Gönderen Konu: dr Resul yaman kötü saç ekimi şikayet.  (Okunma sayısı 28374 defa)

Reciproc

• Sr. Member
Ynt: dr Resul yaman kötü saç ekimi fiyasko
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2015, 23:23:26 »
Hoşgeldin kardeşim,dr resul yamandan şikayetçi çok kişi var ama genelde fotolarını  pek göremiyoruz,umarım en yakın zamanda fotolarını eklersin ve bizde görmüş oluruz,özellikle sakal ekiminden sonraki durumunu merak ediyoruz...
Resul yamandan memnun olan bir kaç kişi burda paylaşım yapma önerimizi kabul etmelerine rağmen whatsapp şartını isteyince nedense buz gibi soğudular bizden,sesleri solukları çıkmadı bir daha ,onlarıda malesef güvenilir bulmuyoruz,bunuda burda belirtelim....

Gencturkfransali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Ocak 2015, 22:37:24 »
Peki sakalin durumu nasil acaba mmkunse ordan bir foto atarmisin

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 29 Ocak 2015, 21:42:27 »
Kardeşim geçmiş olsun,ben bu kadar beklemiyordum doğrusu ,yani biraz moralini bozacağım ama gerçekten çok kötü olmuş,hadi ekim alanı başarısız oldu çok az saç çıktı diyelim,amenna bazen oluyor bu tür şeyler diyeceğiz ama yok sorun onunla bitmiyor,döner alanı resmen hasat etmiş resul yaman,hasat derken haşat değil bildiğiniz mahsül hasatı ,yani bütün mahsulü toplamış tek seansta nasıl halletmiş anlamadım,benim 4000 greft alındı dönerden çok dikkatli ve yakından bakılmadığı sürece kesinlikle herhangi bir seyreklik gözükmüyor,halbuki çoğu zaman üç numaraya yakın tutuyorum,şimdi neden sakaldan alıma başvurduğu belli oldu ,gerçi oda tutmamış..
Şok dökülmeden önceki fotoda bir sorun olduğu belliymiş zaten,tutmamış greftler,şimdiden sonra dua et kardeşim döner alan kendinin toparlasın ,can sıkıcı şeyler yazmayayım diyorum ama birde şu var,umarım döner bölgedeki saçların dökülmeye yatkın değildir,AGA olan kişilerde yani hepimizde var :) dönerdeki saçlarda yaş ilerledikçe seyrelir,özellikle yaşlı kişilere dikkat ediniz,hepsinde değil ama özellikle kellik olanlarda çok seyrek olduğunu farkedersiniz,bunu birazda ikinci kes saç ekimi düşünüp döner bölgesi zayıf olanlara bir uyarı olarak yazıyorum,dikkatli olunması gerekir bu konuda,geri dönüşü yok...
Gökhan kardeşim ekimden hemen sonra ve ekimden iki üç gün sonra çekilmiş foton varmı,bu saatten sonra yapacak bir şey yok ama bu ekimlerin neden hiç tutmadığına bir anlam veremedim doğrusu,sonuçta tek bir ekim yapılmadı....

Gencturkfransali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 29 Ocak 2015, 22:59:43 »
Meraba gkn valla uzuldum yaa anlyorum seni ama senin icin gercekten cok zor olmustur iki ekim yapmak herkesin harci degil hemde olmadi allah onun belani versin sakalin fotografini atabilirmisin acaba ve bu arada yasin kac

mr.big

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 29 Ocak 2015, 23:05:41 »
reciproc kardeşim sana mutlaka ulaşmam gerek .. meslektaşın ..

gkn66

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 30 Ocak 2015, 10:30:44 »
Meraba gkn valla uzuldum yaa anlyorum seni ama senin icin gercekten cok zor olmustur iki ekim yapmak herkesin harci degil hemde olmadi allah onun belani versin sakalin fotografini atabilirmisin acaba ve bu arada yasin kac
Fransali yaş. 29 a geldi  .sakalin fotoğrafini atarım kardeşim bi ara

