2-9 eylül arası tatilimi yaptım. Gitmeden önce Özgür hocaya sordum, hocam tatile gidiyorum. Malum benim sonuçlar geriden geliyor. Tavsiye edeceğiniz bir şey var mı? Direkt güneşten korunmamı, denize erken saatlerde ya da akşam üzeri girmemi söyledi. 9 gün boyunca aşağıdaki fotoğrafta görüleceği üzere kafamdan şapkayı çıkarmadım. Niye hep şapkayla geziyorsun diye tepkiler de aldım
denize sabah 09:30 - 11 ve akşam 16:30’dan sonra girdim. Her denizden çıkışta duşta saçlarımı bol su ile yıkadım. Hani doktorun tavsiyelerinin de üzerinde extra özen gösterdim.
Saç kalitesi olayına kısmen katılıyorum ama saçı benden çok çok ince, donör alanında toplasan 3-4 bin greft çıkacak hastaların sonuçları muazzam oluyor. Forumda örnekleri var. Bu işte bir terslik var. 5 ayda sadece ön çizgi kendini belli etti (o bile beni heyecanlandırmıştı), onun dışında saçın diğer geri kalanı 5 ay önce hocaya gittiğim günkü gibi. Hiç mi değişiklik olmaz arkadaş? Yok... sanki 3260 değil, 500 greft ekilmiş gibi. Forumdaki neredeyse tüm ekimlerde belirgin tek özellik var, o da çıkacak saç kendini ilk 3-4 ayda belli ediyor. Ondan sonra da olmadıysa olmuyor.