Gönderen Konu: Arena med 12. Ay saç ekim sonucu 5000 greft ( KANAL AÇIMI SERKAN AYDIN)  (Okunma sayısı 12370 defa)

Mahmutulu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar size saç ekim sonucumu paylaşmak istedim soru sormak isteyen herkesim sorusuna da cevap verebilirim ilk başa gidersek genetik erkek tipi saç dökülmesi magduruyum aile de babam amcalarım tamamen kel dayı tarafına da cekmemişim ve lise biter bitmez başladı bende de dökülmeler ne kullandıysam işe yaramadı değil yaradı ama bırakınca ?????? Sonuç hep aynı bende saç ekimi yaptırmakta karar verdim ve arena medi tercih ettim neden derseniz bu siteyi bilmiyordum Google üzerinden araştırma yaptım ve direk Serkan beyle görüştüm fiyatta da iyi makul bir fiyat verdi görüşmeye gittim ve sonrasında 10 saatlik bir ekim gerçekleştirdik agrı sızı ilk iğneleri yiyene kadar sonrası sabır bekleme süreci bekledim şimdi de sonucu paylaşıyorum

Ekim öncesi

Mahmutulu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim sonrası Ve elim öncesi sonrası

Mahmutulu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
20 günlük donör sahası İnan’ın çok korktum çıkmaz diye ama şükür düzeldi 30 günü biraz geçtikten sonra

Mahmutulu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
40 gün tepe

Mahmutulu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
89.gün tepe

Mahmutulu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
169. Gün öncesi sonrası

Ve ensem donör alanım

Mahmutulu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İlk resme Ve bunlara iyi bakın ;)))

Şimdi soru Ve cevap kısmına geçelim kardeşler mail atabilir sorabilirsiniz ben memmnunum iyi kötü tüm yorumlara açığım abartı olmadıkça

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Reklam Kokuyor Buralar...

Mahmutulu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Reklamlık bi şey yok kardeşim :) sadece paylaştım sen kafana ne sürersen sür saç çıkmıyor ekim yaptırmak için para harcıyorsun sonuç alamıyorsun bende bu durumu paylaşmak istedim istediğini söyleyebilirsin bi gerçek var o da saçım Ve şuanki hali istersen görüntülü de konuşabiliriz

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gereksiz bir paylaşım. >:(   bence...

Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Reklamlık bi şey yok kardeşim :) sadece paylaştım sen kafana ne sürersen sür saç çıkmıyor ekim yaptırmak için para harcıyorsun sonuç alamıyorsun bende bu durumu paylaşmak istedim istediğini söyleyebilirsin bi gerçek var o da saçım Ve şuanki hali istersen görüntülü de konuşabiliriz

Bir yıl sonra neden paylaşma gereği duyuyorsun ?

Mahmutulu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
1 yıl sonucunda tam sonuç aldığım için zaten süreci de paylaştım ama anlamamışsın sanırım kötü niyetli bakmaya gerek yok art niyet mi düşünüyorsun görmezden gel yazma gereksinimi duyma

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç baştan sona paylaşılmış zor bir donör süreci geçirmişssin ve normalde toparlayacağına inanmazdım gerçi gene sanki izler var ama sonuca bakılırsa çokta sorun degil yüzünü açık açık paylaşmış arkadaş  ben begendim sonucunu maşallah getçekten adamın ektikleri çıkıyorda şu donör süreci insanı bitirir.
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç baştan sona paylaşılmış zor bir donör süreci geçirmişssin ve normalde toparlayacağına inanmazdım gerçi gene sanki izler var ama sonuca bakılırsa çokta sorun degil yüzünü açık açık paylaşmış arkadaş  ben begendim sonucunu maşallah getçekten adamın ektikleri çıkıyorda şu donör süreci insanı bitirir.
Ektıklerı çıkmayan ekımlerı forumda fazlasıyla var artı olarak Ektıklerı cıkmadıgı gıbı donorun de mahvalduğu cok fazla ekım mevcut bu kadar sevımlı bakılabılecek bır kurum degıl hala

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum ben bu ekimi yorumluyorum şuan ve bu ekim güzel sorun yaşayanlarında allah yardımcısı olsun sevimli bakmıyorum her ekım merkezine yaptığım gibi her ekim konusunu aynı sekılde değerlendiriyorum umarım kimse sorun yaşamaz herkes güzel sonuçlar alır şu mubarek ayda hepiniz dualarımdasınız.
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

Facebook Twitter Instagram