Gönderen Konu: G.antep 2500 greft  (Okunma sayısı 20351 defa)

Staple

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: G.antep 2500 greft
« Yanıtla #30 : 27 Şubat 2016, 18:30:58 »
Yaş 37 se sorun yok bence ilaç işine hiç girme.Bu ekim yeterli olur saç ekimci bile çok önemli değil aslında hemen hemen artık tecrübesi olan bütün saç ekimciler aynı sadeceuyguladıkları teknikler farklı o da alımla alakalı önemli olan senin donör alandaki saç kaliten fönle ve yıkamayla alakalı şunu söyeleyebilirim tabiki doktoruna danışman daha faydalı ama önemli olan ilk 12 gün yani kabukların düşmesiyle zaten olay bitiyo ben 3 hafta sonra normal şekilde saçımı yıkamaya başladım sadece eskiden tırnaklarımıda kullanırdım onu yapmıyorum 3.aydayım ekimde hani ne olur ne olmaz diye

Kılavuz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 27 Şubat 2016, 20:31:50 »
Tesekkur ederim hocam sac ekimi sureci uzun bu islem sabir gerektiriyor hepimiz hakkinda hayirlisi umarim herkesin gonlune gore olur..

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : 28 Şubat 2016, 14:42:38 »
İnsanları ilaçlara yönlendirmeyin iyi bir şey değil bırak kardeşim finastreidi zaten ekim yapılmayan bölgeler gür saç köklerin iyi merak etme kesin sonuç alırsın finastreid fillan sakın girme o işlere yan etkilerini geçtim hayatın boyunca kullanman lazım bırsktığın anda normalden fazla dökülme yaşarsın ayrıca bir yıl kullanımdan sonra hiç bir etkiside kalmıyo
n1 yıldan sonra etkısının kalmadıgını nerden bılıyorsunuz? ayrıca devamlı kullanmasın aten sadece sok surecını atlatana kadar  saç ekımı var olan saçlarını ınanılmaz etkılıyor ve fınas bunu engellıo ekım zamanı kullanılmasında fayda var dıye dusunuyorum  yoksa bende ılaç meraklısı degılım  dar alana ekim yaptıranlar ıcın saç ekımı cok rısklı cougu kısı ekımden sonra var olan saçlarını daha hızlı  kaybedıyor
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2016, 14:44:45 Gönderen: Onurd »

Staple

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 28 Şubat 2016, 20:07:28 »
5 yıl minoxil forte kullandım genel olarak finastredit te olsa 1.yıla kadar müthiş sonuçl alıyosun ama daha sonra etkisini kaybediyo malesef daha sonra normal sürece giriyo eğer o süreçten sonra bırakırsan eskisinden daha kötü oluyo yoksa tabiki finastredi kullansa arkadaş çok etkili olur ama bıraktığı zaman bu sefer bir anlamı kalmayacak yine eski durumuna dönüşecek bütün ilaçlarda aynıdırcbu etki antidepresanlar dahil.ben saç ekiminde bana saç ekimci minoxil kullanabilirsin demesine rağmen kullanmadım sadece ekim yapmadığım seyrek tepecbölgesine yapıyorum ayrıca finastreid etkili içtn alınan ilaçlarada karşıyım bu kadar etkili ilaçların yan etkileri olduğunainanıyorum göğüs büyümesi olan arkadaşım vardı sadece belirttiğim yan etkisi bu değil belki bilmediğimiiz böbrek vb.ilerde başımıza dert açacak etkileride olabilir

Kılavuz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 28 Şubat 2016, 22:08:37 »
 Bu ilac isimlerini inanin ilkkez bu sitede duydum ne kadar yararli olur ne kadar olmaz onu bilmem. Ekimden bir hafta sonra Doktorum bana zinco ve medobiohtin kullanmami tavsiye etti zincoyu gunde bir kez digerini iki kez kullaniyorum 3 ay araliksiz kullanip bir ay ara vercem ardindan bi uc ay daha kullanip birakicam ne kadar dogru ne kadar yarari olur bilemem. Doktorlara bu isi bilenlere guvenmekten baska caremiz yok herkesin istedigi gibi bir ekim sonucu olur insallah...

Kılavuz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 28 Şubat 2016, 22:16:59 »
Haa bu arada 3 seans prp de yaptiriyorum 15 gun arayla 2 seansi bitti 3 seansi yakinda yaptiricam kullandigim ilaclar olsun prp olsun faydalarini gorur muyum yorumlarsaniz sevinirim...

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 28 Şubat 2016, 22:37:10 »
5 yıl minoxil forte kullandım genel olarak finastredit te olsa 1.yıla kadar müthiş sonuçl alıyosun ama daha sonra etkisini kaybediyo malesef daha sonra normal sürece giriyo eğer o süreçten sonra bırakırsan eskisinden daha kötü oluyo yoksa tabiki finastredi kullansa arkadaş çok etkili olur ama bıraktığı zaman bu sefer bir anlamı kalmayacak yine eski durumuna dönüşecek bütün ilaçlarda aynıdırcbu etki antidepresanlar dahil.ben saç ekiminde bana saç ekimci minoxil kullanabilirsin demesine rağmen kullanmadım sadece ekim yapmadığım seyrek tepecbölgesine yapıyorum ayrıca finastreid etkili içtn alınan ilaçlarada karşıyım bu kadar etkili ilaçların yan etkileri olduğunainanıyorum göğüs büyümesi olan arkadaşım vardı sadece belirttiğim yan etkisi bu değil belki bilmediğimiiz böbrek vb.ilerde başımıza dert açacak etkileride olabilir

