Gönderen Konu: Op.Dr.İlhan Serdaroğlu 7 Haziran 2018 3400 Greft Saç Ekimi  (Okunma sayısı 7672 defa)

_Kerem_

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba,
7 Haziran 2018 de İlhan Serdaroğlu ekimimi gerçekleştirdi. Yaklaşık olarak 3400 greft civarı bir ekim yapıldı. Uzun araştırmalarım
sonucunda bu işlemi İlhan Bey'e yaptırmaya karar verdim. Sabah 8:30 da kliniğe gittim. Gerekli prosedürleri yaptıktan sonra (Evrak imzalama, Önlük giyme, Operasyon öncesi resim ve makineyle saçların kısaltılması) işlem 09:10 gibi başladı.  Önce lokal anestezi için bir kaç iğne yapıldı. (Dayanılmayacak bir ağrı değil) Daha sonra İlhan Bey Greftleri kendisi çıkardı. Bu işlem yaklaşık
olarak 2,5 saat civarı sürdü. Kısa bir yemek ikramından sonra Muhammed Bey Kanalları açtı. Daha sonra Sevilay Hanımda operasyona katıldı ve açılan kanallara greftler yerleştirildi. Operasyon 16:30 gibi bitti. Hangi ilaçları nasıl kullanmam gerektiği bilgisi bana verildi.

Operasyon Öncesi ve Operasyonun hemen sonrası fotoğraflarını paylaşıyorum. Diğer iletimde de son durumumu paylaşacağım. Lütfen ekim hakkındaki düşüncelerinizi benimle paylaşınız.

_Kerem_

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Op.Dr.İlhan Serdaroğlu 7 Haziran 2018 3400 Greft Saç Ekimi
« Yanıtla #1 : 12 Haziran 2018, 00:35:34 »
5. Gün itibari ile durumum. 3'üncü yıkamamı gerçekleştirdim. İlerleyen günlerde bu işlemi daha rahat yapabileceğimi düşünüyorum. Görüşlerinizi bekiyorum

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Haziran 2018, 00:41:10 »
Hayırlı olsun ekiminiz umarım güzel olur neticesi. merak ettiğim bir şey var nasıl karar verdin ilhan serdaroğluna yani yanlış anlaşılmasın ilhan bey ülkemizdeki sayılı doktorlardan birisi saç ekimi alanında ,sorun tercihiniz değil sorun benim  :) ben bir türlü karar veremiyorum kime ektireceğimi o yüzden soruyorum nasıl karar verdiniz diye.

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 12 Haziran 2018, 00:57:14 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Umarım istediğiniz saçlara kavuşursunuz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 12 Haziran 2018, 01:07:14 »
Hayırlı uğurlu olsun ekiminiz ekim bölgesinde  saçlı alanla saçsız alan arasında  bir geçiş olsaymış dahada  güzel olucakmış planlama. Umarım sonucunuz sizi çok mutlu eder geçmiş olsun
Global Moderator

_Kerem_

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 12 Haziran 2018, 01:07:59 »
Teşekkür ederim.
Aslında sorunun içinde cevabını vermişsin. ("ilhan bey ülkemizdeki sayılı doktorlardan birisi saç ekimi alanında ")Daha önce İlhan Bey'e ekim yaptıran bir kişi tanıyorum. Karar vermemdeki en büyük etken buydu. İlk görüşmemizde de bana kendisi o güveni verdi. Kendisi operasyon içerisinde bulunması da bence büyük bir artı. Sende karar verirken işinin ehli olan Doktorlara yoğunlaş. Sonuçta her zaman yaptırabileceğimiz bir şey değil. 

_Kerem_

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 12 Haziran 2018, 01:09:57 »
Hayırlı uğurlu olsun ekiminiz ekim bölgesinde  saçlı alanla saçsız alan arasında  bir geçiş olsaymış dahada  güzel olucakmış planlama. Umarım sonucunuz sizi çok mutlu eder geçmiş olsun

Teşekkür ederim

_Kerem_

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 12 Haziran 2018, 01:10:44 »
Hayırlı olsun ekiminiz umarım güzel olur neticesi. merak ettiğim bir şey var nasıl karar verdin ilhan serdaroğluna yani yanlış anlaşılmasın ilhan bey ülkemizdeki sayılı doktorlardan birisi saç ekimi alanında ,sorun tercihiniz değil sorun benim  :) ben bir türlü karar veremiyorum kime ektireceğimi o yüzden soruyorum nasıl karar verdiniz diye.
Teşekkür ederim.
Aslında sorunun içinde cevabını vermişsin. ("ilhan bey ülkemizdeki sayılı doktorlardan birisi saç ekimi alanında ")Daha önce İlhan Bey'e ekim yaptıran bir kişi tanıyorum. Karar vermemdeki en büyük etken buydu. İlk görüşmemizde de bana kendisi o güveni verdi. Kendisi operasyon içerisinde bulunması da bence büyük bir artı. Sende karar verirken işinin ehli olan Doktorlara yoğunlaş. Sonuçta her zaman yaptırabileceğimiz bir şey değil.

_Kerem_

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 12 Haziran 2018, 01:12:02 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Umarım istediğiniz saçlara kavuşursunuz.

Teşekkür Ederim

dent.58

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 12 Haziran 2018, 03:44:27 »
5. Gün itibari ile durumum. 3'üncü yıkamamı gerçekleştirdim. İlerleyen günlerde bu işlemi daha rahat yapabileceğimi düşünüyorum. Görüşlerinizi bekiyorum
ekiminiz hayırlı olsun. insallah güzel olur sonuç. küçük bir eleştirim olacak orta bölgelere seyrek ekilmiş gibi algıladım 3400 greft hepsi bence öne ekilmeliydi vertex ayrı bir seans ta ekilmeliydi. dr bey greft sayısı kapatıcılık için yeterli olur dedi mi ?

_Kerem_

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 12 Haziran 2018, 23:48:31 »
ekiminiz hayırlı olsun. insallah güzel olur sonuç. küçük bir eleştirim olacak orta bölgelere seyrek ekilmiş gibi algıladım 3400 greft hepsi bence öne ekilmeliydi vertex ayrı bir seans ta ekilmeliydi. dr bey greft sayısı kapatıcılık için yeterli olur dedi mi ?
Evet önler arkalara göre biraz daha sık ekildi. Sonucun iyi olacağını gayet iyi bir operasyon olduğunu söyledi.

dent.58

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 13 Haziran 2018, 00:45:23 »
.

dent.58

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 13 Haziran 2018, 00:46:39 »
Evet önler arkalara göre biraz daha sık ekildi. Sonucun iyi olacağını gayet iyi bir operasyon olduğunu söyledi.

gönlüne göre olur inşallah
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2018, 14:56:01 Gönderen: dent.58 »

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 13 Haziran 2018, 01:14:57 »
Bence de bu işlem birkere yapılıyor ve kesinlikle doktür tırafandan yapılmalı. ..götüne göre olur inşülah. ..google olumsuz yorum yük doktür için. .

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 13 Haziran 2018, 04:17:50 »
Bence de bu işlem birkere yapılıyor ve kesinlikle doktür tırafandan yapılmalı. ..götüne göre olur inşülah. ..google olumsuz yorum yük doktür için. .
dostum yazımlara dikkat etnelisin bence yoksa sıkıntı büyük😂😂😂
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Facebook Twitter Instagram