savaş11

• Full Member
« Yanıtla #7 : 30 Ocak 2015, 13:19:00 »
Geçmiş olsun gökhan , gercekten de donör alanı katletmiş önceden bahsediyordun lakin yeni yükledigin fotolarda herşey ortada. Ekilen greftler cıkmamış üstüne donör alanı kalıcı olarak bitirmişler. Aynı durumu 2. yıl önceki ilk ekimimde bende yaşadım ,micromotoru kullananın becerisi ve tecrübesinin ne kadar önemli oldugunu  gördüm fakat olan olmuştu artık.... Saç ekiminde kanuni olarak hakkını aramak istediğinde , ekilen saçın cıkmamasından ziyade kalıcı olarak verilen hasarda magdurun hakkını arayarak karşı tarafın haksızlıgını ıspatlayabilir. Senin bu paylaşımı yaparak cogu kişinin de senin durumuna düşmemesi için insanı görevini yaptıgını söyleyebilirim ,kanuni olarakta hakkını arayabilirsin magduriyetin konusunda herşey ortada zaten..
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 13:59:54 Gönderen: savaş11 »

gkn66

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 30 Ocak 2015, 15:25:17 »
Kardeşim geçmiş olsun,ben bu kadar beklemiyordum doğrusu ,yani biraz moralini bozacağım ama gerçekten çok kötü olmuş,hadi ekim alanı başarısız oldu çok az saç çıktı diyelim,amenna bazen oluyor bu tür şeyler diyeceğiz ama yok sorun onunla bitmiyor,döner alanı resmen hasat etmiş resul yaman,hasat derken haşat değil bildiğiniz mahsül hasatı ,yani bütün mahsulü toplamış tek seansta nasıl halletmiş anlamadım,benim 4000 greft alındı dönerden çok dikkatli ve yakından bakılmadığı sürece kesinlikle herhangi bir seyreklik gözükmüyor,halbuki çoğu zaman üç numaraya yakın tutuyorum,şimdi neden sakaldan alıma başvurduğu belli oldu ,gerçi oda tutmamış..
Şok dökülmeden önceki fotoda bir sorun olduğu belliymiş zaten,tutmamış greftler,şimdiden sonra dua et kardeşim döner alan kendinin toparlasın ,can sıkıcı şeyler yazmayayım diyorum ama birde şu var,umarım döner bölgedeki saçların dökülmeye yatkın değildir,AGA olan kişilerde yani hepimizde var :) dönerdeki saçlarda yaş ilerledikçe seyrelir,özellikle yaşlı kişilere dikkat ediniz,hepsinde değil ama özellikle kellik olanlarda çok seyrek olduğunu farkedersiniz,bunu birazda ikinci kes saç ekimi düşünüp döner bölgesi zayıf olanlara bir uyarı olarak yazıyorum,dikkatli olunması gerekir bu konuda,geri dönüşü yok...
Gökhan kardeşim ekimden hemen sonra ve ekimden iki üç gün sonra çekilmiş foton varmı,bu saatten sonra yapacak bir şey yok ama bu ekimlerin neden hiç tutmadığına bir anlam veremedim doğrusu,sonuçta tek bir ekim yapılmadı....
Ekimden hemen sonra var laptobumda arızalı yapılı yapılmaz ekliyecegim ..

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 30 Ocak 2015, 21:25:22 »
Foto net değil ama görüntü o zamandan belliymiş aslında,bence bu foto bir haftalık var en az,kabuklar çıkmış gibi,eğer kabuklar çıkmışsa saçlar hiç gelişmemiş demektir,yok eğer kabuklu hali bu ise gene bir terslik olmuş demektir,kabuk olmamasına rağmen saç hiç gelişmemiş,ışkılaz nickli arkadaşa bakın ondada benzer durum var....

Tolga50

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: dr Resul yaman kötü saç ekimi şikayet.
« Yanıtla #10 : 09 Haziran 2015, 01:34:01 »
Gökhan sen saçını ne zaman ektirdin kardeş?

burqa1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 10 Haziran 2015, 00:04:28 »
resul yamanın izmirde ektiren bir hastasıyla reelde görüştüm 3500 greft ekmis arkadasın yaşı 22 falandı geçen yıl görmüştüm toplasan kafasında 5 10 tel cıkmıs yada cıkmamıs onunda cok morali bozuktu ne yazıkki..

Gencturkfransali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 11 Haziran 2015, 12:35:20 »
Valla yalan soylemim yerinde olsam saci sifira kazitirdim ve bol spor yapardim

Facebook Twitter Instagram