Dostum kısmen dediklerin dogru lakin finas ve minox bırakınca eskisinden kötü olmaz kullanmasaydın 5 yıl içinde dökülecek saclarında döküldüğü icin 5 yıl öncesi başladığın saclarin olmuyor çünkü 5 yıl minox korumuş. Ve antidepresan Hakkı'nda söylediğin cok yanlış bunu düzeltmem lazım Antidepresanlar serotonin geri alımı ile çalışır depresyona girmiş insanın serotonin seviyesi cok düşer ve dopamin  dengesizlesir düzenli Antidepresanla serotonin mevcut konumuna gelir ve dopamin normalleşir bıraktığın anda eskisine yanı sac ilaçları gibi olmaz mevcut durumunu korur. Kullanmak isteyen ve kullanan kişilere yanlış bilgi vermiş olma diye yazdım.

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : 29 Şubat 2016, 00:31:35 »

Dostum kısmen dediklerin dogru lakin finas ve minox bırakınca eskisinden kötü olmaz kullanmasaydın 5 yıl içinde dökülecek saclarında döküldüğü icin 5 yıl öncesi başladığın saclarin olmuyor çünkü 5 yıl minox korumuş. Ve antidepresan Hakkı'nda söylediğin cok yanlış bunu düzeltmem lazım Antidepresanlar serotonin geri alımı ile çalışır depresyona girmiş insanın serotonin seviyesi cok düşer ve dopamin  dengesizlesir düzenli Antidepresanla serotonin mevcut konumuna gelir ve dopamin normalleşir bıraktığın anda eskisine yanı sac ilaçları gibi olmaz mevcut durumunu korur. Kullanmak isteyen ve kullanan kişilere yanlış bilgi vermiş olma diye yazdım.

Arastırmalarıma göre dünya da önde gelen en ıyı ekımcıler kesınlıkle mınox onermıyor  ıspanyadakı ''Injerto Capilar'' adlı merkezle görüstüm dünyanın en iyi saç ekım merkezidir bence saç ekımının en üst sınırı onlar  .. kesınlıkle  mınox önermıyor saç ekim xden önce  en az  8 ay ekımden sonrada  fınas kullanmanan gerektini sölüyoRLAR. aynı sekılde  koray erdogan da ben kesinlikle minox önermem dıyor yanı bu doktorları cıttıye almak gerek . ( zaten mınox içinde alkol oldugu için uzun süre kullanmak mümkün degil  kafa derısınde kuruma  ve aşırı yaglanma ciddi  sekılde seboreik dermatit kaçılmaz)  uzun süre kullanıp agır şekilde nefes darlıgı kaşıntı ve  seboreik dermatit olan arkadasımvar yakınen sahıt oldugum .  finas daki amaç saç ekimi öncesi  var olan saçların zarar görmemisi ekin öncesi saglıklı ve direncli olması ekimden sonrada sok dönkülmenin minumuma inmesi ve dht yi azaltıp tranva görmüs saçların bide dht ile bogusmaması sanırım
« Son Düzenleme: 29 Şubat 2016, 00:51:05 Gönderen: Onurd »

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : 29 Şubat 2016, 02:46:14 »

minoksil için sölediklerine tamamen katılıyorum  zaten ilaç kullansakta kullanmasakta var olan saçlarımızı kaybedicez :(  yani ilaca baglamanın hata oldugunu düşünüyorum aten gidiyor saclar hormonlarımız yüzünden  belli bir yasa kadar dökülme devam ediyor bu yaş sınısı bır cok dr göre 40 da yavaslıyor dıyorlar..  finansa gelince evet yat etkiler mevcut ama bu kişiden kişiye degisiyor zaten kullanıp asırı yan etki hisseden kişiler devam etmez heralde ama bu saç ekim sürecinde malesef gerekli kullananların sonucunun daha farklı oldugu aşikar yoksa kimsenin seve seve zevk alarak ilaç kullanmak istemez heralde :))

berken

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 29 Şubat 2016, 10:20:18 »
yakı otu ve nane çayını deneyebilirsiniz işe yarar hem doğallar da

Kılavuz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 05 Haziran 2016, 14:24:27 »
139. Gun fotolari her ne kadar onerilmese de kafamdaki pullanmadan dolayi 1 hafta once makinayla tras oldum arkadaslar...yorumlari bekliyorum
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2016, 14:27:31 Gönderen: Kılavuz »

akif37

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 05 Haziran 2016, 16:11:32 »
Ekim gayet guzel olmus.saclarini uzatabilirsin artik.gerci sac konusunda sansli olanlardansin.

Kılavuz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 05 Haziran 2016, 19:56:18 »
Teşekkur ederim akif37 tum ektiren arkadaslarin rabbim gonlune gore verir insallah....

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 05 Haziran 2016, 20:47:33 »
hayırlı olsun dostum.ekimi gercekleştiren hocanın facesi varsa atarmısın

Kılavuz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 06 Haziran 2016, 12:27:16 »
Mutsuz ben face kullanmiyorum o yuzden var midir yok mudur bilmiyorum g.antep konukoglu hastanesinde bulabilirsin huseyin hocayi....neden istedin hocayi yorum yapmadin ekimim icin her yorum degerlidir benim icin bekliyorum :)

Facebook Twitter Instagram