Evet hocam siteniz cok yardimci oldu bana bu konuda gerek ekimleri saglikli takip edebilme olsun gerek sac ekimi konusunda bilgi sahibi olmam acisindan baya faydalandim.Sizinde dediginiz gibi uzmanlarin görüşleri cok onemli kiyas acisindan kafamda bi kac doktor daha var gidebilecegime gidecegim gidemediklerimden de e mail yoluyla fikir almayi düşünüyorum.Sizlerle de bunlari paylasacagim.Size de ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. Peki kemik iligi suyu ve balik yagi oranlari ne acidan risk teskil ediyor hocam ?
Merhaba
Kaygılarınızı ve almak istediğijiz önlemleri anlayabiliyoruz. Yazımda kemik iliği suyu ve balık yağı (omega3) kullanımına dikkat etmenizi söylemiştim. Sebepleri ise kemik iliği suyu aşırı tüketmek kalp damar risklerini ortaya çıkarabilir. Kolestrol sorunu ile karşılaşmamak için ölçü kullanmak faydanızadır. Aynı şekilde balık yağı alımınıza da dikkat etmelisiniz. Aşırı alımda kilo yapma vücudun ekstradan yağ bağlaması demek. Saç bölgemizde yağlanmadan çekiyoruz (bu hususta ben dahil birçok arkadaşımız müzdariptir) fazladan omega3 almaya dikkat etmek ve ölçülü almak en mantıklısı.
Hintell kardeşime katılıyorum. Ekstralara gerek görmüyorum. Mesela biotin kullanacaksınız üstüne xpecia almak (aynı içerik olacağı için) bence fazlalık olacaktır.
Diğer şampuan çeşitlerini kullanmak istemeniz gibi.
Sizi gayet iyi anlıyoruz biran önce bu durumu frenlemek istiyorsunuz. Şunuda unutmamalısınız "kaş yapayım derken göz çıkarmak" deyimi yerinde olacaktır.
Vücudunuza göre herşeyi fazla fazla değilde kararınca almak en sağlıklısı ve sizin için en iyisi olacaktır.
Bütün bunlar dr kontolunde kan tahlilerinizi yaptırarak aşamayacağını bir durum değildir.
Sacekimisonuclari.com siz değerli üyelerimiz sayesinde birçok kişiye ulaşmak için durmadan çalışmaya devam edecek ve bundan herhangi bir çıkar sağlamamayı her zaman kendisine görev bilecektir.
İyi forumlar dilerim...