Gönderen Konu: 5-6-7 Haziran 2018 Hakan Doğanay'ın Ekibi 4.145 greft + 500 sakal (yaş36)  (Okunma sayısı 44123 defa)

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aynen benimde dikkatimi çekti donör ancak olağan bir durum olduğu için sıkıntı olmaz saçın uzamasıyla  kapanacaktır. Ben saçlarımın  uzaması için  ilk günden beri ne bulduysam kullandım. İyileşme çabuk oldu.

dökülme muhtemelen ekilenlerin yüzde 80ini götürür şimdiden takviyeler  yoksa,  bir an önce edinmen, varsa aksatmadan kullanmanı tavsiye ederim.

Xpecia kullanıyorum 15. Günden beri
Finasterid e başlamadım
2-3 gün sonra resim göndereceğim donörle ilgili kliniğe 1 ay dolmasını bekliyorum.
Arenamed in donör sonuçlarından korkardım umarım kendi başıma gelmez alınan greft Allah’tan 5-6 bin değil 4bin greft sonucu böyle olmamalı  :(

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim  hiç şüphem yok. Kısa sürede toparlayacak. Arenamed nedir ya :)  okadar  kötü değil kardeşim rahat ol.
 Sakal traşı olmuşsun saç tıraşı olmadın dimi. Olmadıysan çok yavaş uzuyor demektir.

60.günü gördüğünde  donörde iz kalmaz diye düşünüyorum.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim  hiç şüphem yok. Kısa sürede toparlayacak. Arenamed nedir ya :)  okadar  kötü değil kardeşim rahat ol.
 Sakal traşı olmuşsun saç tıraşı olmadın dimi. Olmadıysan çok yavaş uzuyor demektir.

60.günü gördüğünde  donörde iz kalmaz diye düşünüyorum.
Saç traşı olmadım. Kenarları ve enseyi düzelttirmeyi düşünüyorum.
Öyleyim demiyorum tabi ki de korkuyordum dedim
Dilerim düzelir bazı yerler canımı sıkıyor sadece sağ ve sol yanda.

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Mikromotorlu 4000 greft gibi yüksek alımlarda maalesef bu tür sonuçlar oluyor. bu alım manuel olsaydı donörün durumu çok daha iyi olurdu.ama toparlar çok daha kötüleri var! yada böldürerek iki ay arayla iki aşamalı olsaydı yine daha iyi sonuç olurdu.genelde insanlarlar tek seferde olsun bitsin istiyor.Genel olarak bakıldığında önler sıkı ekilmiş kökler ekimde zarar görmemişse güzel bir sonuç olur.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Mikromotorlu 4000 greft gibi yüksek alımlarda maalesef bu tür sonuçlar oluyor. bu alım manuel olsaydı donörün durumu çok daha iyi olurdu.ama toparlar çok daha kötüleri var! yada böldürerek iki ay arayla iki aşamalı olsaydı yine daha iyi sonuç olurdu.genelde insanlarlar tek seferde olsun bitsin istiyor.Genel olarak bakıldığında önler sıkı ekilmiş kökler ekimde zarar görmemişse güzel bir sonuç olur.

sonucu süreci hep birlikte görüceğiz iyi dilekleriniz için teşekkürler
hakan doğanayın ekibini seçmemin nedenlerinden biri de donör ü hırpalamamalarıydı. manuel alım istedim fakat fark olmayacağını düşük hızda mikro motoru çalıştırdıklarını söylediler. özellikle ilk ekim günü alım yavaş yavaş başladı alım sona doğru hızlandı ikinci gün özellikle daha hızlı kök alımının olduğunu düşünüyorum.
ekim 3 gün sürdü son gün sakaldan alım yapıldı.
dediğiniz gibi ilk ekimi önlere 8-9 ay sonra da verteks ve ön sıklaştırma da yapılabilirdi(saç ekim öncesi araştırmalarımda serdar gökrem hoca da bunu tavsiye etti) manuel alım konusunda serdar gökrem hocayı da çok düşündüm fakat saç ekiminde greft dizilişleri kararımı değiştirdi kapatıcılığına ekimdeki başarısına bir şey diyemem.
Zorlu bir süreç tüm saç ektiren arkadaşlar emeğimizin karşılığını alırız.
iyi geceler

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
black06 ekimin hayırlı olsun. isteklerin doğrultusunda hızla hedeflediğin saça ulaşmanı diliyorum. Son durum nedir donör alan toparladımı. Foto paylaşırsan sevinirim.

plasebo77

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hakan Doğanay ön çizgi çizmekten başka birşey yapmamış demek ki. açıkçası ön çizgiyi de beğenmedim. Bu işi estetik cerrahın kendisi yapmalı. Asistanların yapması benim kabul edebileceğim bir durum değil. Umarım istediğin gibi olur saçların

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hakan Doğanay ön çizgi çizmekten başka birşey yapmamış demek ki. açıkçası ön çizgiyi de beğenmedim. Bu işi estetik cerrahın kendisi yapmalı. Asistanların yapması benim kabul edebileceğim bir durum değil. Umarım istediğin gibi olur saçların

Hakan Doğanay ismine güvenerek gidiyorsun
Süreç gelişme sonuç: Hakan Doğanay güvencesinde olduğunu düşünüyorum
Aksi bir durum olursa burdayım paylaşıma devam edeceğim.
Saç çizgisini o gösterdi ona göre ekim yapıldı simetri yamukluk var mı var evet ama uzadığında  belli olmayacağı söylendi. Umarım herkes ekim sonrası istediği saçlara kavuşur.
Teşekkür ederim.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
60 gün 2 ay geçti

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

Saç ekim alanı
Donör
Bugün çektiğim güneş altı, gölgede çektiğim resimleri paylaşacağım.
Başka konularda yorumları olup benim sürecime yorum yapmayan forumdaşlardan adminlerden yorumlarını görüşlerini bekliyorum.
Görüşleriniz önemli yazarsanız sevinirim
Teşekkürler

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
donör için Hakan hocaya resimlerimi attım.
Şu an için endişe edilecek bir durum olmadığını toparlayacağını söyledi. ben oradayken arenamed de ekim yaptıran donörü kötü olup sakaldan alım yaptırıp donöre ektiren kişiden bahsetti (forumda da paylaşımı mevcut) donörümün onun gibi olmayacağını belirtti olumsuz bir durumda telafisi olacağı izlenimini verdi.

güneş altı donör resimlerim 60.gün 2.ay

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güneş altı donör

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gölgede donör 60.gün

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları