Gönderen Konu: Donör bölgedeki ağrı  (Okunma sayısı 18938 defa)

Uğur ERDURAN

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Donör bölgedeki ağrı
« : 08 Haziran 2018, 04:24:29 »
Arkadaşlar benim bu donör bölgedeki ağrim 9. Gün gecesindeyim saat 04:20 uykudan yanma ve batma ile agri hissi ile uyandim ve devam ediyor. Agri kesici olarak 6 saat arayla bir arveles bir parol almam önerildi ekim yapan yer tarafindan. Tamam ağri kesiciler iyi geliyorda etkisi gectigi anda uykumdan bile uyaniyorum. Allah aşkına bu aptal agrımidi yanmamidir batmamidir gerilmemidir anlamadigim ama delirten his ne zaman geçer ve bu ağri kesicilerden ne zaman kurtulurum.  Çeken arkadaşlar lütfen yazın...

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Donör bölgedeki ağrı
« Yanıtla #1 : 08 Haziran 2018, 10:31:47 »
Sanırım bazı kişiler senin gibi ilk bir hafta doner bölgede şiddetli ağrı hissediyorlar bazı kişilerde hiç ağrı olmuyormuş ekimden sonra senin biraz fazla sürmüş ektirdiğin yere sor istersen.

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Haziran 2018, 11:42:13 »
bahsettiğin ağrı ve yanmalar 2 ay sürdü bende...

Uğur ERDURAN

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Haziran 2018, 11:33:20 »
Arkadaşlar çok şükur 10 gün agrilar azaldi ve ilk defa 24 saati ağri kesici içmeden geçirebildim.🤗🤗🤗

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 11 Haziran 2018, 14:45:18 »
Geçmiş olsun donör sızmalaması gerçekten çok felaket bir acı sizinki biraz uzun sürmüş malesef hangi agrı kesicileri kullandınız ?
Global Moderator

Korhan Yeniceli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 29 Haziran 2018, 22:45:49 »
Donör bölgenizi 3-4 gün aynı saçınız üst bölümü gibi losyonlayın ve 40 dakika bekletin sonra ekilen bölge ile beraber yıkayın ve pomatlayın bende 1 aya yakın ağır olmamakla veraber bir hissiyat sorunu çektim ben de daha çok saç ekimi yapılan alanın sağ tarafında iğne batar gibi ağrılar çektim kabuk dökmeden sonra rahatladım, ayrıca youtube da hiç ağrı yok diyen dangalaklara inanmayın ilk 10 gün gerçekten her yönüyle eziyet çekiyorsunuz bunları bilerek iyi araştırarak bu işlemi yaptırın derim benimle o kadar ilgilenmelerine rağme donör bölgemin sol tarafına çok dalmalarından dolayı sorunum oldu artık 12 aydan sonra kapanmaz use mahkemeye verebilirim vallaha bu iş laylay loma gelmiyor iyice araştırıp yaptırın geri dönüşü zor bir şey bu saç ekimi herkese geçmiş olsun.

Freedom84

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 04 Temmuz 2018, 16:10:17 »
bende konuya denk geldim , bu arada  bende izmirde naturel saç ekim merkezinde klinik gibi bi yerde ufak bi odada operasyon yaptırdım , bundan 6 sene önce dr alpay yıldız dı  işlemi yapan , bende hiç memnun olmadım saçları seyrek cıktı ve doğal durmuyo , ekim sonrasında da çeşitli bahanelerle avutmaya çalıştılar yok ekilen saçlar doğal saç gibi durmaz yok kendi saçın dökülmüştür bir de 2.ekim gerek deyip hiçbir teklif sunmadılar , bende onları bazı forumlarda şikayet ettim ama elimize pek birşey geçmiyo malesef..donör bölgem zarar görecek korkusundan bir daha yaptırmaya korkuyorum..

Freedom84

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 04 Temmuz 2018, 16:23:00 »
bende konuya denk geldim , bu arada  bende izmirde naturel saç ekim merkezinde klinik gibi bi yerde ufak bi odada operasyon yaptırdım , bundan 6 sene önce dr alpay yıldız dı  işlemi yapan , bende hiç memnun olmadım saçları seyrek cıktı ve doğal durmuyo , ekim sonrasında da çeşitli bahanelerle avutmaya çalıştılar yok ekilen saçlar doğal saç gibi durmaz yok kendi saçın dökülmüştür bir de 2.ekim gerek deyip hiçbir teklif sunmadılar , bende onları bazı forumlarda şikayet ettim ama elimize pek birşey geçmiyo malesef..donör bölgem zarar görecek korkusundan bir daha yaptırmaya korkuyorum..

h1kk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 31 Temmuz 2018, 12:55:14 »
Arkadaşlar donör bölgede hemen hemen herkes de olduğu gibi bende de arasıra yanmalar, ağrılar, gerilmeler oluyor ama çok şiddetli değil.  Bugün ekimin 18.günü ve donör bölgemin sol tarafında hafif bir şişlik oluştu bu normalmidir? Aranızda bunun gibi şeylerle karşılaşan oldumu?

h1kk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 31 Temmuz 2018, 18:29:35 »
hayır büyük bişey olmadığı için henüz söylemedim önce buraya yazmak istedim ama tabiki de söylicem. Buraya yine yazarım

h1kk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 16 Ağustos 2018, 08:13:15 »
Bİ SIKINTI YOK UFAK BİR ŞİŞLİKTİ O DA GEÇTİ.

lycormas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 17 Ağustos 2018, 19:45:27 »
Ben 8. gündeyim donör bölgede yanmalar oluyor, arveles içerek acıyı azaltıyorum. Sanki her an o ekim yapılmadan önceki uyuşturucu iğnenin acısı kafamda gibi.

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 23 Eylül 2018, 17:43:24 »
Arkadaşlar ben 4. Günümdeyim. Hiçbir ağrı yanma hissetmedim henüz. Ve ağrı kesici kullanmadım. Sanırım sizin saçlarınızın alınış yöntemi biraz yanlış olmuş. Şaşırdım okuyunca.

h1kk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 23 Eylül 2018, 17:49:22 »
Arkadaşlar ben 4. Günümdeyim. Hiçbir ağrı yanma hissetmedim henüz. Ve ağrı kesici kullanmadım. Sanırım sizin saçlarınızın alınış yöntemi biraz yanlış olmuş. Şaşırdım okuyunca.

Bence ‘’alınış yöntemi biraz yanlış olmuş’’ demen asıl yanlış. Herkesin cildinde bu durum farklılık gösterebilir.

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 23 Eylül 2018, 18:01:44 »
Bence ‘’alınış yöntemi biraz yanlış olmuş’’ demen asıl yanlış. Herkesin cildinde bu durum farklılık gösterebilir.

Belkide öyledir. Ben bilgisiz olduğum için bu konuda, o yüzden "sanırım"  diye başladım cümleye. Evet dediğin mantıklı fizyolojik yapıylada alakalı olaiblir.

Facebook Twitter Instagram