Gönderen Konu: Genç kardeşinizin yardıma ihtiyacı var  (Okunma sayısı 3130 defa)

Adali93

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Genç kardeşinizin yardıma ihtiyacı var
« : 31 Mayıs 2018, 17:19:38 »
Abilerim, arkadaşlarım merhabalar. Saç ektirsemmi acaba deyince bu form sitesini buldum ve çok faydalı ve aktif olduğunu gördüm. Bir çok konuya baktım okudum ve malesef benim kelle için pek olumlu şey görmedim doner falan diyonuz bende neredeyse hiç saç kalmamış ilk defa fotoğraf çekince bu kadar farkettim 😁 birde siz bakın bakalım yaşım 25 13 ay sonra düğünüm var Izmirde oturuyorum kıymetli yorumlarınıza ihtiyacım var

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Genç kardeşinizin yardıma ihtiyacı var
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2018, 18:35:56 »
donör zayıf illa önden saçlı görüneyim
beklentim yüksek değil dersen
sakal destekli 3000 gref civarı ekim yaptırabilirsin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 31 Mayıs 2018, 19:53:33 »
Foruma hoşgeldin Açık alan cok donör zayıf  önden ortaya doğru saç sakal düşünülebilir beklenti çok fazla degil ise
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2018, 11:42:22 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Adali93

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 31 Mayıs 2018, 20:57:09 »
Cevaplarınız için teşekkürler. Peki izmir de bu işin hakkını Ver en birileri varmı? Gazi hastahanesinde yapılıyormuş diye duymuştum bir ara ama araştırmadım

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 31 Mayıs 2018, 21:52:41 »
Bence 500 tl yol parasını göze alıp kaliteli ve deneyimli bir yere bak.  Bu işte garanti yoktur. Tecrübe vardır. Estetikçilerden ve garanticilerden hallederiz diyenlerden uzak dur.izmirde bu işi yapan bir profesör var ama estetikçi ve sonuçlarına ben forumda rastlamadım. HairClinik di sanırım  Daha önce kendisine giden birini bir başkasına yönlendirmiş.arkadaşta vezgeçmişti.kendisi saç ekmiyor başkasına  yönlendiriyor demişti.

izmirde bu işi istanbuldaki gibi ucuza  yapmıyorlar. Bence araştır en azından parasını vermişken iyi bir yere yaptır.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 31 Mayıs 2018, 23:19:26 »
Bence 500 tl yol parasını göze alıp kaliteli ve deneyimli bir yere bak.  Bu işte garanti yoktur. Tecrübe vardır. Estetikçilerden ve garanticilerden hallederiz diyenlerden uzak dur.izmirde bu işi yapan bir profesör var ama estetikçi ve sonuçlarına ben forumda rastlamadım. HairClinik di sanırım  Daha önce kendisine giden birini bir başkasına yönlendirmiş.arkadaşta vezgeçmişti.kendisi saç ekmiyor başkasına  yönlendiriyor demişti.

izmirde bu işi istanbuldaki gibi ucuza  yapmıyorlar. Bence araştır en azından parasını vermişken iyi bir yere yaptır.
Ağa diyorsun ki Antalya ya git  :)
Bende yakın zaman da gitmeyi planlıyorum bakalım bize ne diyecekler

Adali93

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 31 Mayıs 2018, 23:32:27 »
Olmuşken düzgün birşey olsun isterim tabi sonuçta kolay karar verilmiyor. Peki sizlerin önereceği biryer varmı? Birde bejim korkum ben her yanları 1 e kestiririm sac alımı olacak ya kötü görünür mü?

gkhn78

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Haziran 2018, 00:02:45 »
Ekim yaptırmaya gittiğimde dr hakan beyin muhabbet arasinda anlattigi birşey vardi.. Yaşı genç, açıklığı fazla olan kişilere ekim yapmak niyetinde olmadığını, beklentilerini karşılamanın çok zor olduğunu ama aynı kafayla 50 yaşında bi kişi gelirse ona olduğu kadarını yaptığını söylemişti.  Alacağınız riski düşünmeniz ve beklentinizi doğru hesaplamaniz adına anlatmak istedim.  Alımdan sonra saclarinizi çok kısa tutamazsaniz.  Hele ki ince telli bi saç yapınız varsa muhakkak alım yeri belli olacaktir. Bu da benim nacizane düşüncem . Umarım kendi adınıza doğru kararı verirsiniz

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 01 Haziran 2018, 00:39:17 »
Olmuşken düzgün birşey olsun isterim tabi sonuçta kolay karar verilmiyor. Peki sizlerin önereceği biryer varmı? Birde bejim korkum ben her yanları 1 e kestiririm sac alımı olacak ya kötü görünür mü?

bence saçtan 2000greft sakaldan 1500 greft alınırsa tepenin tümünü şimdiki haline nispeten daha hoş görüneceği  bir form kazandırabilirler.buna şakak yapamazlar greft yetersizliğinden olmaz,ama güzel bir  ön çizgi oluşturularak,geriye doğru planlı bir greft dağılımı yapılabilir.hatta saçlarınızı uzun tutarak dış görünüşünüzü büyük ölçüde olumlu yönde değiştirebilirsiniz.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 01 Haziran 2018, 01:06:12 »
Merhaba
Forumumuza hoşgeldiniz.
Mevcut açıklığınıza göre yaptırmayı düşündüğünüz ekim sonucu sizi tatmin etmeyecektir. Donör bölgenizin 3000 grefti hatta 2000 grefti bile kaldıracağı meçhul.

