş36)  (Okunma sayısı 44201 defa)

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Son Düzenleme: 06 Ağustos 2018, 20:28:58 Gönderen: helvalı »

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu saç çıkacak inşallah, donör fotolarıda, eski yeni yanyana getirdim ciddi kapanma mevcut. İnşallah güzel olacak. Kullandığın bir ilaç varmıdır?

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben 20 gün sizden geride geliyorum.forumdan okuduğum kadarıyla kizraiklik olması iyiye işaret.insallah güzel bir sonuç elde edriz.

Teşekkür ederim inşallah ekilenler çıkar sizinde benimde
Sizinde Ekim’iniz hayırlı olsun
Kızarıklık hiç bitmedi şu an sıcaklarda tetikliyor
O kadar zahmetin sonucu yüzümüzü güldürsün yeter

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu saç çıkacak inşallah, donör fotolarıda, eski yeni yanyana getirdim ciddi kapanma mevcut. İnşallah güzel olacak. Kullandığın bir ilaç varmıdır?

İnşallah çıkar
Sizde bir an önce ektirir kurtulursunuz
Donör ense orta arka kısım toparladı sayılır
Sağ ve sol yanda resimlerde belli açıklık var
Xpecia ve biotin alıyorum arada c vitamini alıyorum
Finasterid e başlamadım

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekim alanı
Donör
Bugün çektiğim güneş altı, gölgede çektiğim resimleri paylaşacağım.
Başka konularda yorumları olup benim sürecime yorum yapmayan forumdaşlardan adminlerden yorumlarını görüşlerini bekliyorum.
Görüşleriniz önemli yazarsanız sevinirim
Teşekkürler

Forumda hemen hemen her konuda yorumu olupta benim sürecime kör sağır dilsiz olan forumdaşlardan sürecimle ilgili görüşlerini bekliyorum.
Teşekkürler

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar manuel ile mikromotor arasında çok fark var.mikromotorda alım yapan arkadaş seri olayım diye hızlı hızlı saça takıyor.saç alınıyor ama zaten
baştan zarar görmüş ve çıkmayacak ve boşu boşuna beklenti oluyor.fakat manuel alımda alan kişinin kuvvet uygulaması gerekiyor hedefliyor ona göre bastırıyor ve problemli greft oranı çok düşüyor! ayrıca donör bölge çabuk ve hasarsız iyileşiyor.

sanılanın aksine manuel alım çok yavaş olmuyor.işin ehli kişiler bunu mikromotor kadar seri kullanabiliyor! kendimden biliyorum!
bence bu manuel pançı iyi kullanan sanatkar yetişmesi lazım.mikromotoru veriyorlar acemilerin eline donör katliamı!
mesela manuel alım yapıp da perişan olan bir donör görmedim şimdiye kadar gören varsa yazsın..
dikkat edilirse çok iyi yerler zaten mikromotor kullanmıyor!

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar manuel ile mikromotor arasında çok fark var.mikromotorda alım yapan arkadaş seri olayım diye hızlı hızlı saça takıyor.saç alınıyor ama zaten
baştan zarar görmüş ve çıkmayacak ve boşu boşuna beklenti oluyor.fakat manuel alımda alan kişinin kuvvet uygulaması gerekiyor hedefliyor ona göre bastırıyor ve problemli greft oranı çok düşüyor! ayrıca donör bölge çabuk ve hasarsız iyileşiyor.

sanılanın aksine manuel alım çok yavaş olmuyor.işin ehli kişiler bunu mikromotor kadar seri kullanabiliyor! kendimden biliyorum!
bence bu manuel pançı iyi kullanan sanatkar yetişmesi lazım.mikromotoru veriyorlar acemilerin eline donör katliamı!
mesela manuel alım yapıp da perişan olan bir donör görmedim şimdiye kadar gören varsa yazsın..
dikkat edilirse çok iyi yerler zaten mikromotor kullanmıyor!

sonuç olarak Türkiye de bu iş bir ticaret aracı oldu okan29
ekim merkezleri de az zamanda çok iş çıkartma peşindeler.
alım manuelde daha uzun sürdüğü bir gerçek.
dediğin gibi 'manuel pançı iyi kullanan sanatkar yetişmesi lazım' sana katılıyorum.
manuel alımlarda donörde bir sıkıntı olmadığını senin gibi bende gözlemliyorum.

kendi ekimim için konuşursam zaman açısından bir kısıtlamam bulunmuyordu hatta 4 gün hastanedeydim
fakat ekim merkezi için manuel alımda geçecek zaman bir sorun muydu bilmiyorum.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
3 ay bitti 90. Gün resimleri
Öncelikle donör

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
3 ay bitti 90. Gün ekim bölgesi resimleri
« Son Düzenleme: 07 Eylül 2018, 15:18:40 Gönderen: black06 »

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
süreç ile ilgili değerli görüşlerinizi bekliyorum.
teşekkürler...

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donör temiz duruyor, çıkışlar için henüz erken. Bu arada güneşin altında gezmiyorsun değil mi, şapkasız falan. Bu kızarıklığı uzatacaktır. Hafiflemesi için aloe vera bitkisi tavsiye ederim. Bitkinin yapraklarındaki jeli haftada 2 sefer saçlara uygulayarak 1 saat kadar bekletebilirsin. Tamamen doğal. Kızarıklıklara iyi gelecektir.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donör temiz duruyor, çıkışlar için henüz erken. Bu arada güneşin altında gezmiyorsun değil mi, şapkasız falan. Bu kızarıklığı uzatacaktır. Hafiflemesi için aloe vera bitkisi tavsiye ederim. Bitkinin yapraklarındaki jeli haftada 2 sefer saçlara uygulayarak 1 saat kadar bekletebilirsin. Tamamen doğal. Kızarıklıklara iyi gelecektir.

İlk 2 ay şapkasız güneşe çıkmadım
Güneşte fazla kalmıyorum gezmiyorum, büroda çalışıyorum
beyaz tenden mi yoksa başka bir durumdan mı ekimden bu yana kızarıklık geçmedi.
Aloe vera yı deneyeceğim
Çıkışlar için sabırsızım bazen umutsuzluğa da kapılıyorum. Şu an çıkan tek tük saç harici kafada birşey göremiyorum.
Yorumunuz için teşekkürler

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hakan hocaya danışmadan saçınıza hiçbirşey kullanmayınız. Aloevera denilen bitkinin dünyanın en büyük üreticisi abd firması forever satış temsilcisiydim.  Eğitimlerini aldım. Aloevera ürünlerinde bizim bildiğimiz gibi direk içindeki jelin tamamı kullanılmaz . Jelin yararlı olan bir katmanı vardır ve tıbbi üretimde o belli katmanlardaki jel kullanılır. Bu nedenle iyi birşey yapayım derken zarar verebilirsiniz. O nedenle Hakan beye mutlaka danışın.  Forever emergency sprey saç için önerilir %100 ham aloeveradır ama bunu bile sormadan kullanmayınız.
« Son Düzenleme: 07 Eylül 2018, 01:28:09 Gönderen: byata »

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler byata

Yarın 3. Ay resimleri ile kliniğin görüşlerini alırım

Facebook Twitter Instagram