Mikromotorlu 4000 greft gibi yüksek alımlarda maalesef bu tür sonuçlar oluyor. bu alım manuel olsaydı donörün durumu çok daha iyi olurdu.ama toparlar çok daha kötüleri var! yada böldürerek iki ay arayla iki aşamalı olsaydı yine daha iyi sonuç olurdu.genelde insanlarlar tek seferde olsun bitsin istiyor.Genel olarak bakıldığında önler sıkı ekilmiş kökler ekimde zarar görmemişse güzel bir sonuç olur.
sonucu süreci hep birlikte görüceğiz iyi dilekleriniz için teşekkürler
hakan doğanayın ekibini seçmemin nedenlerinden biri de donör ü hırpalamamalarıydı. manuel alım istedim fakat fark olmayacağını düşük hızda mikro motoru çalıştırdıklarını söylediler. özellikle ilk ekim günü alım yavaş yavaş başladı alım sona doğru hızlandı ikinci gün özellikle daha hızlı kök alımının olduğunu düşünüyorum.
ekim 3 gün sürdü son gün sakaldan alım yapıldı.
dediğiniz gibi ilk ekimi önlere 8-9 ay sonra da verteks ve ön sıklaştırma da yapılabilirdi(saç ekim öncesi araştırmalarımda serdar gökrem hoca da bunu tavsiye etti) manuel alım konusunda serdar gökrem hocayı da çok düşündüm fakat saç ekiminde greft dizilişleri kararımı değiştirdi kapatıcılığına ekimdeki başarısına bir şey diyemem.
Zorlu bir süreç tüm saç ektiren arkadaşlar emeğimizin karşılığını alırız.
iyi geceler