Gönderen Konu: Zekeriya kul ekim için son günler artık.  (Okunma sayısı 9578 defa)

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Zekeriya kul ekim için son günler artık.
« : 14 Şubat 2016, 22:26:50 »
Arkadaşlar merhaba, Saç ekim işlemini artık araştırmaya başladım. Aklımda ilk koray erdoğan vardı ama 12.500 euro dedi. 5000 graft'a. Kul 3500 Graft dedi 3500 euro. hlc mail attım ama daha dönmediler. sizden beklentim. Acaba ektirmelimiyim? ektirdiğimde mevcut saçlarım dökülür mü? Bir doktor eski olanlarda ekilince güçlenir dedi. Bana pek doğru gelmedi.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bende saç ekim işlemini araştırmaya başladım.
« Yanıtla #1 : 14 Şubat 2016, 22:54:09 »
koray erdoğan olabilir güçlenir diyen. finas kullandırır ondan

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 14 Şubat 2016, 23:00:52 »
Koray erdoğan zaten Finasterid kullanmak gerektiğini. Yoksa ekimden bir müddet sonra şu anda olanların döküleceğini kötü bir görüntü olacağını söyledi. Kul ise ilk etapta vertex bölgesine ekim yapılmayacağını. 1 yıl sonra kalan  saçlardan vertex bölgesine ekim yapılacağını söyledi.

Aslan888

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 14 Şubat 2016, 23:39:42 »
Hocam zaten dokulcegi kadar dokulmus.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Şubat 2016, 00:29:22 »
Bence korayın taktiği bu.Finas kullansanzaten senin saçlar biraz adam olur. Onun ektiği greflerde eklenince oo süper bir görüntü değdi diyeceksin. Ama zaten finas kullansam şu an (aşırı dökülme sorunum yok) ileride saç ektirmem. Fakat hormonal ilaç kullanmak istemiyorum ben zaten. Bu yüzden korayı düşünme.Aldığı paranın %50si finansın etkisi belki daha fazlası

dtnc

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Şubat 2016, 02:17:15 »
Arkadaşlar merhaba, Saç ekim işlemini artık araştırmaya başladım. Aklımda ilk koray erdoğan vardı ama 12.500 euro dedi. 5000 graft'a. Kul 3500 Graft dedi 3500 euro. hlc mail attım ama daha dönmediler. sizden beklentim. Acaba ektirmelimiyim? ektirdiğimde mevcut saçlarım dökülür mü? Bir doktor eski olanlarda ekilince güçlenir dedi. Bana pek doğru gelmedi.

Donörü beğendim 5-6 ekimlik rezerv var.

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 15 Şubat 2016, 11:51:31 »
Koray Erdoğanı zaten seçeneklerimin arasından çıkardım. Genel taktiği olabildiğince fazla saç ekip, ilaçla desteklemek. Tabi bu tavsiyelere uyarsan sonuçta mükemmel oluyor ama zaten saç ekmemdeki amaç ilaç kullanmak istememem. Benim donerden 4-5 ekim çıkar mı gerçekten? toplamda 4000 çıksa sanırım işimi görür. Bir yandan ekim için korkuyorum. saç ektirmeyi düşündüğümden beri insanların saçlarına odaklanır oldum. Özellikle ektirenlerinkine :) Nisan başında ektirmeyi düşünüyorum ama daha bir yerde karar kılamadım.

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 15 Şubat 2016, 12:18:20 »
Bir konuda size sormak istiyorum. Şimdiye kadar Xpecia hiç kullanmadım. önceden minoksil kullanmıştım ama zamanla bıkkınlık geldiğinden bırakmıştım. 3- 4 sene önce. Xpecia kullanıp saç ektirmeye gidersem daha etkili sonuç alırmıyım acaba? Yoksa ektirdikten sonra mı başlamalıyım? Yada hiç başlamamalı mıyım? kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 14 Aralık 2016, 13:06:29 »
arkadaşlar sanırım zekeriya kul'a ektireceğim. Euro'da aldı başını gidiyor ama saç ekimi bir sefer yapılacak birşey. söyle karar verdim. iki ekim şeklinde önce önlere sıkı bir ekim. sonra kalanlardan vertex'e ne kadar kalırsa ekip topıikle vertexi kapatmaya çalışmak. yanlız şu xpecia konusunda hiç yorum alamadım. ekimden önce başlasam iyi olur mu?

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu da en son halim.
« Yanıtla #9 : 14 Aralık 2016, 13:12:37 »
bu da en son halim.

mealtay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 14 Aralık 2016, 16:26:21 »
arkadaşlar sanırım zekeriya kul'a ektireceğim. Euro'da aldı başını gidiyor ama saç ekimi bir sefer yapılacak birşey. söyle karar verdim. iki ekim şeklinde önce önlere sıkı bir ekim. sonra kalanlardan vertex'e ne kadar kalırsa ekip topıikle vertexi kapatmaya çalışmak. yanlız şu xpecia konusunda hiç yorum alamadım. ekimden önce başlasam iyi olur mu?

Hocam kul u öneririm bende. Ama iohair a da bakabilirsin açıkcası.

Bence saç ektirmelisin.

Mevcut saçların kötü doktorların elinde, eğer ilaç kullanmazsan, güçlenmez. Tam tersine dökülür.

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 17 Aralık 2016, 16:14:10 »
xpecia'ya 2 gün sonra başlıyorum. Ekimden önceki bir aylık döneme denk gelecek ortalama. Kul'la tekrar görüşmeye gideceğim. Ekimden sonra değerli yorumlarınızı bekliyor olacağım.

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 17 Aralık 2016, 17:26:10 »
arkadaşlar kendi yaptığım planlama ve hesaplamalara göre 1cm kareye 32 greft düşüyor. bu rakam sizce yeterli mi? fotograflarını da paylaşıyorum. sizce nasıl bir planlama olmuş bu ekim stili? toplam 3500 Greft ekilecek. ekilecek bölge 110 cm kare. 
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2016, 17:53:05 Gönderen: duman »

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 19 Aralık 2016, 16:35:15 »

Donörü beğendim 5-6 ekimlik rezerv var.

5 6 ekimlik rezerv mi var? :o
🏇🏇

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 19 Aralık 2016, 16:38:30 »
Bendeki Dökülme tipi ve açıklık seninkiyle birebir aynı dostum. KUL kesinlikle doğru tercih. Ben de KUL'a ektireceğim. Ekimin ne zaman olacak?
🏇🏇

Facebook Twitter Instagram