Herkese Merhabalar,Yaşım 26 4-5 senedir saçım ön tarafları belli bölgeler seyrekleşmeye başladı son 1 yıldır toppik kullanmaya başladım ve şahsi fikrim saçım daha çok dökülmeye başladı.
son 8-9 aydır lı farklı platformlardan ekim yapanlarla ve sonuçlarıyla bilgi edinmeye çalışıyordum.Bu forumu keşfettim ve bana çok yararı oldu ekim sürecinde kafamda 2-3 merkez vardı ekim yaptırmak için ama son dönemde Estemylife da ki operasyonlar dikkatimi çekmeyi başardı.
mayısın son günü hisar hastanesine gittim ve bir görüşme yaptım. Görüşme sonucunda gerçekten şartlar hoşuma gitti ve mehmet beyle kısa bir saç analizi ve görüşme yaptıktan sonra bur da ekim yaptırmaya karar verdim. Genel olarak bakarsak hastanenin temiz ve bakımlı bir hastane olması Estemylife çalışanlarının yaklaşımları güler yüzleri hoşuma gitti. mehmet beyin konuşmaları içtendi ve tatmin edici geldi.
Süreç bu şekilde başladı elimden geldiği kadar dönem dönem anlık fotoğraflar atarak sizlerinde bilgilendirip görüşlerinizi rica edicem.
Ekim Öncesi