Gönderen Konu: 5-6-7 Haziran 2018 Hakan Doğanay'ın Ekibi 4.145 greft + 500 sakal (yaş36)  (Okunma sayısı 44124 defa)

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
5-6-7 Haziran 2018 günü Hakan Doğanay'ın ekibine saç ekimi yaptırdım.
Yaklaşık 8-9 aydır forumu takip ediyorum. Foruma borcumu sürecimi paylaşarak ödemek istedim.

ilk gün        2.100 greft ön kısım
ikinci gün    2.045 greft ön sıklaştırma ve orta kısım
üçüncü gün    500 sakal verteks ve vertekse yakın orta kısım

ekim öncesi resimlerim:

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim sonrası

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
donör

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
donör2

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
sakal

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun. Aramıza hoş geldiniz  :)   donör  gayet  temiz ve homojen alınmış.  Sakalın bir haftası var sonra tıraş olabilirsiniz.

Takipteyim dostum.
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2018, 20:40:17 Gönderen: Felix »
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ektirmeye karar vermiş, fakat nereye ektirmekte hangi yöntemle ektirmekte karar verememiş biriydim.
uzun süredir forumu takip ediyor, arkadaşların sürecini izliyordum.
Ankara da bir çok (dr. ve ekimci) ekim merkezi ile görüştüm fakat kararsızlığım devam etti.
Daha sonra ekim yöntemlerinden kalem yöntemi ile ekim yaptırmaya karar verdim.

Hakan doğanay a konsültasyon için whatsup dan (05323134198) resimlerimi attım.
Asistanları ile görüşmelerim ve forumda ekibe ekim yaptıran arkadaşların paylaşımları anlatımları sonucu Dr.Hakan Doğanay ın ekibine ekim yaptırmaya karar verdim.

4 Haziran gece havalanından alındım hastaneye yerleştirildim.
5 Haziran sabah 10 da greft alımına başlandı.Greftleri Ahmet bey aldı.
               öğlen Dr. Hakan Doğanay geldi saç ekimi ve süreç  ile ilgili görüştük ön çizgimi çizdi.
               daha sonra ekime geçildi. Ekimi Aygün hanım yaptı.
6 Haziran sabah 09:30 greft alımına başlandı. anestezi iğneleri hem alımda hem ekimde ikinci gün beni resmen bağırttı.  :(
               öğlen 12 civarı ekime geçildi 15 civarı ekim bitti.
7 Haziran sabah 09:30 sakal alımına başlandı
                 saat 10:30 gibi ekime başlandı.
                 saat 11:30 gibi ekim bitti.
8 Haziran   Sonuç ile ilgili Dr.Hakan Doğanay ile yaptığım görüşme sonrasında ilk yıkamam yapıldı ve hastaneden çıkışımı yapıldı havalanına bırakıldım.

Ekim sürecince güleryüzünü eksik etmeyen Dr.Hakan Doğanay a, asistanları Ayşegül Hanım ve Didem Hanıma, ekipte Aygün Hanım , Ahmet Bey, Aysel Hanım, Meral Hanım ve ismini hatırlayamadığım diğer ekip arkadaşlarına teşekkür ederim.

Dilerim ekim yaptıran tüm arkadaşlarım gibi verdiğimiz emeklerin çektiğimiz acının karşılığını alır iyi bir sonuç elde ederiz.         

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun. Aramıza hoş geldiniz  :)   donör  gayet  temiz ve homojen alınmış.  Sakalın bir haftası var sonra tıraş olabilirsiniz.

Takipteyim dostum.

Teşekkür ederim felix
Tüm forum gibi ben de seni takip ediyorum  ;)

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ektirmeye karar vermiş, fakat nereye ektirmekte hangi yöntemle ektirmekte karar verememiş biriydim.
uzun süredir forumu takip ediyor, arkadaşların sürecini izliyordum.
Ankara da bir çok (dr. ve ekimci) ekim merkezi ile görüştüm fakat kararsızlığım devam etti.
Daha sonra ekim yöntemlerinden kalem yöntemi ile ekim yaptırmaya karar verdim.

Hakan doğanay a konsültasyon için whatsup dan (05323134198) resimlerimi attım.
Asistanları ile görüşmelerim ve forumda ekibe ekim yaptıran arkadaşların paylaşımları anlatımları sonucu Dr.Hakan Doğanay ın ekibine ekim yaptırmaya karar verdim.

4 Haziran gece havalanından alındım hastaneye yerleştirildim.
5 Haziran sabah 10 da greft alımına başlandı.Greftleri Ahmet bey aldı.
               öğlen Dr. Hakan Doğanay geldi saç ekimi ve süreç  ile ilgili görüştük ön çizgimi çizdi.
               daha sonra ekime geçildi. Ekimi Aygün hanım yaptı.
6 Haziran sabah 09:30 greft alımına başlandı. anestezi iğneleri hem alımda hem ekimde ikinci gün beni resmen bağırttı.  :(
               öğlen 12 civarı ekime geçildi 15 civarı ekim bitti.
7 Haziran sabah 09:30 sakal alımına başlandı
                 saat 10:30 gibi ekime başlandı.
                 saat 11:30 gibi ekim bitti.
8 Haziran   Sonuç ile ilgili Dr.Hakan Doğanay ile yaptığım görüşme sonrasında ilk yıkamam yapıldı ve hastaneden çıkışımı yapıldı havalanına bırakıldım.

