Gönderen Konu: Donör bölgedeki ağrı  (Okunma sayısı 18940 defa)

caresizbedevi

• Jr. Member
  • **
Ynt: Donör bölgedeki ağrı
« Yanıtla #15 : 29 Temmuz 2019, 12:24:15 »
arkadaşlar 7. günümdeyim donör bölgede kabuklanmaya baglı aşırı gerilme, batma ve acı vardı, alt ense kısmındaki kabukları döktüm. kimisi kolayca düşerken kanla karışan deri parçaları biraz zorladı bu yüzden tırnakladım. umarım yanlış yapmamışımdır?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 29 Temmuz 2019, 13:29:33 »
Tırnaklama zorlama dostum
Global Moderator

Araştırmacı

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 30 Temmuz 2019, 16:51:46 »
Ekim sonrası donör bölgesinde yanma ,batma ve kaşıntılar olması gayet doğal yanma ve batma için fito krem kaşıntı için stiles jel kullanılmanizı tavsiye ederim .
Dikkat sadece donör bölgesine!

56kral

• Full Member
« Yanıtla #18 : 27 Mayıs 2020, 15:56:19 »
Arkadaşlar bugün benim de 6. günüm 3.günde başladı iğne gibi batmalar zehir geceler. Yatmadan herkese önerim bir tane majezik atın o kadar güzel uyku çekiyorsunuz ki anlatamam. Kalkınca hiç ağrı sızı olmuyor taki uyandıktan yarım saat bir saat sonra tekrardan başlıyor Allahın belası. Tek temennim bu ara zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır demem ;D ;D

Konci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 28 Ocak 2023, 05:43:15 »
Ben 8. gündeyim donör bölgede yanmalar oluyor, arveles içerek acıyı azaltıyorum. Sanki her an o ekim yapılmadan önceki uyuşturucu iğnenin acısı kafamda gibi.
Hocam aynı ağrıyı yaşıyorum 5. Gündeyim  başımı yastığa koymak eziyet gibi sürekli iğneler sağlanıyor ve yanıyor gibi. Ne kadar süre sonra geçti sizin acınız

staatsmann

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 15 Mart 2023, 20:50:08 »
Merhaba,

07.03.2023 tarihinde 6060 Greftlik bir sac ekimim oldu. 11.03 tarihinden itibaren uyuyamaz oldum. Donör bölgesinde en yumusak yastiga dahi kafanizi koysaniz sanki yastik degil kaya parcasinin ücgen sert yerine kafanizi koyuyor gibi bir batma, sert beton kayaya yaslama hissi var. Batma hissi de oluyor tarif edildigi üzere. Kasinti yok. Ara ara olmasi haric ki bu da normal sanirim.

Inanilmaz uyumak istiyorum ama yastiga koyunca ki his öyle kötü ki, uyutmuyor. Ki aciya cok dayanikli birisiyim.
Ekim yeri ödemden oluyor dedi. Bol su ve donör alanina masaj önerdi.

Bu konuyla ilgili mucizevi bir cözümü olan varsa sevinirim. Ya da ortalama ne kadar bir sürede gecti diger arkadaslarin ?

Tesekkürler
  • Ekim Tarihi: 07.03.2023
  • Ekim Merkezi ismi Gold City Hair
  • Greft Miktarı 6060
  • Yaşınız 35 (NW5A)
  • Medikal Tedavi 16.03.2023`ten beri 1,25 mg Finasterid, Vitaminler, her gün 1 Asprin, PRP
Kellik YASAKLANSIN!
İlk Ekim 07.03.23
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30929.0

Kelli

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 21 Mart 2023, 00:00:18 »
Merhaba,

07.03.2023 tarihinde 6060 Greftlik bir sac ekimim oldu. 11.03 tarihinden itibaren uyuyamaz oldum. Donör bölgesinde en yumusak yastiga dahi kafanizi koysaniz sanki yastik degil kaya parcasinin ücgen sert yerine kafanizi koyuyor gibi bir batma, sert beton kayaya yaslama hissi var. Batma hissi de oluyor tarif edildigi üzere. Kasinti yok. Ara ara olmasi haric ki bu da normal sanirim.

