Bir ara Koray Erdoğan da düşündüm ama malesef ücreti baya fazla. Hakan Doğanay olumsuz ekimlerini ben de görmedim ama forumda bir kaç kişi bahsetmişti
sizde tıpkı birzamanlar benim düştüğüm hataya düşüyorsunuz. Duyumlarla değil somut gerçekle hareket etmelisiniz. Forumda akıl almaz yorumlar yapılır zaman zaman hocalarla ilgili, sizde doğal olarak etkilenebiliyorsunuz,ancak şöylebirşey varki, siz araştırmaya devam etmemişsiniz. Siz yorumlarla hüküm vermişsiniz. Birinin yorumu sizin hükmünüz olmuş. Bu durumda size gerçeği aramanızı öneririm.
Gerçek bilgiye %30 duyumlarla,%70 araştırmayla ulaşılır. Yüzde Otuzun peşine düşerseniz sağlığınızdan olabilirsiniz.
İsterseniz şunu bir deneyin, yoldan bir taksiyi durdurun ve saç ekimi konusunu açın ve dinleyin 😃 memlekette ne bilgili insanlar varmış dersiniz. Halbuki 10 lafın 9u yalandır. Sizin çaresizliğinizi o kişi, kullanır yani, bunun bir sebebi yada anlamıda olmayabilir. Sadece o an sizin duymak istediğinizi söylerler.kısaca şüphenizin altını doldururlar. Aslında herşeyin kaynağı kararsızlığınızdır. Bu gün net olarak karar vermiş olsanız.doğru olanı bildiğinizi hatırlayacaksınız. Bundan hiç şüphem yok😀😀 sizin geçtiğiniz yoldan bende geçtim. Sakın yanlış anlamayın beni.