Bütün bunlar moralinizi bozmasın izleyeceğiniz 3 yol var bence.

1. Finans kullanırsınız. Ekim yaptırırsınız.
2. Saç, sakal ve göğüsten alım yaptırarak ekim yaptırırsınız.
3. Olduğu gibi kabul edersiniz.

1. ilaç kullanmaya başlarsınız tüy şeklinde olan çok cılız saçlarınız bile kuvvetlenir ki düşünün normal durumda olan saçlar ne hale gelir. Donör bölgeniz ilaç kullandığınızda daha gür ve alım için belkide 2000 yerine 3000 olacaktır. Bu ilaç içeriğini inceleyiniz. Sonra ekim için hazır hale geldiğınde ekiminiz yapılır.

2. İlaç kullanmadan doğrudan ekim yaptırayım dersiniz. Saçtan 2000 sakaldan ve göğüsten 1500+ olursa yani hepsi yaklaşık 4000 i yakalayıp ekim yaptırabilirsiniz. Bu yöntem için arkadaşlarım açıklama yapmışlar zaten. Bu şekilde ekim yapan dr leri araştırabilirsiniz.

3. Saç durumunuzu olduğu gibi kabul eder yaşantınızı ona göre yönlendirirsiniz. Kısa saçı seviyorsunuz. Saçınızı kısa tutar kendinize fit bir vücut yapar bu şekilde devam edersiniz.

İyi forumlar...

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 01 Haziran 2018, 01:32:53 »
haddimiz değil abi ama zaten evleneceksin, seni böyle tanımış herkes tabi ki saçını çok kısa zaman önce kaybetmediysen, kafa yapında kötü gözükmüyor. Bunlar senin artıların

Şimdi saç ekimi yaptırabilir her insan fakat senin donör musait değil çok, açıklık norwood 6ya yaklaşıyor. saçınıda kısa kestirmeyi seviyosun. Dersen saçı kısa kestirmem artık ne gerek var veya gözüksün azıcık iz ne gerek var saç ekimi yaptır.

Sonra ekimi yaptırdnı daha yaşın 25. Bu dökülme devam eder gibi bence ama emin değilim. Yaşında genç olduğundan beklentin yüksek olucak. Finas kullanmalısın ki dökülmen frenlesin ki biraz pimpirikli biriysen yan etki hissetme olasılığın, yan etki görme olasılığından kat ve kat üstün.

Kafanda ölç tart biç. Sakalla desteklede ön bölgeyi düzenleyebilirsin istiyorsan ama arkası kabak gibi açık kalır.

Adali93

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 01 Haziran 2018, 08:38:58 »
Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Finans ilacını ilk defa duydum etkili mi sizce ? Minoxil %5 kullanmıştım uzun bir süre onuda bırakınca döküm çok artıyor buda böyle birşey mi ? Sanırım Izmır de pek yok diğer illerde referans göstereceğiniz bir doktor varmı? Finans ilacının görülen etkileri neler ki bazen içerisinde yazan ile yaşanan durumlar farklı olabiliyor

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 01 Haziran 2018, 09:56:58 »
Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Finans ilacını ilk defa duydum etkili mi sizce ? Minoxil %5 kullanmıştım uzun bir süre onuda bırakınca döküm çok artıyor buda böyle birşey mi ? Sanırım Izmır de pek yok diğer illerde referans göstereceğiniz bir doktor varmı? Finans ilacının görülen etkileri neler ki bazen içerisinde yazan ile yaşanan durumlar farklı olabiliyor

Finas ile ilgili birşey diyemem ama izmirde doğru düzgün üç firma var onlarada değmez açık alanın geniş tecrübe etmiş bir doktara gitmelisin ,

Benim Aklımdan Geçenler , Sırt + Göğüs + Sakal + Dönor Alanla çalışan bir doktor var oda Jale Şenyurt ,
onun Haricinde Hakan Doğanay var , Özgür Nalbant , Doğan Turan , birde belki Esma ve Serkan olabilir . hepsinin ekimlerini incele saç rengin bence avantaj , vertex tam dökülmemiş tüy şeklinde , ilaç bence de kullan ama yan etkileri var  , ön bölgeden baya bir seni tatmin eder ekim ama tepe bölgen açık kalabilir .

Adali93

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 01 Haziran 2018, 11:18:28 »
 Saç rengim evet farklı lakin göğüs ve sırttan aldıklarında farklı bir renk olmaz mı? Yani yanlar sarıya dönük üstler siyah kötü görünür gibime geliyor

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #14 : 01 Haziran 2018, 11:24:30 »
Saç rengim evet farklı lakin göğüs ve sırttan aldıklarında farklı bir renk olmaz mı? Yani yanlar sarıya dönük üstler siyah kötü görünür gibime geliyor

ben onları da aynı renk olarak düşünmüştüm :) Sakal Destekli olabilir aynı renk ise , ama belki çıkış olduktan sonra boyayabilirsen o da bir ihtimal düşünülebilinir.

Facebook Twitter Instagram