Inanilmaz uyumak istiyorum ama yastiga koyunca ki his öyle kötü ki, uyutmuyor. Ki aciya cok dayanikli birisiyim.
Ekim yeri ödemden oluyor dedi. Bol su ve donör alanina masaj önerdi.

Bu konuyla ilgili mucizevi bir cözümü olan varsa sevinirim. Ya da ortalama ne kadar bir sürede gecti diger arkadaslarin ?

Tesekkürler

Bende de 4. Gün başladı batmalar, yanmalar bugün 6. Gün ne zamana kadar sürecek bu işkence bilmiyorum psikolojim bozuldu resmen
  • Ekim Tarihi: 14.03.2023
  • Ekim Merkezi ismi Asmed
  • Greft Miktarı 4010
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar , 1/1 Solgar Biotin

staatsmann

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 21 Mart 2023, 00:40:21 »
10. günden sonra rahatladim ben. Kabuk sökümü yapildiktan sonra yan yatabildim ve 10 gün sonra deliksiz bir uyku cektim :D Her güzelligin bir bedeli var dostum
  • Greft Miktarı 6060
  • Yaşınız 35 (NW5A)
  • Medikal Tedavi 16.03.2023`ten beri 1,25 mg Finasterid, Vitaminler, her gün 1 Asprin, PRP
Kellik YASAKLANSIN!
İlk Ekim 07.03.23

Kelli

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 21 Mart 2023, 04:32:38 »
10. günden sonra rahatladim ben. Kabuk sökümü yapildiktan sonra yan yatabildim ve 10 gün sonra deliksiz bir uyku cektim :D Her güzelligin bir bedeli var dostum

10 gün içinde donör için birşey kullandınız mı?
  • Greft Miktarı 4010
  • Yaşınız 30

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 21 Mart 2023, 04:45:45 »
arkadaşlar saç ekimi operasyonu geçirdikten sonra
bir kaç gün içersin de donör bölgede (donör alanda)
yanma hissi olur bu rahatsız edici bir durumdur
genellikle geceleri olur

bununda nedeni şudur donör alanda alımdan kaynaklı yaralar ve hassasiyet den dolayı donör deki saçlarda uzamaya başlayınca hassas alanda batma yanma hissi yaratır

bununda çözümü 1 ağrı kesici yetmiyor 2 agrı kesici aynı anda yutulunca 20 dakika içinde ağrı sızıdan eser kalmıyor
tabi midesinde problem olanlar 2 tane ağrı kesici sorun yaratabilir
bunun içinde siz gene iki ağrı kesici yutsam sorun olur mu diye doktora danışın her ihtimale karşı bunu da belirteyim..
Global Moderator

Kelli

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 21 Mart 2023, 04:50:26 »
arkadaşlar saç ekimi operasyonu geçirdikten sonra
bir kaç gün içersin de donör bölgede (donör alanda)
yanma hissi olur bu rahatsız edici bir durumdur
genellikle geceleri olur

bununda nedeni şudur donör alanda alımdan kaynaklı yaralar ve hassasiyet den dolayı donör deki saçlarda uzamaya başlayınca hassas alanda batma yanma hissi yaratır

bununda çözümü 1 ağrı kesici yetmiyor 2 agrı kesici aynı anda yutulunca 20 dakika içinde ağrı sızıdan eser kalmıyor
tabi midesinde problem olanlar 2 tane ağrı kesici sorun yaratabilir
bunun içinde siz gene iki ağrı kesici yutsam sorun olur mu diye doktora danışın her ihtimale karşı bunu da belirteyim..
deneyelim teşekkürler
  • Greft Miktarı 4010
  • Yaşınız 30

staatsmann

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 21 Mart 2023, 10:31:00 »
10 gün içinde donör için birşey kullandınız mı?

Kullanmadım..
5. gece ile 9. gece arası çok az uyuyabildim sırt üstü. Kafamı kayanın sivri köşesine koymuş uyumaya çalışıyor gibi acıtıyordu yastık ve  donör bölgesi.

10. Günden sonra yavaş yavaş geçti
  • Greft Miktarı 6060
  • Yaşınız 35 (NW5A)
Kellik YASAKLANSIN!
İlk Ekim 07.03.23

Facebook Twitter Instagram