Gönderen Konu: Arena med 12. Ay saç ekim sonucu 5000 greft ( KANAL AÇIMI SERKAN AYDIN)  (Okunma sayısı 12371 defa)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
1 yıl sonucunda tam sonuç aldığım için zaten süreci de paylaştım ama anlamamışsın sanırım kötü niyetli bakmaya gerek yok art niyet mi düşünüyorsun görmezden gel yazma gereksinimi duyma

Art niyetli olarak niye bakiyorsun ? Ben başka bakış açısından yaklaştım Firma Arena med olunca insan ister istemez şüpheleniyor .
Ekiminden oldukça verilmli sonuç almışsın , kuaför bakmaya baslamalisin o zaman , hayirlisi olsun

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Forum kuralları gereği süreci sonuç şeklinde paylaşmak yasaktır. Eşzamanlı olarak paylaşılan konular yayınlanır. Bu sebeple konu silinecektir diye tahmin ediyorum .
Bu arada sonuç güzel olmus.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam sonucunuz çok güzel, güle güle tarayın. Zaten Aranamed de sayfasında paylaşmış. Fakat merak ettigim nokta orda verilen isim ile aldığınız kullanıcı adı farklı. "Nickname" kullansanız anlayacağım da ad-soyad farklı kullanmanızı pek anlamlandiramadim.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Guzel bir detay

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam sonucunuz çok güzel, güle güle tarayın. Zaten Aranamed de sayfasında paylaşmış. Fakat merak ettigim nokta orda verilen isim ile aldığınız kullanıcı adı farklı. "Nickname" kullansanız anlayacağım da ad-soyad farklı kullanmanızı pek anlamlandiramadim.
Reklam yoneticisi o kadar zeki degil demekki hocam. Hesap yapamamislar demekki ordan onu cozucegini. Ayrica Arenamed mahvettigi kafalarin hesabini vermedigi surece 1 ekip 5 ciksa bile turkiyedeki en rezil kurum sifatiyla devam etmeye layiktir. Attiklari yalanlarin haddi hesabi yok Allah bunlarin ellerine dusurmesin.

Mahmutulu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşlerim sizi anlıyorum ama ben kendimi şöyle açıklıyayım ben büyük sorunlar ve korkular yaşadım donör bölgemden dolayı gerçekten zor zamanlar geçirdim bu zaman diliminde hep ekim için yazdım arenamede kendim araştırdım daha önce o kadar şey kullandım işe yaramadığını bişe bile  hep googlede araştırdım donör nasıl duzelır şu bu ama paylaşım yapmaya o piskoloji ile cesaret edemedım ama içimde ukte kaldı Ozamanlar favorim Hintellin s saçlarıydı Hatta neden bende oraya ektirmedim diye kızdım kendime ama açık konuşmak gerekirse pek maddi olarak hazır değildim Ekim’ine ekim yapan doktoruna Ve kendısine büyük saygı duyuyorum  simdi benim saçlarımda onun gibi oldu yani mutluyum içimde de bi ukte kaldı bu forumda paylaşmak istedim ama kendi ismimi yazmadım burdan bakıp ımstagramda cıkmamak için biraz kalabalık bir instagramım var dostlar isteyene özelden numara hemen verirrim bulusurum görüşürüm konuyu ben açtım telımıde hemen isteyene veririm ekim merkezi şu bu beni ilgilendirmez alakamda ekımden sonra olmadı donör durumumu sorgulamak harici zaten kendimi kanıtlayacak bir durum yok ister İnan ister inanma ama sonuç bu yani diğer Ekim’leri göz önüne getirmek de benim haddime değil süreç bu ister silinsin ister silinmesin ben paylaştım ancak dikkat ettim diğer Arenamed Ekim’lerine hep aynı kişiler yorum yapıyor ben sadece sizden kendim için iyi mi kötü mü ya da yardımcı olabileceğim bir şey var mı diye konu açtım kurum kuruluş için ya da savunmak için değil sorusu olan herkese cevap veririm ama kurumla ilgili konular benim ilgilendirmez sonucumu yorumlayan yorumlar gerisi için Arenamedi arayıp konusun bu kişisel bir durum .

