Gönderen Konu: Kabak çekirdeği sac çıkardı  (Okunma sayısı 23298 defa)

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Kabak çekirdeği sac çıkardı
« Yanıtla #15 : 07 Haziran 2018, 23:13:50 »
Saç çıkarmaz kabak size öyle gelmiştir dhtyi baskılıyor biraz ama proscar bile çıkarmazken olanı korurken kabak böyle birşey yapamaz size öyle gelmiştir.
yok dostum babamı ben bilirim ortası bom boştu sacının şmdi dolmuş oralar.

saçınıkaybedenadam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 08 Haziran 2018, 01:21:11 »
Dht yi azalttığı söyleniyor kabak çekirdeğinin, benim anlamadığım ileri yaştakilerde neden o kadar etklli oluyor bende daha önce bir arkadaşın babasının kabak çekirdeği bağımlılığına tutulup sonrasında saçlarının çıktığını duymuştum.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 08 Haziran 2018, 02:01:09 »
Dht yi azalttığı söyleniyor kabak çekirdeğinin, benim anlamadığım ileri yaştakilerde neden o kadar etklli oluyor bende daha önce bir arkadaşın babasının kabak çekirdeği bağımlılığına tutulup sonrasında saçlarının çıktığını duymuştum.
çünkü genciz hormonların en aktif olduğu dönemddeyiz yaş ilerledikce hormon aktivitesi düşüyor buna ek olarak duyduğum kadarıyla beyazkayan saclar dökülmüyor
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

bahti34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 10 Haziran 2018, 04:13:52 »
çünkü genciz hormonların en aktif olduğu dönemddeyiz yaş ilerledikce hormon aktivitesi düşüyor buna ek olarak duyduğum kadarıyla beyazkayan saclar dökülmüyor

Bende öyle düşünürdüm ama şener şen ve rahmetli tarık akan saçları yaşlılık döneminde ve beyaz iken döküldü.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 10 Haziran 2018, 19:16:36 »

Bende öyle düşünürdüm ama şener şen ve rahmetli tarık akan saçları yaşlılık döneminde ve beyaz iken döküldü.
hep dusunurum acaba yaslanirken genetik dokulme yasayanlar neden gencken yasamiyor diye

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 10 Haziran 2018, 20:57:08 »
Degişiyor bu genetik dokulmenın hızları bazıları çok agrasif bazıları yavaş sinsi sinsi mesala brnimki yavaş yavaş olanlardan.
Global Moderator

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 11 Haziran 2018, 04:41:44 »
Degişiyor bu genetik dokulmenın hızları bazıları çok agrasif bazıları yavaş sinsi sinsi mesala brnimki yavaş yavaş olanlardan.
şuan hala dökülmen var mı hintel

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 11 Haziran 2018, 10:31:04 »
Şuan yok ama ilacı kesersem olur tepede
Global Moderator

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 11 Haziran 2018, 14:18:38 »
umarım bunun çaresini bulurlar bir gün

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 11 Haziran 2018, 14:37:09 »

İnsallah dostum yaa :) ama hiç bu konuda umudum yok bunun nedenide hormonlara bağlı olması saç dökülmesi öyle illet bir nedendenki hormonlarla alakalı olduğu için çok hassas bir durum yoksa bu işi 30 sene önce çözerlerdi.
Global Moderator

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 11 Haziran 2018, 15:20:16 »

İnsallah dostum yaa :) ama hiç bu konuda umudum yok bunun nedenide hormonlara bağlı olması saç dökülmesi öyle illet bir nedendenki hormonlarla alakalı olduğu için çok hassas bir durum yoksa bu işi 30 sene önce çözerlerdi.
kim bilir biz göremedik ama belki çocuklarımız görür. Bize yine ekim yolu gözüktü:)

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 11 Haziran 2018, 20:09:45 »
İlaççılar vardı eski forumlarda onlarda sürekli kabak çekirdeği yerdi hatırlıyorum.
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 11 Haziran 2018, 21:03:19 »
İlaççılar vardı eski forumlarda onlarda sürekli kabak çekirdeği yerdi hatırlıyorum.
sonuçları nasıldı peki

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 11 Haziran 2018, 23:08:17 »
sonuçları nasıldı peki

Dostum bu gurup saç ekimine karşıydı ilaçdır karışımdır aktarda satılan ürünlerdir bunlar ile kafayı bozmuşlardı ama hepsi istinazsız kabak çekirdeği tüketirdi ama ben bu 2 bin kişi arasında adam gibi sonuç alan görmedim:) daha sonra fin , dudasterid vs bunlara yöneldiler hatta abarttılar daha üst hormon ilaçlarına bulaştılar:)  sonra site kayboldu gitti.
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 11 Haziran 2018, 23:58:24 »
sonuçları nasıldı peki

Dostum bu gurup saç ekimine karşıydı ilaçdır karışımdır aktarda satılan ürünlerdir bunlar ile kafayı bozmuşlardı ama hepsi istinazsız kabak çekirdeği tüketirdi ama ben bu 2 bin kişi arasında adam gibi sonuç alan görmedim:) daha sonra fin , dudasterid vs bunlara yöneldiler hatta abarttılar daha üst hormon ilaçlarına bulaştılar:)  sonra site kayboldu gitti.
dostum bu sitenin ismi neydi cok merak ettim. Dediğine göre çılgınca bir siteymiş😂😂😂

Facebook Twitter Instagram