Anket

Sac EKimim Sizce Nasıl?

Gönderen Konu: DR - ilhan Serdaroğlu 3 Bin Ense 2 Bin Sakal  (Okunma sayısı 15459 defa)

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DR - ilhan Serdaroğlu 3 Bin Ense 2 Bin Sakal
« Yanıtla #15 : 04 Haziran 2018, 20:11:21 »
Arkadaşlar Sizce Elverişli Bir Görünüm ALırmıyım . Sakallar Kalın Olduğu için tatmin Edici Olurmu Önlerdede Sıklaştırma V.s Yaptırdım Şuanlık fikriniz nedir acaba.

Umarım alırsınız ilhan hoca sonucta citti bir doktor bu sektörde
Suan için olumsuz bir duruö gözükmüyor zamanla sakalda topalarnır süreci hepberaber takip eder değerlendiririz.

Teşekürler üstat. Bugün yolda birisi durdurdu sordu zaten  :) herkez merak edip soruyor. . : ) Umarım güzel sonuçlar'ı olur. Bu arada alanları gördünüz 5 bin greft yeterli gelirmi sizce? arka ve ortalar sakal önlere doğru saç?

ttcelik10

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 04 Haziran 2018, 22:18:02 »
benim 15-20.gun ense donör bolge toplamisti suan 104.gunu devirdim. ensede suan hic iz yok. sizin de ilk 5 gune gore normal görünüyor. sakal alimlarini hep çene alti gorurduk 10 gune kadar da toplamis olurdu. sizin yanaklarda küçük kırmızı benekler gorunuyor ama gecer sanirim cabuk. hani bazen goruyoruz ya donör kusmesi. yanakta boyle risk olmasi kotu olur diye soylemistim insallah kisa zamanda toparlar. doktorun tüm talimatlarina uymanizi tavsiye ederim

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 04 Haziran 2018, 22:52:23 »
benim 15-20.gun ense donör bolge toplamisti suan 104.gunu devirdim. ensede suan hic iz yok. sizin de ilk 5 gune gore normal görünüyor. sakal alimlarini hep çene alti gorurduk 10 gune kadar da toplamis olurdu. sizin yanaklarda küçük kırmızı benekler gorunuyor ama gecer sanirim cabuk. hani bazen goruyoruz ya donör kusmesi. yanakta boyle risk olmasi kotu olur diye soylemistim insallah kisa zamanda toparlar. doktorun tüm talimatlarina uymanizi tavsiye ederim

Talimat vermedi güneş kremi kullan en iyisinden dedi : ) yaz boyunca sonra : ) takıl kafana göre dedi: )

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 06 Haziran 2018, 17:25:31 »
ya bugün 8 ci gün hala kabuklar tam anlamı ile dökülmedi napicam daha sertmi davranmalıyım saçlara. şuan ilk yıkama gibi okşayarak yapıyorum. sakallar nerdeyse toparlandı tamamen ense doner bölgede toparlandı sayılır. ama kabuklar gitmedi

erkanovic

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 07 Haziran 2018, 01:31:20 »
Ben de 7 mayıs ta ilhan hocaya ekim yaptırdım. Öncelikle ekiminiz hayırlı olsun. Kabuklar 10. Günden sonra kendiliğinden dökülmeye başlıyor. Bir iki gün daha bekleyin sonra ilhan hocaya gidin döker kabukları. Ben kendim dökmüştüm.

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 07 Haziran 2018, 02:31:21 »
Ben de 7 mayıs ta ilhan hocaya ekim yaptırdım. Öncelikle ekiminiz hayırlı olsun. Kabuklar 10. Günden sonra kendiliğinden dökülmeye başlıyor. Bir iki gün daha bekleyin sonra ilhan hocaya gidin döker kabukları. Ben kendim dökmüştüm.
Teşekürler Kardeş'im Bu Güzel Düşüncen İçin : )) İnşallah İkimizinkide Harika Sonuçlar Cıkar Bende Ağrı Sızı Cok Az Oldu Kaşıntı Nerdeyse Yok : ) Şükür Ben Sanırım Güzel Atlattım : ) İnşlahha Tatmin Edici Ve Güzel SOnuç Alırız ikimizde : ) Ve Tekrar Yaşama Başlarız Abi bu saçsızlık isanın Tüm Hayatını Etkiliyor. Hemde Hepsini.

ttcelik10

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 07 Haziran 2018, 21:46:00 »
10.gunden sonra tirnaklamadan parmak icleri ile hafif baski yaparak kabukları dokebilirsiniz. ilk once bepanthol krem ile birkac defa yumusatip uygulayin youtubede videoları var. birkac ay sonra normal saçlarınızi nasıl yikiyorsaniz oyle yikayabilirsiniz.

by-kaplan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 08 Haziran 2018, 00:31:49 »
Sakaldan bu şekilde alımı ilk kez görüyorum, halbuki çene altında fazlaca kök var ve risksiz bölge iken, yanaklardan alma şaşırtıcı.

Umarım bu kadar emeğiniz boşa gitmez.

Hayırlı olsun ekiminiz.