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşlerim sizi anlıyorum ama ben kendimi şöyle açıklıyayım ben büyük sorunlar ve korkular yaşadım donör bölgemden dolayı gerçekten zor zamanlar geçirdim bu zaman diliminde hep ekim için yazdım arenamede kendim araştırdım daha önce o kadar şey kullandım işe yaramadığını bişe bile  hep googlede araştırdım donör nasıl duzelır şu bu ama paylaşım yapmaya o piskoloji ile cesaret edemedım ama içimde ukte kaldı Ozamanlar favorim Hintellin s saçlarıydı Hatta neden bende oraya ektirmedim diye kızdım kendime ama açık konuşmak gerekirse pek maddi olarak hazır değildim Ekim’ine ekim yapan doktoruna Ve kendısine büyük saygı duyuyorum  simdi benim saçlarımda onun gibi oldu yani mutluyum içimde de bi ukte kaldı bu forumda paylaşmak istedim ama kendi ismimi yazmadım burdan bakıp ımstagramda cıkmamak için biraz kalabalık bir instagramım var dostlar isteyene özelden numara hemen verirrim bulusurum görüşürüm konuyu ben açtım telımıde hemen isteyene veririm ekim merkezi şu bu beni ilgilendirmez alakamda ekımden sonra olmadı donör durumumu sorgulamak harici zaten kendimi kanıtlayacak bir durum yok ister İnan ister inanma ama sonuç bu yani diğer Ekim’leri göz önüne getirmek de benim haddime değil süreç bu ister silinsin ister silinmesin ben paylaştım ancak dikkat ettim diğer Arenamed Ekim’lerine hep aynı kişiler yorum yapıyor ben sadece sizden kendim için iyi mi kötü mü ya da yardımcı olabileceğim bir şey var mı diye konu açtım kurum kuruluş için ya da savunmak için değil sorusu olan herkese cevap veririm ama kurumla ilgili konular benim ilgilendirmez sonucumu yorumlayan yorumlar gerisi için Arenamedi arayıp konusun bu kişisel bir durum .

Bu yazıyı sevdim  :)bence gerekçeler  sağlam .konu kalsın derim ben ,hele o saç stili daha önce hiç bir ekim sonucunda görmedim   :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

Vayy be benim saçlar gibi oldu demek:) iyi hadi öyle olsun madem sonuç güzel ama hakkını yemiyim
Global Moderator

mhmsar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
bence bu ekim iyi olmuş ama uzun bir süre bu şekilde donörle gezme psikolojik olarak çöküntü olabilir belirli bir süre. Bence reklam vs. diye uzatılmasın konu adam paylaşmak istemiş ve fikir vermek istemiş. Ama ben dünya'da tek ekim merkezi arena med kalsa dahi buraya yaptırmam bu da bir gerçek 8) 8) 8)

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bence bu ekim iyi olmuş ama uzun bir süre bu şekilde donörle gezme psikolojik olarak çöküntü olabilir belirli bir süre. Bence reklam vs. diye uzatılmasın konu adam paylaşmak istemiş ve fikir vermek istemiş. Ama ben dünya'da tek ekim merkezi arena med kalsa dahi buraya yaptırmam bu da bir gerçek 8) 8) 8)

Benim böyle saçım olacağını bileyim değil 3 ay 6 ayda o donerle gezerim  :) hani gerçekten çok kötü bir durum buna önlem alınması gerekir ama bu ekim sonucu bence o kötü süreci adama unutturacak cinsten .

Koray-62

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Serkan Aydın Arenamed 5200 Greft
« Yanıtla #25 : 12 Haziran 2018, 23:48:12 »
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 1 ay önce saç Ekimi yaptırdım.Rica etsem yorumlarmısınız?

1.Resim ekim öncesi
2.Resim ekimin birinci günü
3.Resim kabuk dökümü sonrası
4.Bir ay sonrası
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2018, 14:10:40 Gönderen: Koray1980 »

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kötü bir zaman geçirmişssin bu donör ile ekim konusu açsaydın eğer piskolojin daha çok bozulurdu bu konuda haklısın çünkü hepimiz seni etkilerdik ister istemez yazdıklarımızla sonuca gelince o kadar çile çekmişssin tipinde düzgün bir çocuksun sonuç harika olmuş donör toparlamış darısı herkesin başına diyelim güle güle tara saçlarını.

Hepyek

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Çevremde aranemed de ekim yaptırmış iki kişi ile tanıştım birinin ekimi iyiydi diğerinin kötüydü ekim yeri berbat bi yer olsada bazen iyi ekimler yapabiliyorlar ama tabi bence kimse böyle bi riske girmez(yani yeri bilenler için) arkadaşın ekimi çok başarılı çok beğendim umarım bir daha böyle bir sorun yaşamazsın. Saçlarını güle güle tara :)

fatihulusoy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Harika bir sonuç olmuş çok beğendim inanılmaz sık ve doğal duruyor saçların

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Serkan Aydın Arenamed 5200 Greft
« Yanıtla #29 : 13 Haziran 2018, 17:17:37 »
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 1 ay önce saç Ekimi yaptırdım.Rica etsem yorumlarmısınız?

1.Resim ekim öncesi
2.Resim ekimin birinci günü
3.Resim kabuk dökümü sonrası
4.Bir ay sonrası

kendinize konu açabılırsınız sürecınızı forumda paylaşabılırsınız..
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram