Öncelikle saç ekimi sonucunun gayet güzel olduğunu söyleyebilirim tebrik ediyorum. Fakat bazı noktalarda fikrimi paylaşmak isterim.
Açık alan gayet az ve dönor güçlü olunca zaten iyi sonuç almak kaçınılmaz, hele saç telleri kalın da olursa. Kanımca dönordan alınan greftlerin dışarda kalma süresi en aza indirilip şok dökülmede azaltılınca ekim sonuçları hem erken hem daha güzel ortaya çıkıyor. Ben şunu merak ettim bu tip yüksek fiyata ekim yapanlar ekimi kolay ve iyi sonuç alması muhtemel hastaları seçiyorlar mı? Ayrıca zaten kısa sürebilecek bir ekimi daha erken sonuç almak ve şok dökülmeyi azaltmak için(eğer öyleyse) gereksiz yere 2 güne yaymak doğrumu? 2 gün ekim aynı zamanda hasta içinde ek bir zahmet getiriyor bence.
Ben ''Açık alan gayet az ve donör güçlü olunca zaten iyi sonuç almak kaçınılmaz'' kelimesine kesinlikle katılmıyorum kaliteli malzemeyi doğru kullanabiliyorsan zaten bu seni başarılı yapar işi adam gibi yapamadıktan sonra elindeki malzemenin kalitesinin bir önemi yok insanlarda zaten bunu bildikleri için araştırma yapıyor Aaa benim açıklık az malzemem çok kaliteli o zaman merdiven altı bir yere yaptırayım kaliteli bir merkez yada doktor seçmeye gerek yok anlamına gelir.. ilk saç ekimim de benim de malzeme kaliteli olmasına rağmen yapanda cerrah olmasına rağmen kafamın içine etti bu işler maalesef söylediğiniz gibi olmuyor..
Zekeriya kulun ekimlerini tarzını hepimiz biliriz genelde ön bölgeye 3500 greft çalışır alanın tamamen kel olması yada saçlı olması onun için fark etmez eker
Ayrıca doktorların başarı sağlayabileceği hastalar seçmek istemesi çok etik bir davranış bence olması gereken durum sonuçta başarı sağlamayacağı bir işlemi ön görüp yapmaları kesinlikle etik olmaz uygun olan DOĞRU vaka ya işlem yapılması.