Kabuk dökme işine gelince, yine bu forumda gördüğüm ilginç birşey var. 10 gün boyunca hiç yıkama yapılmadan, 10 ncü sonunda kabuk dökümü yapıyormuş bir merkez.

Değişik değişik tarzlar demek ki her konuda.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 08 Haziran 2018, 00:34:53 »
Sakaldan bu şekilde alımı ilk kez görüyorum, halbuki çene altında fazlaca kök var ve risksiz bölge iken, yanaklardan alma şaşırtıcı.

Hayırlı olsun ekiminiz.

Kabuk dökme işine gelince, yine bu forumda gördüğüm ilginç birşey var. 10 gün boyunca hiç yıkama yapılmadan, 10 ncü sonunda kabuk dökümü yapıyormuş bir merkez.

Öyle bisey mümkün olamaz çünkü o kabuklar kurur ve yerınden çıkar greftler.
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2018, 11:20:06 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 08 Haziran 2018, 11:10:59 »
Arkadaşlar Sizce Elverişli Bir Görünüm ALırmıyım . Sakallar Kalın Olduğu için tatmin Edici Olurmu Önlerdede Sıklaştırma V.s Yaptırdım Şuanlık fikriniz nedir acaba.

Umarım alırsınız ilhan hoca sonucta citti bir doktor bu sektörde
Suan için olumsuz bir duruö gözükmüyor zamanla sakalda topalarnır süreci hepberaber takip eder değerlendiririz.

Hayırlı olsun ekiminiz.

Ne Yapmam Lazım. Doktor Az önce Sekreteri Aradı Haftaya Gelin Resimlerinizi Çekelim Dediler. Hintell Sence İyi Devam Ediyormu Şuan Ne Dökülme Var Cok az kabuk kaldı. Kaşıntı Ağrı Sizi Hepsi Gitti Ama Ben 4 günden beri normal yaşamıma devam ediyorum gezme v.s v.s . Hiçbir ilaç ta kullanmıyorum Hoca Bir sprey vermişti arada onu fıslıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 08 Haziran 2018, 11:23:27 »
Ne gibi ne yapmam lazım ? Standartı sana ne söylendiyse onu uygulucaksın onun dışında normal hayatına dönmen güzel
Global Moderator

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 08 Haziran 2018, 11:26:17 »
Ne gibi ne yapmam lazım ? Standartı sana ne söylendiyse onu uygulucaksın onun dışında normal hayatına dönmen güzel
İlaç VS Kullanmıyorum Hintell Eski Halim var sence bu 5 bin olayı sakallarda iri biliosun 5 bin bu alana yeterli gelirmi sence.

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 08 Haziran 2018, 11:49:45 »
İlaç VS Kullanmıyorum Hintell Eski Halim var sence bu 5 bin olayı sakallarda iri biliosun 5 bin bu alana yeterli gelirmi sence.

Valla kardeş artık yaptırmışsın. Hayırlı olsun. Daha şimdiden "yeter mi yetmez mi şöyle böyle olsaydı" ile 4 ayı zor geçirirsin söylimm.
Kafanı rahat bırak artık, Hayata yoğunlaş :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 08 Haziran 2018, 13:04:49 »
Dostum 2 ci ekimin galiba senin  sakal ne kadar başarılı olur bunu bilemem ama onun dışında açık alananın için sayı bakımından yapılabılıcrk olanı yapmış hoca senin için bence stres yapma arkadaşında dediği gibi olumsuz şeyler düşünme sakın sakin mutlu sekilde sürecini tamamla derim

Sakal alımında bizde bu sekılde bir alımı forumda ilkkez gördük  yanlardan toparlandımı?
Global Moderator

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 08 Haziran 2018, 15:14:34 »
Dostum 2 ci ekimin galiba senin  sakal ne kadar başarılı olur bunu bilemem ama onun dışında açık alananın için sayı bakımından yapılabılıcrk olanı yapmış hoca senin için bence stres yapma arkadaşında dediği gibi olumsuz şeyler düşünme sakın sakin mutlu sekilde sürecini tamamla derim

Sakal alımında bizde bu sekılde bir alımı forumda ilkkez gördük  yanlardan toparlandımı?

Evet 8 yıl önce bir ekim daha yaptırmıştım. . Sakallar nerdeyse toparlandı %85 oranında toparlandı yakından bakmayınca belli bile olmuyor. . Stres değilde eski olsun daha iyi olsun istediğimden geçenkinde yanlış hatırlamıyorsam . 6 bin civarı greft ekilmişti. Benim tepe kısmım komple dazlaktı Ama ekimden sonra dökülecek olanlar döküldü göğüstekilerde dökülünce  sadece anıl cizgisi kalmıştı.  Şuan için kararmalar başladı. Şuan için sorun yok gibi inşalallah dahada güzel olur. mutlu olurumi. sakal hoca yanaktan alması sıkıntı gibi ama şuan kötü bir görüntü veya ala bele olan yerler yok tam anlamı ile iyileşince belli olur yarın veya gece resim atarım.

Facebook Twitter Instagram