Saç Ekimi Sonuçları
Saç çıkarmaz kabak size öyle gelmiştir dhtyi baskılıyor biraz ama proscar bile çıkarmazken olanı korurken kabak böyle birşey yapamaz size öyle gelmiştir.
Dht yi azalttığı söyleniyor kabak çekirdeğinin, benim anlamadığım ileri yaştakilerde neden o kadar etklli oluyor bende daha önce bir arkadaşın babasının kabak çekirdeği bağımlılığına tutulup sonrasında saçlarının çıktığını duymuştum.
Alıntı yapılan: saçınıkaybedenadam - 08 Haziran 2018, 01:21:11Dht yi azalttığı söyleniyor kabak çekirdeğinin, benim anlamadığım ileri yaştakilerde neden o kadar etklli oluyor bende daha önce bir arkadaşın babasının kabak çekirdeği bağımlılığına tutulup sonrasında saçlarının çıktığını duymuştum. çünkü genciz hormonların en aktif olduğu dönemddeyiz yaş ilerledikce hormon aktivitesi düşüyor buna ek olarak duyduğum kadarıyla beyazkayan saclar dökülmüyor
Alıntı yapılan: Adnan.zcan - 08 Haziran 2018, 02:01:09Alıntı yapılan: saçınıkaybedenadam - 08 Haziran 2018, 01:21:11Dht yi azalttığı söyleniyor kabak çekirdeğinin, benim anlamadığım ileri yaştakilerde neden o kadar etklli oluyor bende daha önce bir arkadaşın babasının kabak çekirdeği bağımlılığına tutulup sonrasında saçlarının çıktığını duymuştum. çünkü genciz hormonların en aktif olduğu dönemddeyiz yaş ilerledikce hormon aktivitesi düşüyor buna ek olarak duyduğum kadarıyla beyazkayan saclar dökülmüyorBende öyle düşünürdüm ama şener şen ve rahmetli tarık akan saçları yaşlılık döneminde ve beyaz iken döküldü.
Degişiyor bu genetik dokulmenın hızları bazıları çok agrasif bazıları yavaş sinsi sinsi mesala brnimki yavaş yavaş olanlardan.
Şuan yok ama ilacı kesersem olur tepede
Alıntı yapılan: Hintell - 11 Haziran 2018, 10:31:04Şuan yok ama ilacı kesersem olur tepede umarım bunun çaresini bulurlar bir gün
Alıntı yapılan: Adnan.zcan - 11 Haziran 2018, 14:18:38Alıntı yapılan: Hintell - 11 Haziran 2018, 10:31:04Şuan yok ama ilacı kesersem olur tepede umarım bunun çaresini bulurlar bir günİnsallah dostum yaa ama hiç bu konuda umudum yok bunun nedenide hormonlara bağlı olması saç dökülmesi öyle illet bir nedendenki hormonlarla alakalı olduğu için çok hassas bir durum yoksa bu işi 30 sene önce çözerlerdi.
İlaççılar vardı eski forumlarda onlarda sürekli kabak çekirdeği yerdi hatırlıyorum.
Alıntı yapılan: Can29 - 11 Haziran 2018, 20:09:45İlaççılar vardı eski forumlarda onlarda sürekli kabak çekirdeği yerdi hatırlıyorum. sonuçları nasıldı peki
Alıntı yapılan: Adnan.zcan - 11 Haziran 2018, 21:03:19Alıntı yapılan: Can29 - 11 Haziran 2018, 20:09:45İlaççılar vardı eski forumlarda onlarda sürekli kabak çekirdeği yerdi hatırlıyorum. sonuçları nasıldı pekiDostum bu gurup saç ekimine karşıydı ilaçdır karışımdır aktarda satılan ürünlerdir bunlar ile kafayı bozmuşlardı ama hepsi istinazsız kabak çekirdeği tüketirdi ama ben bu 2 bin kişi arasında adam gibi sonuç alan görmedim:) daha sonra fin , dudasterid vs bunlara yöneldiler hatta abarttılar daha üst hormon ilaçlarına bulaştılar:) sonra site kayboldu gitti.