Anket

Sac EKimim Sizce Nasıl?

Gönderen Konu: DR - ilhan Serdaroğlu 3 Bin Ense 2 Bin Sakal  (Okunma sayısı 15452 defa)

Dumann

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DR - ilhan Serdaroğlu 3 Bin Ense 2 Bin Sakal
« Yanıtla #30 : 08 Haziran 2018, 16:06:41 »
Selamlar ekiminiz hayirli olsun insallah dilediginiz sonuca ulasirsiniz. Ekim hakkinda bi sorum olucakti donor bolgeyle basin ust kisminin birlesirigi alana ekim yapilmio ayni durum bende de var arada bosluk gozukuyor. Bunun boyle yapilmasinin bi sebepi var mi acaba.

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 08 Haziran 2018, 16:11:32 »
Selamlar ekiminiz hayirli olsun insallah dilediginiz sonuca ulasirsiniz. Ekim hakkinda bi sorum olucakti donor bolgeyle basin ust kisminin birlesirigi alana ekim yapilmio ayni durum bende de var arada bosluk gozukuyor. Bunun boyle yapilmasinin bi sebepi var mi acaba.

kardeşim yanılmıyorsam bildiğim kadarı ile hoca oralara yaklaşmak istmeiyor diğer kökler zarar görmesin diye risk istemediğinden sanırım ben saçları yan taradığım için pek sorun olacağını san mıyorum. bekleyip göreceğiz bir kaç güne belli eder tamamen kendini

ciuv

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 09 Haziran 2018, 08:44:33 »
Hayirli olsun insallah guzel sonuc alirsiniz.

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 09 Haziran 2018, 16:34:15 »
Hayirli olsun insallah guzel sonuc alirsiniz.

teşekürler bakalım nasıl olucak kafa kararmaya başladı bakalım : )

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 10 Haziran 2018, 16:11:06 »
Arkadaşlar Bugün 12 13 gün Dökülmeler Başladı bunlar normalmi sizce ?

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 11 Haziran 2018, 01:18:30 »
Arkadaşlar Sizce Elverişli Bir Görünüm ALırmıyım . Sakallar Kalın Olduğu için tatmin Edici Olurmu Önlerdede Sıklaştırma V.s Yaptırdım Şuanlık fikriniz nedir acaba.

Umarım alırsınız ilhan hoca sonucta ciddi bir doktor bu sektörde
Suan için olumsuz bir duruö gözükmüyor zamanla sakalda topalarnır süreci hepberaber takip eder değerlendiririz.

Hintell sona bir yorum yapıver arkadaşlar bilgili olanlar yorum yapabilirmi. Hocayı (DR) Bıcaklamam Gerekirmi? : )

sehzade123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 11 Haziran 2018, 01:40:30 »
hayırlı olsun hocam ekiminiz.. benim arkadaşım da sakaldan ekim yaptırdı fakat çene altı çalışıldı onda.. yanak dan bence risk olmuş inşallah problemsiz atlatırsın.. zaten yorumlarda herkes bundan bahsetmiş..

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 11 Haziran 2018, 02:12:48 »
hayırlı olsun hocam ekiminiz.. benim arkadaşım da sakaldan ekim yaptırdı fakat çene altı çalışıldı onda.. yanak dan bence risk olmuş inşallah problemsiz atlatırsın.. zaten yorumlarda herkes bundan bahsetmiş..

kanka ben bunu sormuştum sakal %90 toparlandı nerdeyse kalmadı bile . Arkadaşlar Bugün 12 13 gün Dökülmeler Başladı bunlar normalmi sizce ?  Bunu sormuştum ve sakal kılları nerdeyse hiç uzamadı coğu ekildiği gibi duruyor. normalmi biş diyin sanki kökünden söküelüyormuş gibi 12 13 günde dökülmeler normalmi kabuklar %85 gitti

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 11 Haziran 2018, 02:20:48 »
Ve 13 Gün Şuan Durum Bu Arkadaşlar ...

Yorumlarınızı Esirgemeyiniz :)

technicz9

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 11 Haziran 2018, 02:23:39 »

kanka ben bunu sormuştum sakal %90 toparlandı nerdeyse kalmadı bile . Arkadaşlar Bugün 12 13 gün Dökülmeler Başladı bunlar normalmi sizce ?  Bunu sormuştum ve sakal kılları nerdeyse hiç uzamadı coğu ekildiği gibi duruyor. normalmi biş diyin sanki kökünden söküelüyormuş gibi 12 13 günde dökülmeler normalmi kabuklar %85 gitti

ekiminiz hayırlı olsun inşallah istediğiniz sonucu alırsınız yıkamayla dökülen kıllardır,kökler derinin altında iyileşme sürecine girer,durumunuz normal ilerliyor,kabuklarla birlikte saç kılları da gelecektir,korkulacak bişey yok hocam.
Dünle beraber gitti düne ait ne varsa,bugün yeni şeyler söylemek gerek.

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 11 Haziran 2018, 02:29:16 »
Aha Bunlarda Fhlaşlı Çekilen Resimler. Abi Genetikci Olup Kelliği Yok Etmek isterdim hemde para pul istemedne ben yandım eller yanmasın . Bu Nedir Ya Dövüzcü Gibi Zaten Vücudumdaki Bir Kılın Ortalama 2 TL Olacağını Hiç Düşünmemiştim Bilseydim GÜl gibi bakardım  : )

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 11 Haziran 2018, 03:26:05 »
Sakaldan alım yapılan yerlerin fotosunu da koyar mısınız

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 11 Haziran 2018, 03:40:21 »
Bizim gibi bir kıla 2’5 ero verenide var oyle deme:)
inşallah dilediğin sonucu alır mutlu olursun kardeşim
Global Moderator

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 22 Haziran 2018, 11:19:03 »
Arkadaşlar Benim Ön Çizgimde Var Olan Saçlarımda Zayıfladı vE Dökülmeye Başladı Bugün 23 Gün Oluyor Bu Normalmi Sizce?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 22 Haziran 2018, 15:29:56 »
Arkadaşlar Benim Ön Çizgimde Var Olan Saçlarımda Zayıfladı vE Dökülmeye Başladı Bugün 23 Gün Oluyor Bu Normalmi Sizce?

Var olan saçlarınızmı ekim saçlarımı?
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram