Arkadaslar merhaba.27 yasındayım tıp fakultesini yeni bitirdim ve 7 yildir sac problemi yasıyorum ve bu konuda büyük takınti yaptim.bircok yer gezdim samimi oldugum plastik cerrahlara gittim.serdar gökremi tavsiye edenler oldu.tanıdıgım ekim yapan ancak serdar hoca kadar tecrübeli olmayan plastik cerrahlar bana ekimin su an icin erken oldugunu söylediler.hatta bazi merkezler fue olmayacagını fue ile mevcut saclara zarar görecegini ve dhı olmam gerektigini vurguladılar.bazı merkezler ekimin erken olma gerekcesini norwood 7 e dogru bir dökülme paternimin oldugunu bu yuzden planlamanın ileride daha saglıklı olacağını söylediler.serdar hoca ise sac ektirmemem icin hic bir neden olmadıgını benim donör bölgemden 3 kere ekim olabilecegini yaklasık 9.000 folikül ekim yapabilecegini söyledi.bu arada saclarım cok zayıf güclendirebilecek minoxidil,finasterid vs vs. Bir cok sey kullandım.finasteridin büyük yan etkilerini gordüm biraktim.minoxidili 4 sene kullandım artık faydasi kalmayınca bıraktım.saçımın üstten ve arkadan fotolarını paylasıyorum.