Anket

Sac EKimim Sizce Nasıl?

Gönderen Konu: DR - ilhan Serdaroğlu 3 Bin Ense 2 Bin Sakal  (Okunma sayısı 15492 defa)

GondorArmor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DR - ilhan Serdaroğlu 3 Bin Ense 2 Bin Sakal
« Yanıtla #45 : 22 Haziran 2018, 15:52:52 »
Aha Bunlarda Fhlaşlı Çekilen Resimler. Abi Genetikci Olup Kelliği Yok Etmek isterdim hemde para pul istemedne ben yandım eller yanmasın . Bu Nedir Ya Dövüzcü Gibi Zaten Vücudumdaki Bir Kılın Ortalama 2 TL Olacağını Hiç Düşünmemiştim Bilseydim GÜl gibi bakardım  : )
Ekiminiz hayırlı olsun. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız. Alışılmışın dışında bir dönür bölgesi seçimi olmuş. Sakal yoğunluğunuz tecrübeli Serdar hocayı bu karara yönlendirmiştir. Tepe bölgesindeki ekimde yönlerle ilgili bir problem var gibi yanlışta yorumluyor olabilirim. Hepsinin yönünü öne doğru görüyorum. Daha yumuşak bir geçiş olabilirdi belki.

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 23 Haziran 2018, 03:38:28 »
Var olan saçlarınızmı ekim saçlarımı?
Yok üstat Kendi Saçlarım Mesela Ekilen Yerlerde Özellikle Ön Çizgide Var olan kendi saçlarımda incelme ve dökülme oluyor bu normalmi ... Hocayı Bugün aradım saolasun dediği bu normal gecici bir süreç demişti. Bende badem yağı kabak çekirdeği yağı ve zeytinyağı günde iki defa sıkıyorum ve saatlerce kalıyor bazen dışarı öyle çıkıyorum takviye için.

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 23 Haziran 2018, 03:40:45 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız. Alışılmışın dışında bir dönür bölgesi seçimi olmuş. Sakal yoğunluğunuz tecrübeli Serdar hocayı bu karar yönlendirmiştir. Tepe bölgesindeki ekimde yönlerle ilgili bir problem var gibi yanlışta yorumluyor olabilirim. Hepsinin yönünü öne doğru görüyorum. Daha yumuşak bir geçiş olabilirdi belki.

Üstat şuan o durum sakal olduğu ve kısa olduğu için öyle bir görüntü var gibi idi o şimdi benimde dikkatimi çekti ama şuan yok öne doğru durumu kaybolmak üzere sakal kılları nerdeyse dökülmedi bile şu ana kadar cok az dökülme kaldı ama sanki uykuda gibiler ekildikten sonra çok az uzayıp kaldılar. teşekürler ama güzel dileklerin için üstat yanaklarım düzeldi. nerdeyse şuan evet sakaldan aldırdım dediğimde ciddimisin diyen bile oluyor.

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 23 Haziran 2018, 13:14:53 »
Üstat şuan o durum sakal olduğu ve kısa olduğu için öyle bir görüntü var gibi idi o şimdi benimde dikkatimi çekti ama şuan yok öne doğru durumu kaybolmak üzere sakal kılları nerdeyse dökülmedi bile şu ana kadar cok az dökülme kaldı ama sanki uykuda gibiler ekildikten sonra çok az uzayıp kaldılar. teşekürler ama güzel dileklerin için üstat yanaklarım düzeldi. nerdeyse şuan evet sakaldan aldırdım dediğimde ciddimisin diyen bile oluyor.
hocam sakalların resmini ekler misiniz? merak ettim

drserkan80

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 05 Temmuz 2018, 16:48:47 »
bende merak ettim atarmısınız resmini

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 05 Temmuz 2018, 20:34:14 »
Güncel saç ve sakal fotosu atar mısınız

Karaca

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 05 Temmuz 2018, 20:36:33 »
Son durum nedir acaba

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 06 Temmuz 2018, 02:35:24 »
Allah razi olsun konu acip paylasim yapiyorlar ama keşke süreci tamamlayıp öyle ayrılsalar böyle yarımda kalmasın konu.
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 06 Temmuz 2018, 03:34:28 »
Allah razi olsun konu acip paylasim yapiyorlar ama keşke süreci tamamlayıp öyle ayrılsalar böyle yarımda kalmasın konu.

Kanka hergün girip bakıyorum unutuyorum : )) Sakallar komple düzeldi saçlar %30 u kaldı gerisi döküldü şuan başka bişi yok bekleyip görüyoruz. Hocayı aradım Xpecia kullanmamı söledi bende biotin aldım . Kabak çekirdeği yağı badem yağı saf zeytin yağı Isırgan otlu şampuan aldım Karıştırdım duş aşırken onu kullanıyorum onun dışında ek bişi yapmıyorum şuan için sürec bilmiyorum kalan saçlar dik çıkıyor normalmi bilmiyorum :) gerisi döküldü sanırım bugün 37 gün oldu şok dökülme tamamlandı sanırm bir kaç tel dışında dökülme görmüyorum zaten nerdeyse kalmadıki: ))

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 06 Temmuz 2018, 03:37:59 »
Arkadaşlar yaırn sakalı atacağım sakalı 37 gündür ilk dün akşam kestim yanaklarım nerdeyse %98 düzelmiş şuan için kötü cirkin görüntü yok sakallarda : )) İNŞALLAH Ekim %100 tamamlanırsa ve doyucu kapatıcı olursa cok mutlu olacağım

demir29

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 06 Temmuz 2018, 03:56:53 »
hocam dönör alanın ense öncesi sonrasını paylasır mısın

Mystique

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 19 Temmuz 2018, 18:30:06 »
hayırlı olsun.. sonuçları merakla bekliyorum..

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 20 Temmuz 2018, 13:55:45 »
Arkadaşlar yaırn sakalı atacağım sakalı 37 gündür ilk dün akşam kestim yanaklarım nerdeyse %98 düzelmiş şuan için kötü cirkin görüntü yok sakallarda : )) İNŞALLAH Ekim %100 tamamlanırsa ve doyucu kapatıcı olursa cok mutlu olacağım
merakla bekliyoruz dostum:))
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

aytuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 26 Ağustos 2018, 11:33:34 »
Merhabalar, son durum nedir acaba?

Mystique

• Jr. Member
  • **