Gönderen Konu: Estemylife(Hisar Hastanesi) Hasan AKIL 4000 Greft -02.06.2018-Hiperbarik tedavli  (Okunma sayısı 6131 defa)

kadirxcii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese Merhabalar,

Yaşım 26 4-5 senedir saçım ön tarafları belli bölgeler seyrekleşmeye başladı son 1 yıldır toppik kullanmaya başladım ve şahsi fikrim saçım daha çok dökülmeye başladı.
son 8-9 aydır lı farklı platformlardan ekim yapanlarla ve sonuçlarıyla bilgi edinmeye çalışıyordum.Bu forumu keşfettim ve bana çok yararı oldu ekim sürecinde kafamda 2-3 merkez vardı ekim yaptırmak için ama son dönemde Estemylife da ki operasyonlar dikkatimi çekmeyi başardı.
mayısın son günü hisar hastanesine gittim ve bir görüşme yaptım. Görüşme sonucunda gerçekten şartlar hoşuma gitti ve mehmet beyle kısa bir saç analizi ve görüşme yaptıktan sonra bur da ekim yaptırmaya karar verdim. Genel olarak bakarsak hastanenin temiz ve bakımlı bir hastane olması Estemylife çalışanlarının yaklaşımları güler yüzleri hoşuma gitti. mehmet beyin konuşmaları içtendi ve tatmin edici geldi.
Süreç bu şekilde başladı elimden geldiği kadar dönem dönem anlık fotoğraflar atarak sizlerinde bilgilendirip görüşlerinizi rica edicem.

Ekim Öncesi

kadirxcii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
verteks bölgesinde  çok az bi seyreklik vardı aslında aklımda yoktu oraya ekim yaptırmak son anda fikrim değişti o yüzden fotoğraf çekinmedim ama Merkezde çekilen fotoğraflarda var resimleri aldığım zaman onlarıda paylaşırım.Ayrıca 300 greft kadar ekim yapıldı verteks bölgesine .

kadirxcii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimi Hasan beyin ekibi gerçekleştirdi Hasan bey ön hat çizimini ve kanal işleminin bir bölümünde katıldı ve  Ekimle ilgili beklentilerimi paylaştım  birazda fikir alış verişi yaptık. operasyona ve arada gelip kontroller yaptı ve sohbetiyle operasyona neşe kattı diyebilirim. Ayrıca hem Hasan bey olsun hem Mehmet bey çok ilgili ve içten samimi insanlar çalışanlarda ayın şekilde çok tedirgin bir şekilde gitmiştim ister istemez ama bütün negatif enerjimi aldılar sağ olsunlar  :)

ilk gün fotoğrafların birazdan atıcam  bandajları kendim çıkardım ve kanı temizleme işlemini pek karışmak istemedim doner bölgesine zarar vermekten çekindim.Fotoğraflar biraz kanlı çıktı kusura bakmayın.

Yarıın ilk yıkama gerçekleşicek ve  Hiperbarik tedasi olucam

kadirxcii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

kadirxcii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

kadirxcii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

kadirxcii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

kadirxcii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İlaç olarak da

Coraspin 100mg günde 2 tablet 3 ay boyunca

hair forte günde 2 fıs 3 ay

xpecia günde 2 adet 6 ay boyunca

şampuan oarakta Avesin kullanıcam önerileriz varsa yazabilirsiniz. ayrıca hair forte kullanmakta kararsızım farklı yorumlarda okudum.

İravus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
öncelikle hayırlı olsun mevcut saçlar zaten kaliteli  ..beslenmene dikkat et .takviye olarak ben medobiotin kullandım 10. günden itibaren  günde 1 defa tavsiye ederim .artık zor kısmı atlattın bekleyeceksin  :)

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun dostum. resimler o kadar büyük ki inerken başım döndü :)

ben de 26 Haziran'da estemylife da ekim yaptıracağım.

kadirxcii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
öncelikle hayırlı olsun mevcut saçlar zaten kaliteli  ..beslenmene dikkat et .takviye olarak ben medobiotin kullandım 10. günden itibaren  günde 1 defa tavsiye ederim .artık zor kısmı atlattın bekleyeceksin  :)

Öneri için teşekkür ederim. Benim saçlarım çok ince telli sanırım daha kaliteli ve kalın çıkması için tavsiyene uymam gerekiyor biraz araştırdım ciddi olumlu yorumlar okudum.

kadirxcii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun dostum. resimler o kadar büyük ki inerken başım döndü :)

ben de 26 Haziran'da estemylife da ekim yaptıracağım.

Fotoğrafları küçültmeyi beceremedim kusura bakma :)  şimdiden senin içinde hayırlısı olsun  ekime karar verdikten bu yana hasan bey ve ekibinden gayet memnunum inşallah ikimiz içinde sonucuda mutluluk olur buraya gür şaçlı Fotoğraflarımızı atarız  :D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Resimleri direk foruma yükleyin hızlı resim uygulaması kullanmayınız.
Global Moderator

kadirxcii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Direk foruma nasıl yükleyebilirim değiştiriyim fotoğrafları

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

inşallah :) ne verdi ilaç olarak? ben şimdiden alayım dedim.

Facebook Twitter Instagram