Gönderen Konu: SERKAN AYDIN SAÇ EKİMİ ( Kanal açımını Serkan aydın yaptı)  (Okunma sayısı 6758 defa)

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön çizgi naturel olmuş sıklık iyi yan geçişleri begendim donördeki alımda matematiksel olmuş umarım sonuç sizi memnun eder.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel bir ekim olmuş. Bu greft sayısıyla iyi bir sonuç olacaktır. Daha az greftle de halledilebilirmiş. Arenamed ekimlerinde geçen seneye göre düzelme var. Ekim öncesi foto da paylaşırsanız durumu tam olarak görebiliriz.
The World is Yours

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncesi?

gokhanxxx

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Açıkçası 4000 greft ekilmiş gibi durmuyor ama 4000 greft alınmış

gokhanxxx

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Basit bi hesapla ekim alanı taş çatlasa 40 cm2 4000/40 cm2 ye düşen 100 greft.cm2 ye 100 greft bu mümkün mü sizce

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ön cizginizi bende begendim planlama kafanıza oturmuş öncesi resminizidr ekleyınız lütfen ileride ekimin basarısını daha net anlamak açısından.
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön çizgi naturel olmuş sıklık iyi yan geçişleri begendim donördeki alımda matematiksel olmuş umarım sonuç sizi memnun eder.

Matematiksel? Nedemek?

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
4000 alınmış ama 2500’den fazla ekildiğini sanmıyorum. 1/3’i sanırm ölmüş ekim sırasında

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
4000 alınmış ama 2500’den fazla ekildiğini sanmıyorum. 1/3’i sanırm ölmüş ekim sırasında

Bu nasıl bir mantık ben anlamadım varsa böyle bir şey cahilliğime verin.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim sırasında kayıp olmaz. Serkan aydının son ekimleri çok sık sayıda hile olucagını sanmıyorum ben dürüstlügüne inanıyorum serkan aydının yaptıgı işin arkasında duruyor adam iadeyse iade yapiyor burda yapmayan doktorlarıda gördük o yüzden serkan aydının delikanlı bi tarafı var hile hurda yapmaz.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim sırasında kayıp olmaz. Serkan aydının son ekimleri çok sık sayıda hile olucagını sanmıyorum ben dürüstlügüne inanıyorum serkan aydının yaptıgı işin arkasında duruyor adam iadeyse iade yapiyor burda yapmayan doktorlarıda gördük o yüzden serkan aydının delikanlı bi tarafı var hile hurda yapmaz.

Sitede var bşr arkadaş tel12 nickli, bozulan donörü düzeltmek içim sakaldan aldırıp boylam dönere ekşm yaptırdı. Onun parasınıda verdi mi acaba?
Bide wawoxza mı oyle li nickli bir arkadaş kesere revizeye gittiydi , Oda yeni konu açtı, onuda mı karşılamış,
Bide hazır konuları inceliyor iken wawazax (yanlış yazıyor olabilirim) arkadaşının ekşmden 1 sene sonraki donörünün kısa haline de bşr göz at..

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

Sitede var bşr arkadaş tel12 nickli, bozulan donörü düzeltmek içim sakaldan aldırıp boylam dönere ekşm yaptırdı. Onun parasınıda verdi mi acaba?
Bide wawoxza mı oyle li nickli bir arkadaş kesere revizeye gittiydi , Oda yeni konu açtı, onuda mı karşılamış,
Bide hazır konuları inceliyor iken wawazax (yanlış yazıyor olabilirim) arkadaşının ekşmden 1 sene sonraki donörünün kısa haline de bşr göz at..
Tabikide yapmadi. Bu arada bende ekstra ucret vererek kanallarimi serkan aydina actirmistim ve kanallari acarken bana 8 ay sonra dua ediceksin demisti cok guzel olucakmismis cunku sonucum ve benimkini dort gozle bekliycekmis. Duami aldi tabikide en bed olanindan.

gokhanxxx

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

Sence burada 4000 greft var mıdır ? Ha arkadaşın ekimi iyi olacak o ayrı ama ben bu kadar alana 4000 greft ekebileceğini düşünmüyorum.dünyada bunu yapabilen doktor sayısı çok az

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
4000 greft yok gibi duruyor ama greftleri birleştirip koydularsa anlamak mümkün değil öyle bir şey olamazmı belki ondan seyrek duruyordur.

Facebook Twitter Instagram