Anket

Sac EKimim Sizce Nasıl?

Gönderen Konu: DR - ilhan Serdaroğlu 3 Bin Ense 2 Bin Sakal  (Okunma sayısı 15447 defa)

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
DR - ilhan Serdaroğlu 3 Bin Ense 2 Bin Sakal
« : 04 Haziran 2018, 13:34:08 »
Merhaba arkadaşlar Yaşım 33 / istanbul - Ataşehir /yıllar yıllar önce ***** Dr. Ali Duman Saç Ekimi yaptırmıştım 8 yıl önce ozamanlar yanılmıyorsam 4 bin greft ve 300 göğüs alınmıştı yıllar yıllar içerisinde saçlarım orta bölge ve kendi ana saçlarım dökülünce ortada birşey kalmadı. Tecübelerimden edindiğim göğüs kıllarının bir ömrü olması. Mecbur olmadıkca tafsiye etmem sakal konusu sakal ömür boyu olduğu için kalıcı olabileceğini düşündüm. (Tafsiye)
 Saç ekimimi 30 Mayıs - 2018 DR.ilhan serdaroğluna ektirdim. Zaten garip birşey oldu biryer pek fazla araştırma yapmadımm acıkcası bana yakın olması ve bağdat caddesinde olmasın güven verdi ve youtubede videolarını izlemiştim hocamızın.

Zaten cuma günü aradım pazartesi görüşmeye gittim kendisi ile konuştuk kendisi inceledi sevecen cana yakın bir konuşması oldu bu nedenle bana samimi geldiği için kendisinde karar kıldım ön tarafta sıkılaştırma orta bölge ve arka vertex dediğimiz bölgede ekim olacaktır arka kısma 2 bin sakal orta kısma ise 3 bin kök enseden alınan kökler ekileceği söylendi. Alımı vs tüm işlemleri (İlhan hoca yaptı) iki arkadaş kanal açarak dikim yaptı ekimin bir kısmını yine ilhan hoca yaptı alımı v.s garip birşey oldu şuanki sürec bu. Anlaştığımız fiyat 10500 İlk gün çarşamba ense perşembe sakaldan alınan kökler ekildi. Şuan 5 günüm ağrı cok hafif var şişlik %30 var. kabuklar %80 gitti. Yıllarca toppik denilen illeti kullanmaktan sıkılmıştım artık inanın rahatladım sporta gidemez oldum aşırı sosyal birisi olarak sosyal hayattan kopymaya başlamıştım. Terleme sıkıntı denize gitmek sıkıntı vs vs. Bide Minyon olduğum için cok hoş bir görüntü olmuyordu neyse konuya gelelim arkadaşlardan yorumlarınızı bekliyorum resimler ekte sunuyorum arkadaşlar

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DR - ilhan Serdaroğlu 3 Bin Ense 2 Bin Sakal
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2018, 13:42:19 »
Buda Ekim GÜnü Sırasıyla Saç Ekimi Resimlerim. BU birinci gün ekim öncesi ve sonrası

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Haziran 2018, 13:43:20 »
2 ci gün sakal

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Haziran 2018, 13:44:45 »
Son Attığım İse Bugün Ve Dünün Resimleri

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Haziran 2018, 13:54:49 »
Hayırlı olsun.
Merakla takip edeceğim süreci.
Sakal alımının yanaklardan da yapılmasını daha önce görmemiştim.
Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Haziran 2018, 14:01:27 »
İlhan hocayı seçmekle iyi bir tercihte bulunmuşsun bence .önceki ekiminin zamanında memnun etmişmiydi seni dostum yani kendi saçların döküldükten sonra ekim sonucu kendini belli etmiş ve çok az saç çıktığı görülüyor.
Yunus emrenin dediği gibi yanaktan alım olması benide şaşırttı açıkçası dostum sakalı gözdenmi çıkardın sen yani arada sakal falan uzatmayı düşünmüyorum falanmı dedin ilhan hocaya..

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 04 Haziran 2018, 14:02:55 »
Hocam hayırlı olsun öncelikle.

