Saç ektirmeye karar vermiş, fakat nereye ektirmekte hangi yöntemle ektirmekte karar verememiş biriydim.
uzun süredir forumu takip ediyor, arkadaşların sürecini izliyordum.
Ankara da bir çok (dr. ve ekimci) ekim merkezi ile görüştüm fakat kararsızlığım devam etti.
Daha sonra ekim yöntemlerinden kalem yöntemi ile ekim yaptırmaya karar verdim.
Hakan doğanay a konsültasyon için whatsup dan (05323134198) resimlerimi attım.
Asistanları ile görüşmelerim ve forumda ekibe ekim yaptıran arkadaşların paylaşımları anlatımları sonucu Dr.Hakan Doğanay ın ekibine ekim yaptırmaya karar verdim.
4 Haziran gece havalanından alındım hastaneye yerleştirildim.
5 Haziran sabah 10 da greft alımına başlandı.Greftleri Ahmet bey aldı.
öğlen Dr. Hakan Doğanay geldi saç ekimi ve süreç ile ilgili görüştük ön çizgimi çizdi.
daha sonra ekime geçildi. Ekimi Aygün hanım yaptı.
6 Haziran sabah 09:30 greft alımına başlandı. anestezi iğneleri hem alımda hem ekimde ikinci gün beni resmen bağırttı.
öğlen 12 civarı ekime geçildi 15 civarı ekim bitti.
7 Haziran sabah 09:30 sakal alımına başlandı
saat 10:30 gibi ekime başlandı.
saat 11:30 gibi ekim bitti.
8 Haziran Sonuç ile ilgili Dr.Hakan Doğanay ile yaptığım görüşme sonrasında ilk yıkamam yapıldı ve hastaneden çıkışımı yapıldı havalanına bırakıldım.
Ekim sürecince güleryüzünü eksik etmeyen Dr.Hakan Doğanay a, asistanları Ayşegül Hanım ve Didem Hanıma, ekipte Aygün Hanım , Ahmet Bey, Aysel Hanım, Meral Hanım ve ismini hatırlayamadığım diğer ekip arkadaşlarına teşekkür ederim.
Dilerim ekim yaptıran tüm arkadaşlarım gibi verdiğimiz emeklerin çektiğimiz acının karşılığını alır iyi bir sonuç elde ederiz.