Gönderen Konu: Kabak çekirdeği sac çıkardı  (Okunma sayısı 23283 defa)

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kabak çekirdeği sac çıkardı
« : 01 Haziran 2018, 06:31:33 »
Arkadaşlar babamda genetik tipte sac dökülmesi vardı yeni bir işe başladı ve işi gereği canı sıkılıyordu ve sıkıntısını gecirmek için her gece hiç aksatmadan. Kabak cekirdeği tüketti( cok sevdiği için :)).ben tatil için eve gittipğimdw babam sac dökülmesinin durduğunu söyledi. Sonra ben tekrardan üniversiteye gittikten sonra aradan 4 ay gecti ki babamla konuştum laf arası sordum babam saclarının gürleştiğini açıklıklarının kapanmaya başladığını söyledi yani 7 ayda böyle bir etki yarattı.daha önce kabak çekirdeğinin dth ı bloke ettiğini okumuştum bu saclarda ki değişimi buna bağlıyorum.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Ynt: Kabak çekirdeği sac çıkardı
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2018, 09:57:53 »
İşe Yarıyorsa günde bir kilo yerim :) öncesi ve sonrası resimleri var mı peki ?
Yada belki ek vitamin + takivye birşey aldıysa o da etki etmiş olabilir ( b12 + çinko vb..)

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2018, 10:42:52 »
İşe Yarıyorsa günde bir kilo yerim :) öncesi ve sonrası resimleri var mı peki ?
Yada belki ek vitamin + takivye birşey aldıysa o da etki etmiş olabilir ( b12 + çinko vb..)
yok babam hayatta ilac kullanmaz. Malesef net bir cekmedik hiç
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

soraro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 06 Haziran 2018, 01:37:43 »
Adnan bence sıkıyon abi. Hani fotolar bi çaktırmadan babanın fotolarını atsana mesela işe başlamadan önce yok mu hiç fotosu vardır illa. Bide şimdiki halini. Yoksa dedigim gibi sıkıyo derim 😀
Bu arada bende yiyon kabak çekirdeyi. Bakalım ne olacak. Foto yükle bro foto

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Haziran 2018, 04:52:31 »
Adnan bence sıkıyon abi. Hani fotolar bi çaktırmadan babanın fotolarını atsana mesela işe başlamadan önce yok mu hiç fotosu vardır illa. Bide şimdiki halini. Yoksa dedigim gibi sıkıyo derim 😀
bro ne sıkması Şuan evdeyim gercektende öyle benim saclar giderken babamınki gürleşiyor.her gece bende kabak finans biotin üçlüsüne başladım bakalım ne zaman etki eder😁

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 06 Haziran 2018, 04:54:28 »
hani az da olsa dht yi başkıladığı söyleniyor yaştan olsa gerek daha büyük bir etki yapıyorda olabilir. Biz gencler finansı bırakmayalım bence bro tek care o gibi.

Hepyek

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 06 Haziran 2018, 11:51:16 »
Aslında arkadaşın dediği doğru olabilir. Kış mevsiminde ben de babamın saçlarının hafif gürleştiğini farketmiştim hatta benimle birlikte kuzenlerimde farketti ilaç falan da kullanmıyordu o aralar kabak çekirdeğini çok tüketiyordu şimdiye gelirsek herhangi bir saç gürleşmesi falan yok çünkü kabak çekirdeği tüketmiyor. Arkadaşın yazısını görünce o gün nasıl öyle gürleştiğnin sorusunu cevabı kabak çekirdeği olsa gerek

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 06 Haziran 2018, 18:29:34 »
Aslında arkadaşın dediği doğru olabilir. Kış mevsiminde ben de babamın saçlarının hafif gürleştiğini farketmiştim hatta benimle birlikte kuzenlerimde farketti ilaç falan da kullanmıyordu o aralar kabak çekirdeğini çok tüketiyordu şimdiye gelirsek herhangi bir saç gürleşmesi falan yok çünkü kabak çekirdeği tüketmiyor. Arkadaşın yazısını görünce o gün nasıl öyle gürleştiğnin sorusunu cevabı kabak çekirdeği olsa gerek
demek ki kabak ye sacların çıksın 😁

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 06 Haziran 2018, 19:44:12 »
kabak çekirdeği çok yemek libidoyu fazlasıyla düşürebilir bence çünkü eskiler çok kabak çekirdeği hadım eder kısırlık yapar derlerdi.yaşlı kişilere sorun bunu bilen mutlaka çıkar aralarında.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 06 Haziran 2018, 20:03:00 »
kabak çekirdeği çok yemek libidoyu fazlasıyla düşürebilir bence çünkü eskiler çok kabak çekirdeği hadım eder kısırlık yapar derlerdi.yaşlı kişilere sorun bunu bilen mutlaka çıkar aralarında.
kabak çekirdeği + finans kullanıyorum libodom da en ufar bir azalış olmadı benim. Bizde hiç oyle bir şey duymadım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 07 Haziran 2018, 11:28:05 »
Kabak çekirdeğinde sağlıklı yağ asitleri, A, B6 ve C vitaminleri bulunur. Tüm bu vitaminler saç sağlığını geliştirmek için önerilen vitaminler arasındadır. Ayrıca demir ve kalsiyum, magnezyum, çinko açısından zengin olan kabak çekirdeği saçların sağlıklı uzamasına katkıda bulunabilir. Ancak kabak çekirdeğinin saça faydaları arasında ilk sırada içindeki “cucurbitin” adlı bileşen sayılıyor. Cucurbitin’in saç dökülmesini yavaşlattığı ve dökülen bölgelerde saç çıkmasına yardımcı olduğu belirtiliyor.
Global Moderator

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 07 Haziran 2018, 17:29:28 »
Saç çıkarmaz kabak size öyle gelmiştir dhtyi baskılıyor biraz ama proscar bile çıkarmazken olanı korurken kabak böyle birşey yapamaz size öyle gelmiştir.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 07 Haziran 2018, 18:12:33 »
Saç çıkarmaz kabak size öyle gelmiştir dhtyi baskılıyor biraz ama proscar bile çıkarmazken olanı korurken kabak böyle birşey yapamaz size öyle gelmiştir.

Kabak degil kabak çekirdeği.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 07 Haziran 2018, 19:23:09 »

Kabak degil kabak çekirdeği.
Babasultan aksam sahile inelim muabbet ederiz kabak çekirdegi kola yapalım :)
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 07 Haziran 2018, 23:12:15 »
Kabak çekirdeğinde sağlıklı yağ asitleri, A, B6 ve C vitaminleri bulunur. Tüm bu vitaminler saç sağlığını geliştirmek için önerilen vitaminler arasındadır. Ayrıca demir ve kalsiyum, magnezyum, çinko açısından zengin olan kabak çekirdeği saçların sağlıklı uzamasına katkıda bulunabilir. Ancak kabak çekirdeğinin saça faydaları arasında ilk sırada içindeki “cucurbitin” adlı bileşen sayılıyor. Cucurbitin’in saç dökülmesini yavaşlattığı ve dökülen bölgelerde saç çıkmasına yardımcı olduğu belirtiliyor.
kesinlikle

Facebook Twitter Instagram