Kardeşm şuan gidişat normal. Yani bir aksilik var mı yok mu, sonuç iyi mi olur kötü mü olur anlamak imkansız. 3. Ayda biraz belli olur. Bende aynı yere ektirdim. Sana ekilen greft sayısı az. Bana ise yaklaşık 5000 ekildi. Yüksek oranda tek günde ekilen Greftlerde fire oranı çok fazla oluyor bunun çok örneği var. Ben iki senas talep etmiştim ama tek seans oldu. Sonucum ortada. Çok büyük oranda fire verdi.
Sana ise tek günde ekilmesi gereken oranda Greft ekildi. İnşallah sonucun benimki gibi olmaz. Bu psikolojiyi yaşamanı asla istemem. 3 4 5 aylarda belli olur.
Bütün ay ay, gün gün fotoğrafladım. 5 ay ile 10 ay arasında fark yok. Sadece imce olanlar kalınlaştı.
Yani çıkacak olan o aylarda çıkıyor. Bekleyip göreceğiz.
Dökülme tipine gelecek olursak, normal bir sıkıntı gözükmüyor. Herkeste genellikle o şekilde dökülüyor. Bende de öyle döküldü.
Sami Bey zaten kendiside dedi, araştıran bilir saçlar ekildikten sonra 10 gün içinde tutuyor. Tutmayan saç ise yine o aralıkta tutmuyor. Yani fire vetielecekse de o aralıkta veriliyor.
Ancak orada kanuklaşma varsa o kanamış olabilir. Sen o bölgeyi aylık olarak fotoğrafla. Takip et. 3. 4. aylarda bir gelişme olmuyorsa fire olabilir. Ama çok küçük bir alan sıkıntı edilecek bir şey değil. Her Ekim fire verebilir. %2%3%5 en falza kabul edilebilir firedir. Benimki gibi %70 %80 oranında ise Ekim bile olmamıştır denir.