Gönderen Konu: Ücreti çok yüksek olmayan ama sık eken güvenilir ekim tavsiyesi  (Okunma sayısı 1872 defa)

yilmaz43

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar yeni üye oldum.İstanbulda yaşıyorum 43 yaşım 20-30 lu yaşlarda çok sık saçım vardı dax ve jöle çok kullandım ondan mıdır nedir ekteki fotolardaki gibi yanlardan sonra da tepeden 2005 ten sonra açıldı.Şuan hd biotin tablet ve fixpera isimli şampuanı kullanıyorum dökülme hemen hemen yok gibi kalan saçları korumayı başardım ama ektirmeyi de düşünüyorum.Sizce bu aylarda ekim olur mu?Fiyatlar malum Doların ve Euronun artması ile uçtu..Hem uygun hem de saç tipime göre sizce en sık ekim için nereyi önerirsiniz?

yilmaz43

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
diğer fotograflar

PagaroN

• Hero Member
Merhaba
Forumumuza hoşgeldiniz.
Yaşınıza göre dökülmeniz sanırım stabil hale gelmiştir. Bu devreden sonra front bölge için iyi ve sizin tabirinizle sıkı bir ekim yaptırabilirsiniz. Önceliğiniz İstanbul ise sitemizde biraz vakit geçirip İstanbul da ekim yapan yapan dr ve ekim merkezlerini taramanızı tavsiye ederim.
Sitemizde Ana sayfa butonunun yanındaki "Ara" butonunu kullanarak site içerisinde İstanbul a ait verilere ulaşabilirsiniz.
Saç ekiminde Koray Erdoğan gibi birçok iyi dr' un İstanbul' da olduğunu belirtmek isterim.
Saç ekiminiz için vertex bölgenize sıkılaştırma ekim yapılabilir (tamamen açılmadığı için) veya ekim òncesinde varolan saçlarınızın kuvvetlenmesi için finans kullanabilirsiniz. Bu ilacın içeriğini ve yan etkilerini araştırınız.
İyi forumlar...

yilmaz43

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.Koray Bey'i düşündüm ama ücreti çok yüksek..Daha ekonomik ama sık ekim düşünüyorum.Başka görüş bildiren arkadaş olursa sevinirim

technicz9

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
merhaba hocam foruma hoşgeldiniz.istanbulda zekeriya kul ve serdar ilhanoğlunun başarılı ekimleri var,bütçeye daha uygun fayda maliyet açısından bakarsanız bu iki doktoru tavsiye ederim.
Dünle beraber gitti düne ait ne varsa,bugün yeni şeyler söylemek gerek.

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Alıntı
ücreti yüksek olmayan

Alıntı
güvenilir olan

Alıntı
sık eken

saç ekiminden önce yıllar boyu araştırma yapıp yine de karar veremeyen kişilerin aklındaki soruları sıralamışsınız. bu sorulara net cevap verebilen biri çıkmayacaktır, eğer biri bu söyledikerlinizi karşılayan bir ekim yeri olduğunu söylerse de kendisine güvenmeyin derim.  :)

Facebook Twitter Instagram