Gönderen Konu: Arena med 12. Ay saç ekim sonucu 5000 greft ( KANAL AÇIMI SERKAN AYDIN)  (Okunma sayısı 12375 defa)

Mahmutulu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim arkadaşlara yadımcı olmak istediğin için Hintell
Anlaşılmayan şu ben bi ekim merkezini övmek için değil sadece ve sadece saçlarımın nasıl olduğunu size sormak için gösterdim başka bi yere ektirseydim de yine atardım abicigim bahane aramayın benim üstümden bi yerlere sallamak için gidin arayın görüşün hakkınızı sonuna kadar arayın ama sadece saç ekim sürecimi paylaştım diye yemediğim laf kalmadı kusura bakmayın da sizin hastalıklı tutumlarınıza kendimi kaptırmam Arenamed x bi firma y bi firma hiç farketmez sıkıntınız mı var açın konu burada herkese yardımcı olun akıl alın fikir sorun ama beni alet etmeyin ben ektirdim sonucumdan memnunum isteyen her kim olursa olsun gider konuşurum ki atılan mesajlara cevap verdiğim gibi ama saçmalamayan vazgeçin artık ya

Tontiş

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sonuç çok iyi maşallah güle güle tarayınız saçlarınızı çok sık olmuş Allah bizede nasip etsin böyle sonuçlar inşallah.

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
boyle sac boyle ekım merkezınden cıkcagını hıc dusunmuyorum >:(

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
boyle sac boyle ekım merkezınden cıkcagını hıc dusunmuyorum >:(

efe20 ve ozzy miydi onun sonuçlarda evsane gerçekten umarım bu sekilde devam ederler

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam son dudum nedir?

green

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
vaybe efsane olmus kardesim bu saclar felaket ama donoru fazla kisaltma yoksa aciklik ortaya cikar izler belli olur bi mudet uzun dursun iyice topalamasi daha zaman alacaktir... finans kullandiniz mi malum saclar kalinlasmis

babel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun. süreç tamamlanmış sanırım önler iyi. sen memnunmusun ? görüntün bayağı iyi yönde değişmiş.

Mahmutulu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim ben çok memnunum süreç daha iyiye gidiyor

Tarık06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Acaip bir değişim yaşamışsın arenamedin çoğu konusuna baktım ama bunu görmemiştim nasıl o kadar saç çıktı çok şanslısın gerçekten  :o

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bir kaç foto daha ekle ara sıra güzel sonucundan

gulcesenduran@hotmail.com

• Yeni üye
  • *
Merhaba size serkan bey mi ekim yapti ekibimi burde bu doner kismi 1 sene sonunda mi fuzeldi duzelmesi icin birsey yaptiniz mi

gulcesenduran@hotmail.com

• Yeni üye
  • *
Donor kisimlariniz ne kadar surede duzeldi  duzelmesi icin bir islem yapildi mi birde isleminizi serkan aydin mi yapti ekibimi

Harunnnn

• Sr. Member
Ektıklerı çıkmayan ekımlerı forumda fazlasıyla var artı olarak Ektıklerı cıkmadıgı gıbı donorun de mahvalduğu cok fazla ekım mevcut bu kadar sevımlı bakılabılecek bır kurum degıl hala

+👍

yazıcıoqlu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sonuc belki dogrudur ama foruma direk yuklemeler yapilmamali  diye düşünüyorum.

vinyj

• Full Member
İlk resme Ve bunlara iyi bakın ;)))

Şimdi soru Ve cevap kısmına geçelim kardeşler mail atabilir sorabilirsiniz ben memmnunum iyi kötü tüm yorumlara açığım abartı olmadıkça

çok başarılı sonuç maşallah

Facebook Twitter Instagram