Yanaktan alım sizin için sıkıntı yaratmaz mı, boğaz kisminizda yeterli sayıda greft yok anladığım kadarıyla ama böyle de sakaldan olacaksınız.

Inşallah güzel bir süreç geçirirsiniz, emekleriniz heba olmaz.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 04 Haziran 2018, 14:03:05 »
ekiminiz hayirli olsun...
Bu sekilde sakaldan alimin yapildigi 1 ekim daha paylasilmisti, fakat devamini goremedik maalesef.
sakal alimlarinda , donor olarak yanaklarin kullanilmasi ne kadar etik ne kadar dogru bilemedim.Bu sizin talebiniz mi idi hoca mi onerdi? Keza alim yapilan bolgelerde beyaz benekciklerin olmasi kacinilmaz bu sebeple cok gozonunde bulunan yanaklarin donor alani olarak tercih edilmesi cok riskli..
Paylasimlarinizin devamini merakla bekliyoruz.

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 04 Haziran 2018, 14:08:28 »
Arkadaşlar Öncelikle İlhan Hoca ilk Ekimim Bu - ilk Ekim Dr. Ali Duman 'DI Sakal kısmı hoca daha sağlam olacğaını söyledi ben yanak demedim o sakallı halimi görmüştü sakalda yeteri kadar donör var dedi ve sakaldan alındı yanak cene aldı v.s karma alım yapıldı 2 bin greft gibi. Şuan yeni bir foto çekip atayım sakalın don durumunu.  Bende merakla bekliyorum sizce şuan sorunsuz ilerliyormu herşey? ve sakalda benek benek cıkmaması için hoca şey demişti güneş losyonu kullan sıkıca demişti yaz boyunca düzelir iz v.s kalmaz demişti daha önce göğüsten aldırdım iz leke hiçbirşey kalmadı yıllar içerisinde hepsi kayboldu.

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 04 Haziran 2018, 14:13:48 »
Şimdi çektim arkadaşlar. Her gün Paylaşırım Bakalım göreceğiz.

ttcelik10

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 04 Haziran 2018, 16:00:35 »
valla ense gibi koklemis hoca sakalları. ilk defa gordum bu sekilde sakal donoru. insallah iz kalmaz bence büyük risk bu sekilde almak iz kalirsa direk yuzunuzde. insallah kazasiz belasiz atlatırsıniz bu evreyi

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 04 Haziran 2018, 16:11:26 »
valla ense gibi koklemis hoca sakalları. ilk defa gordum bu sekilde sakal donoru. insallah iz kalmaz bence büyük risk bu sekilde almak iz kalirsa direk yuzunuzde. insallah kazasiz belasiz atlatırsıniz bu evreyi
hocam bakalım şuanlık sorun yok gibi kabuklar kalktıkca dahada net belli olmaya başlar ne nedir. Şuanlık iyimi sizce işleyiş? 5 ci gün bugün

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 04 Haziran 2018, 18:44:55 »
Hayırlı olsun ekiminiz sakal alımı biraz şaşırttı beni doğrusu ilhan hoca donör bölgesi gibi kullanmış bu sekılde alım yapılan bir sonuç görmedik umarım sizin için herşey yolunda gider
Global Moderator

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 04 Haziran 2018, 19:26:02 »
Arkadaşlar Sizce Elverişli Bir Görünüm ALırmıyım . Sakallar Kalın Olduğu için tatmin Edici Olurmu Önlerdede Sıklaştırma V.s Yaptırdım Şuanlık fikriniz nedir acaba.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 04 Haziran 2018, 19:29:22 »
Arkadaşlar Sizce Elverişli Bir Görünüm ALırmıyım . Sakallar Kalın Olduğu için tatmin Edici Olurmu Önlerdede Sıklaştırma V.s Yaptırdım Şuanlık fikriniz nedir acaba.

Umarım alırsınız ilhan hoca sonucta ciddi bir doktor bu sektörde
Suan için olumsuz bir duruö gözükmüyor zamanla sakalda topalarnır süreci hepberaber takip eder değerlendiririz.
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2018, 13:06:15 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram