Gönderen Konu: 27 yasındayım doc.dr.serdar gökrem sac ektirmeyi düsünüyorum ??  (Okunma sayısı 8018 defa)

Grki91

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar merhaba.27 yasındayım tıp fakultesini yeni bitirdim ve 7 yildir sac problemi yasıyorum ve bu konuda büyük takınti yaptim.bircok yer gezdim samimi oldugum plastik cerrahlara gittim.serdar gökremi tavsiye edenler oldu.tanıdıgım ekim yapan ancak serdar hoca kadar tecrübeli olmayan plastik cerrahlar bana ekimin su an icin erken oldugunu söylediler.hatta bazi merkezler fue olmayacagını fue ile mevcut saclara zarar görecegini ve dhı olmam gerektigini vurguladılar.bazı merkezler ekimin erken olma gerekcesini norwood 7 e dogru bir dökülme paternimin oldugunu bu yuzden planlamanın ileride daha saglıklı olacağını söylediler.serdar hoca ise sac ektirmemem icin hic bir neden olmadıgını benim donör bölgemden 3 kere ekim olabilecegini yaklasık 9.000 folikül ekim yapabilecegini söyledi.bu arada saclarım cok zayıf güclendirebilecek minoxidil,finasterid vs vs. Bir cok sey kullandım.finasteridin büyük yan etkilerini gordüm biraktim.minoxidili 4 sene kullandım artık faydasi kalmayınca bıraktım.saçımın üstten ve arkadan fotolarını paylasıyorum.

Grki91

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Donör bölgemin cok iyi olmadıgıni söylediler ancak  serdar hoca buradan 9.000 cıkarabilecegini söyledi.ben 6.000-6.500 raziyim gerci.

Grki91

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kusura bakmayin selfie ile bu kadar cıktı.birazdan donör bölgeyi daha sağlıklı atarım.simdiden tesekkürler fikriniz icin.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum bekle mümkün ise, minyatür okadar çok saçın var Ki kafada.. ekim sonrası o travmayı atlayabileceklerini sanmıyorum. Üstelik tahminimce donordeki saçlarında da incelme ve kayıp yasayacaksın bu sebeple 30 yasını bekleyip dökülme haritanı belirledikten sonra bu işe kalkışman çok daha sağlıklı.
Fue olmaz dhi yapalım sana diyen kim ise telefonundan numarasını engelle... dhi yapacak arkadaş alımı ne ile yapacakmış ? Dilimizde tüy bitti hala ekim ve alım tekniklerinin ismini karıştıran ekimciler var..

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
toppik tarzı ürünlerle idare edibilirsin uzun süre
ama ekim istiyorsan sakal destekli olsun
donör seyrek zaten  fazla almamak gerek

Grki91

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum bekle mümkün ise, minyatür okadar çok saçın var Ki kafada.. ekim sonrası o travmayı atlayabileceklerini sanmıyorum. Üstelik tahminimce donordeki saçlarında da incelme ve kayıp yasayacaksın bu sebeple 30 yasını bekleyip dökülme haritanı belirledikten sonra bu işe kalkışman çok daha sağlıklı.
Fue olmaz dhi yapalım sana diyen kim ise telefonundan numarasını engelle... dhi yapacak arkadaş alımı ne ile yapacakmış ? Dilimizde tüy bitti hala ekim ve alım tekniklerinin ismini karıştıran ekimciler var..

Dostum uzun zamandir bekliyorum.artik meslege baslayayim öyle demistim.serdar hoca bu donör bölge ile 3 defa planlama yapabilecegini söyledi ilk planı 3500 ekip sadece öne yapmak.sac cizgimin avantajı ve dezavantajları hakkında  ve donör bölge hakkında tecrübeli arkadaslardan bilgi alabilir miyim bir de ?

Grki91

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
toppik tarzı ürünlerle idare edibilirsin uzun süre
ama ekim istiyorsan sakal destekli olsun
donör seyrek zaten  fazla almamak gerek

Serdar hoca sakal ile ilgili bir sey demedi ancak onlar da cok sıkı degil genel olarak kıl anlamında biraz zayıfım ehehehe.topik konusuna gelirsen evet cok güzel kapanıyor ancak cok fazla döküyor.finasterid mi baslasam tekrar diye düsünmüyor degilim.gercekten forumda cok gecmis

Grki91

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu  arada forum gercekten cok yararlı olmus ve hicbir cıkar gözetmeksizin insanlar birbirlerine yardımcı oluyor.harikasiniz gercekten.

Grki91

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Fikirlerinizi bekliyorum dostlar.bir yanım ektirme guclendirmeye calış finasterid kullan gittigi yere kadar diyor bir yanım ektir gitsin bu yasta kullanmayacaksin ne zaman kullanacaksın diyor.bir tarafim da hayat uzun be diyor ehehe.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Madem finasteride başlamak  gibi bir düşünceniz var en azından 6-12 ay kullanıp ekime girin. Dönör kuvvetlenir hemde minyaturize saçlarınız kalinlasirsa daha rahat bir ekim süreci gecirebilirsiniz.

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Madem finasteride başlamak  gibi bir düşünceniz var en azından 6-12 ay kullanıp ekime girin. Dönör kuvvetlenir hemde minyaturize saçlarınız kalinlasirsa daha rahat bir ekim süreci gecirebilirsiniz.

Robie ye katılıyorum ve ayrıca sıklaştırma ekimi kategorisine giriyor sizin ekiminiz o yüzden tercih yaparken bunu gözönünde bulundurmanızı öneririm.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ben sizin yerınızde olsam 6 ay yada 1 sene fin  kullanır daha sonra ekim yaptırrım zaten kafada giden gitmiş genel bir sıklastırma yaptırırım ileride var olan saçlarınıda kaybedersen 2 ci bir ekimle daha sıklaştırırsın.

Donör bölgen fena durmuyor.

Sizin için mantıklı olan donör bölgesını en hafif hasarla en verimli sekılde kullanacak doktoru araştırıp bulmanız olmalı.

Beklemeye gelırsek zaten saç ekımı yaptıran ların%95 inde var olan saçlarında dokülme devam ediyor tamamını kaybetmeyı beklemek yerıne korumaya almak ve ekim yaptırmak daha mantıklı.
Global Moderator

Grki91

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Haklısınız cekincem finasteridin yan etkilerinden bu döner bölgemi daha net gösterir belki

Grki91

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Robie ye katılıyorum ve ayrıca sıklaştırma ekimi kategorisine giriyor sizin ekiminiz o yüzden tercih yaparken bunu gözönünde bulundurmanızı öneririm.

Hocam haklisiniz var mi bir yer öneriniz düsündügüm ekim yeri ile ilgili sıklastırma zor gibi geldi

Grki91

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ben sizin yerınızde olsam 6 ay yada 1 sene fin  kullanır daha sonra ekim yaptırrım zaten kafada giden gitmiş genel bir sıklastırma yaptırırım ileride var olan saçlarınıda kaybedersen 2 ci bir ekimle daha sıklaştırırsın.

Donör bölgen fena durmuyor.

Sizin için mantıklı olan donör bölgesını en hafif hasarla en verimli sekılde kullanacak doktoru araştırıp bulmanız olmalı.

Beklemeye gelırsek zaten saç ekımı yaptıran ların%95 inde var olan saçlarında dokülme devam ediyor tamamını kaybetmeyı beklemek yerıne korumaya almak ve ekim yaptırmak daha mantıklı.

Sagolun hocam simdiden fikirleriniz icin yanliz 12 ay beklemek istemiyor isem simdi bir kere ektirip ileride bir kez daha ektirmeyi önerir misiniz bunun icin burada yer söylüyor musunuz bilmiyorum

Facebook Twitter Instagram