Gönderen Konu: Op.Dr.İlhan Serdaroğlu 7 Haziran 2018 3400 Greft Saç Ekimi  (Okunma sayısı 7674 defa)

_Kerem_

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Op.Dr.İlhan Serdaroğlu 7 Haziran 2018 3400 Greft Saç Ekimi
« Yanıtla #16 : 22 Haziran 2018, 14:38:55 »
Siteye her zaman giremiyorum Veritabanı hatası alıyorum. Girdiği zamanda fotoğrafları yükleyecek durumda olmuyorum :)
Bu gün 16'ıncı günüm. 15'inci gün fotoğraflarını paylaşıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

_Kerem_

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 11 Aralık 2018, 15:10:32 »
Tekrardan Merhaba,
6 ayımı doldurdum. İş yoğunluğu nedeniyle resim atamadım.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 11 Aralık 2018, 15:17:08 »
Harika olmuş

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 11 Aralık 2018, 15:51:45 »
6.ay daha yolun yarısı.gün ışığında  resim paylasman mümkün mü? Bu resimlerde özellikle ön ve orta bölümde yani ekim yapılan kısım  seyrek kalmış  gibı. .ama dediğim gibi daha yolun yarısı.

_Kerem_

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 11 Aralık 2018, 16:21:48 »

batuhan34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 11 Aralık 2018, 16:24:47 »
abi yolun yarısına göre çok iyi olmuş.bende ilhan hocada ektirdim bugün 15. günüm.Bir de ekim süreci içinde ne tür takviye gıdalar ve ilaclar aldın abi.

_Kerem_

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 11 Aralık 2018, 16:29:47 »
6.ay daha yolun yarısı.gün ışığında  resim paylasman mümkün mü? Bu resimlerde özellikle ön ve orta bölümde yani ekim yapılan kısım  seyrek kalmış  gibı. .ama dediğim gibi daha yolun yarısı.
ilerleyen günlerde ekleyeceğim. Evet dediğin gibi bazı seyreklikler var. Fotoğrafta belli olmuyor ama alttan daha kısa
saçların geldiğini aynada görebiliyorum. İlhan Bey ile görüşmemde kendisi gidişatın normal olduğunu,
çıkan saçların kalınlaşıp daha da gür bir görüntü alacağını söyledi.Dediğiniz gibi yolun yarısı. :)
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2018, 16:51:40 Gönderen: _Kerem_ »

_Kerem_

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 11 Aralık 2018, 16:43:16 »
abi yolun yarısına göre çok iyi olmuş.bende ilhan hocada ektirdim bugün 15. günüm.Bir de ekim süreci içinde ne tür takviye gıdalar ve ilaclar aldın abi.
Teşekkür ederim kardeşim. Ben olayı şöyle düşündüm;
Eğer ben bu saçı güvenip İlhan Hoca'ya ektirmiş isem söylediklerini ve önerdiklerini kullanmalıyım ki
olumsuz bir durumda KEŞKE demeyeyim ve Hocam bak ben hepsini uyguladım diyebileyim.
Sana tavsiyem önerdiği ürünleri kullan. Bana ekimden
önce Xpecia tablet önermişti onu kullandım. Ekimden sonrada bir süre kullanmaya devam ettim.
Ben Saç serumlarını hala daha kullanıyorum.Bir de ekimden sonra sana verdiği broşürde 10 gün sonra şunu yapabilirsin,
20 gün sonra şunu yapabilirsin vs. gibiuyarılarada mutlaka dikkat et. Ben şahsen fazlası ile uydum.
Umarım ekiminin sonucu dilediğin gibi olur :)
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2018, 16:51:09 Gönderen: _Kerem_ »

batuhan34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 11 Aralık 2018, 17:18:49 »
Teşekkür ederim kardeşim. Ben olayı şöyle düşündüm;
Eğer ben bu saçı güvenip İlhan Hoca'ya ektirmiş isem söylediklerini ve önerdiklerini kullanmalıyım ki
olumsuz bir durumda KEŞKE demeyeyim ve Hocam bak ben hepsini uyguladım diyebileyim.
Sana tavsiyem önerdiği ürünleri kullan. Bana ekimden
önce Xpecia tablet önermişti onu kullandım. Ekimden sonrada bir süre kullanmaya devam ettim.
Ben Saç serumlarını hala daha kullanıyorum.Bir de ekimden sonra sana verdiği broşürde 10 gün sonra şunu yapabilirsin,
20 gün sonra şunu yapabilirsin vs. gibiuyarılarada mutlaka dikkat et. Ben şahsen fazlası ile uydum.
Umarım ekiminin sonucu dilediğin gibi olur :)

Amin.İnşallah istediğimiz saçlara kavuşuruz abi :)) Dediklerine katılıyorum abi ekimden 1 ay öncesinden beri xpecia kullanıyorum ve kullanıcamda.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 11 Aralık 2018, 17:24:00 »
Eskisine göre gayet iyi duruyor daha da çıkış olacaktır bir kaç ay  umarım  sağlam  bir  atak  yapar.Ama şimdi açık alana bakıyorum genelde on bölge ve 3400 greft ekilmiş daha yoğun durması gerekirdi sanki 6.ayda benim düşüncem.Yinede dediğim gibi sağlam bir atak yaparsa bu iş noktalanir inş.

_Kerem_

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 11 Aralık 2018, 17:31:33 »
Eskisine göre gayet iyi duruyor daha da çıkış olacaktır bir kaç ay  umarım  sağlam  bir  atak  yapar.Ama şimdi açık alana bakıyorum genelde on bölge ve 3400 greft ekilmiş daha yoğun durması gerekirdi sanki 6.ayda benim düşüncem.Yinede dediğim gibi sağlam bir atak yaparsa bu iş noktalanir inş.
Değerli yorumun için teşekkür ederim. 1 ay da çok büyük farklılık gösterdi. İnşallah atak devam eder.
Ön bölgeye 2400 greft ekildi. 1000 kök de tepe bölgesine ekim yapıldı.

wathmon

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 12 Aralık 2018, 15:27:16 »
öncelikle geçmiş olsun.Saçlarınız çok güzel olmuş yalnız kafama takılan tepeden göstermiş olduğunuz fotoğrafta sol tarafta hala açıklık var. Çıkışlar devam ediyor mu yoksa o kadar mı kalacak. Yanlış anlamayın sadece sizin fotoğrafta değil bazı insanların fotoğraflara bakıyorum evet ön taraf çizgi güzel oluyor ama geriye kalan orta taraflar hala boşluk oluyor.

_Kerem_

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 12 Aralık 2018, 17:06:41 »
öncelikle geçmiş olsun.Saçlarınız çok güzel olmuş yalnız kafama takılan tepeden göstermiş olduğunuz fotoğrafta sol tarafta hala açıklık var. Çıkışlar devam ediyor mu yoksa o kadar mı kalacak. Yanlış anlamayın sadece sizin fotoğrafta değil bazı insanların fotoğraflara bakıyorum evet ön taraf çizgi güzel oluyor ama geriye kalan orta taraflar hala boşluk oluyor.
Evet sol taraf biraz daha seyrek. Ön taraftan baktığım zaman belli bir yere kadar yeni çıkmaya başlayan minik
saçlar görüyorum. Tepeye doğru da elimle minik saçları hissedebiliyorum. Çıkışlar devam ediyor.
Seyreklilerin ilerleyen aylarda kapanacağını ümit ediyorum :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 12 Aralık 2018, 17:35:51 »
kerem son durumu paylaşırmısın baya olmuş
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram