Saç Ekimi Sonuçları
senin süreçte baya geriden geliyor inşallah istedigin sonucu alırsın soner
güzel de diyemiyorum çok kötü de biraz farklı mersinliyim bir ara düşündüm burayı ekim için medusanın saçını görünce vazgeçtim çocuğun saçlarına tecavüz etmişler neredeyse ins seninki iyi olur kardeşim
Kardeşim doğruyu söylemek gerekirse 5.200 greft yok burda kaybın fazla biraz 1-2 aya kadar biraz daha kalınlaşıp saç formu alır saç tellerin Ekim merkezi ile görüştün mü onlar ne diyorlar garanti belgesi aldın mı
Yok kardeşim belge almadım saç çıkmadıktan sonra para umrumda değil garanti saçma geliyor zaten. 180 gün dolunca gidecem görüşmeye. Kendiler geçen ay çağırdı ama müsait olamadım gidemedim şuana kadar
Ekilenlerin max %40-60 kadari cikmis. Bundan sonra çok ciddi bir cikis olacagini dusunmuyorum. Su ana kadar cikmis olanlar bu noktada sonra kalinlasir ve form kazanirlar ama bu sizi tatmin eder mi bilmiyorum para iadesi istemediğinizi söylemişsiniz neden ikinci bir ekim için para iadesi iyi olur ankara şahin bey bu konuda çok iyi saç ekimi başarısız olunca direk para iadesi yapıyor ekim merkeziniz ile görüşün geçmiş olsun bu arada
Sağol kardeş valla donör yetersiz galiba artık. En fazla 1500 enseden 1000 sakaldan aldırrım o da kapatır mı bilmiyorum