Kardeşim geçmiş olsun,ben bu kadar beklemiyordum doğrusu ,yani biraz moralini bozacağım ama gerçekten çok kötü olmuş,hadi ekim alanı başarısız oldu çok az saç çıktı diyelim,amenna bazen oluyor bu tür şeyler diyeceğiz ama yok sorun onunla bitmiyor,döner alanı resmen hasat etmiş resul yaman,hasat derken haşat değil bildiğiniz mahsül hasatı ,yani bütün mahsulü toplamış tek seansta nasıl halletmiş anlamadım,benim 4000 greft alındı dönerden çok dikkatli ve yakından bakılmadığı sürece kesinlikle herhangi bir seyreklik gözükmüyor,halbuki çoğu zaman üç numaraya yakın tutuyorum,şimdi neden sakaldan alıma başvurduğu belli oldu ,gerçi oda tutmamış..
Şok dökülmeden önceki fotoda bir sorun olduğu belliymiş zaten,tutmamış greftler,şimdiden sonra dua et kardeşim döner alan kendinin toparlasın ,can sıkıcı şeyler yazmayayım diyorum ama birde şu var,umarım döner bölgedeki saçların dökülmeye yatkın değildir,AGA olan kişilerde yani hepimizde var
dönerdeki saçlarda yaş ilerledikçe seyrelir,özellikle yaşlı kişilere dikkat ediniz,hepsinde değil ama özellikle kellik olanlarda çok seyrek olduğunu farkedersiniz,bunu birazda ikinci kes saç ekimi düşünüp döner bölgesi zayıf olanlara bir uyarı olarak yazıyorum,dikkatli olunması gerekir bu konuda,geri dönüşü yok...
Gökhan kardeşim ekimden hemen sonra ve ekimden iki üç gün sonra çekilmiş foton varmı,bu saatten sonra yapacak bir şey yok ama bu ekimlerin neden hiç tutmadığına bir anlam veremedim doğrusu,sonuçta tek bir ekim yapılmadı....