Ekim sürecince güleryüzünü eksik etmeyen Dr.Hakan Doğanay a, asistanları Ayşegül Hanım ve Didem Hanıma, ekipte Aygün Hanım , Ahmet Bey, Aysel Hanım, Meral Hanım ve ismini hatırlayamadığım diğer ekip arkadaşlarına teşekkür ederim.

Dilerim ekim yaptıran tüm arkadaşlarım gibi verdiğimiz emeklerin çektiğimiz acının karşılığını alır iyi bir sonuç elde ederiz.         

Dostum kabuklanma başlamıştır şimdiye senin. Zira 5 gün olmuş biteli. 
Ne kullanıyorsun şu an , bepanphol  krem &  dalin şamp.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ücret Sabit mi greft hesabı mı

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

Dostum kabuklanma başlamıştır şimdiye senin. Zira 5 gün olmuş biteli. 
Ne kullanıyorsun şu an , bepanphol  krem &  dalin şamp.
[/quote]

Evet Kabuklanma başladı
Bepanthol losyon & dalin kullanıyorum
Altta resimde görüldüğü üzere greftler arası yol ayrılımalar oldu. Ayşegül hanım normal olduğunu başımın gerildiğini yıkamayı üçe çıkarmamı söyledi.
Bugün altermed panthenol forte sprey diye birşey aldım eczaneden yıkamada onu deneyeceğim birazdan

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ücret Sabit mi greft hesabı mı

Whatssup dan konsültasyon yaptırarak kendine ekilecek miktara göre ücreti öğrenebilirsin.
Hakan hoca saç greft başı 1 euro sakaldan alım 1.5 euro
Ekipte ekilecek grefte ve seansa göre fiyatı değişiyor.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Önler gerçekten  çok güzel görünüyor. Sık çalışılmış.

Ekim planımız benziyor. Dökülmelerimizde yakın. yıkarken kabukları dökmeye şartlamayın kendinizi.10.güne kadar yolu var. Ben uzun süreli kremle yumuşatarak (45 dakika) sonrasında yıkandığında  kabuklar daha hızlı döküldü.sonrasında 10.gün  bir kaç peçeteyi katladım, hafif ıslattım ve başımda sürüdüm  kabuklar beyaz peçetede daha net görülür oldu.temizlendi.

Ben hemen aynı gün  proscar almaya başladım
10 günden sonra solgar biotin1000  ve xpecia tablet erkek   kullanmaya başladım.

şok dökülme az az devam etmekle beraber  yüzde 40 ekilenler dökülmedi.  Ben kullandığım haplara bağlıyorum.şok dökülmeyi hafiflettiğine inanıyorum. 30. Gün  didem hanımla görüşüp,  şampuan olarak  sebamed anti hair loss 400ml şap. Başladım.   

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Önler gerçekten  çok güzel görünüyor. Sık çalışılmış.

Ekim planımız benziyor. Dökülmelerimizde yakın. yıkarken kabukları dökmeye şartlamayın kendinizi.10.güne kadar yolu var. Ben uzun süreli kremle yumuşatarak (45 dakika) sonrasında yıkandığında  kabuklar daha hızlı döküldü.sonrasında 10.gün  bir kaç peçeteyi katladım, hafif ıslattım ve başımda sürüdüm  kabuklar beyaz peçetede daha net görülür oldu.temizlendi.

Ben hemen aynı gün  proscar almaya başladım
10 günden sonra solgar biotin1000  ve xpecia tablet erkek   kullanmaya başladım.

şok dökülme az az devam etmekle beraber  yüzde 40 ekilenler dökülmedi.  Ben kullandığım haplara bağlıyorum.şok dökülmeyi hafiflettiğine inanıyorum. 30. Gün  didem hanımla görüşüp,  şampuan olarak  sebamed anti hair loss 400ml şap. Başladım.

teşekkür ederim.
greftlerimin 1li 2 li çıkması ve ince telli saçlara sahip olmam ilk etapta biraz moralimi bozdu.
2 li 3 lü 4lü greftleri fazla olanın görünüm ve dolgunluk açısından daha avantajlı oldukları belirtildi.
umarım güzel sonuçlar elde ederiz.
xpecia&biotin 1. aydan sonra kullanmayı düşünüyorum.
proscar konusunda kararsızım.
sebamed anti hair los bana da tavsiye ettiler.
ön taraftaki kabuklar hafiften oynamaya başladı.
acele etmiyorum şimdilik 7 günden sonra az daha bastırarak yıkamam söylendi.
kabukları döksem rahatlayacağım  8)

kelman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
işte bunlar hep benim dedeler :) hayırlı olsun hocam. İnş güzel sonuç alırsın.

Facebook Twitter Instagram