Kardeşim hoca sizin saçlara bakacaktı bir yorumu oldu nasıl gidiyor süreciniz, dikkatimi çekti Özgür hoca buradaki yazışmalardan hemen sonra facebook'ta saç ekimi uzun bir süreçtir sonuç 12-18 aya kadar gecikebilir temalı bir paylaşım yaptı, hocanın samimiyetine güveniyoruz inşallah sizin ekiminizde başarıya ulaşır en nihayetinde.
Merhaba. Hoca ile havalimanında görüşemedik. Yayın olacak televizon kanalı arayıp çekimi bir gün önceye almışlar. O gün de ben çalışmıyordum, o yüzden görüşemedik. Öncelikle benim şu sorunlarım var anladığım kadarıyla;
1 - Ya benim saçlarım çok ince ya da çıkan saçlar çok ince çıktı (Düzenli biotin ve farklı bir takviye kullanmama rağmen)
2 - Bu çıkan saçlar hala doğru düzgün bir saç formu almadılar ve oldukça yavaş uzuyorlar.
3 - Açık alanım fazla olduğu için 3260 greftle ilk seans için bu kadarlık bir sonuç alındı. Kabuk dökümünden sonra yolladığım bir fotoğraf var. Mesela Hintel o fotoğraf için biraz seyrek ekim olmuş demişti. İkinci seansta benim saçlar adam olacak -ki benim temennim ve beklentim bu yönde. İkinci seansta da yine 3100-3200 gibi bir greftle iyi bir sonuç alınır diye düşünüyorum. Ancak forumda norword6 açıklığa sahip, donörden toplasan 3000 greft zar zor çıkacak hastaların merdivenaltı yerlerde yaptırdıkları ekimlerle aldıkları sonuçları görünce bu tezimi çöpe atmış oluyorum. Bu da moralimi bozuyor.
4 - Şu aşağıdaki fotoğraftaki arkadaş zır keldi. Evet zır kel! Kendisi karadenizli. Kafa havaalanı gibi parlıyordu. Benim ektirdiğimi görünce o da tutturdu ben de ektireceğim diye. Dedim olm donör yetersiz hiç girme bu işe. Bu arkadaşın enseden en fazla 3000 greft çıkardı. Benden 1 hafta sonra istanbul beylikdüzü’nde bir hastanede saç ektirdi. Adamdan 5500 greft çıkardılar ve saçlarına şu an fön çekiyor. Bu fotoğrafı 1 ay önceye ait
5 - 13/14 kasım’da ben hocanın yanına gideceğim.
6 - Hocanın evet dediğiniz gibi eskiden 12 aylık bir süreç söylemi varken bu süreyi yukarı çektiğini ben de farkettim instagram’da bir paylaşımında.. Bununla ilgli bir fikrim yok İnanın.
7 - Hocanın kişiliğine hiç bir sözüm yok. Dünya iyisi bir insan. Hatta kendisini çok seviyorum. Mesleğinin gerektirdiği ahlaki değerlere de son derece bağlı olduğuna inancım tam. Ancak tekrar ediyorum. 16 yıldır saç ekimi yapan bir doktordan daha iyi sonuçlar beklerdim. Hiç kırılmasın, gücenmesin. 3260 greftle, 170 günde böyle bir sonuç alınmamalıydı.
8 - Hocanın kullan dediği xpecia’yı aksatmadan kullanıyorum. Hatta haftada 2 gün de medobiohtin kullanıyorum. Ancak bunları bırakınca saçlar n’olur bilemem.
9 - Benim ekim tamamen şöyle oldu; Hani 3 michelin almış bir fransız restoranına gidersiniz ve orada fransanın en iyi aşçılarından biri vardır ama çıkarken ne karnınız doyar, ne de yediğinizden tat alamazsınız ama abdi ipekçi’nin önünden alacağınız bir maç köftesinin tadına doyamazsınız. N’yapacağız yani biz hastalar olarak? Karnımızı doyurmak, yediğimizden tat almak için maç önlerine mi gideceğiz?