Saç Ekimi Sonuçları
İyileşmiş kafam toparlamış baya
Alıntı yapılan: dent.58 - 31 Mayıs 2018, 23:13:33Alıntı yapılan: Kaleydoskop - 31 Mayıs 2018, 21:37:29İnşallah güzel bir örnek olur en azından Benim gibi yeterli grefti olmayanlara da Umut olurhocam hayırlı olsun ekim sonunda daha doğal bir görüntü olucagını tahmın ediyorum.umarım sızı tatmin eder. fut ekımını nerde yaptırdınız. ekim sonrası dönör foto paylaşbılırmısınız. ne kadar bir skar var fut tan kalma.Bugün sargı açıldığında çekip göndereyim skar epey belirgin Antalya’da Adem Korkut a yaptırmıştımm
Alıntı yapılan: Kaleydoskop - 31 Mayıs 2018, 21:37:29İnşallah güzel bir örnek olur en azından Benim gibi yeterli grefti olmayanlara da Umut olurhocam hayırlı olsun ekim sonunda daha doğal bir görüntü olucagını tahmın ediyorum.umarım sızı tatmin eder. fut ekımını nerde yaptırdınız. ekim sonrası dönör foto paylaşbılırmısınız. ne kadar bir skar var fut tan kalma.
İnşallah güzel bir örnek olur en azından Benim gibi yeterli grefti olmayanlara da Umut olur
Alıntı yapılan: gkhn78 - 31 Mayıs 2018, 23:23:52Ekiminiz hayırlı olsun. Donorunuzun yetersizliği ve doktorunuzun iş ahlakı ortada. Merak ettigim sakalla desteklenen bir ekimi neden düşünmediniz acaba?Teşekkür ederim çünkü sarışın olduğumdan sakal da çok yoğun değil muttalip Hocam benden sakal Ekim’inin uygunolmayacağını söyledi göğüs zaten yok denecek kadar az
Ekiminiz hayırlı olsun. Donorunuzun yetersizliği ve doktorunuzun iş ahlakı ortada. Merak ettigim sakalla desteklenen bir ekimi neden düşünmediniz acaba?
FUT u yapan adam işi bilmiyor imiş... alım yerini bile doğru seçememiş, dikişleri de iyi yapamamış.. neyse iyi tarafından bakarsak Keser hocaya alım yapabilecegi sağlam greftler bırakmış.
Alıntı yapılan: Kaleydoskop - 01 Haziran 2018, 04:19:18Alıntı yapılan: gkhn78 - 31 Mayıs 2018, 23:23:52Ekiminiz hayırlı olsun. Donorunuzun yetersizliği ve doktorunuzun iş ahlakı ortada. Merak ettigim sakalla desteklenen bir ekimi neden düşünmediniz acaba?Teşekkür ederim çünkü sarışın olduğumdan sakal da çok yoğun değil muttalip Hocam benden sakal Ekim’inin uygunolmayacağını söyledi göğüs zaten yok denecek kadar azKeser hoca sakal ve göğüs alim yapmıyor diye biliyorum. Sakal olsa alicakmiydi
32 yaşındayım 7 yıl önce fut tekniğiyle saçımı ektirdim başarısız bir ekim oldu saç diplerim çukur çukur oldu tekrar saç Ekim’ine karar verir burdan Muttalip hocayı buldum allah razı olsun zor bir ekim olmasına rağmen kabul etti greft olarak 750 greft çıkarabileceğini söyledi daha önceki ekimde 2500 greft alınmıştı 1000-1500 anca çıkmıştır şu an herhangi bir ilaç kullanmıyorum doktor bey finastetid zorunlu kılmıyor bugün 2. Gün 500+257 şeklinde ekildi dün ve bugün sarıldı yarın sargılar açılacak yarın ekilmiş fotoğrafları da atarım
Anlattiklariniz yasamis biriyim. Kafaderimde sac koklerimde derin cukurlar vardi. Kafa kemigim ile derim arasinda yukselti olusturan bir aradoku olusmustu . Scarli sert bir zemin. Doktor bey oraya igne batirmakta zorlanarak ekimimi yapmisti. Sizden daha sansli oldugum konu 2.800 greft lik bir laynagin daha bulunabilmesi oldu ve epeyce kotu durumdaki kafam simdi yeniden bicimlendi. Umarim siz de bu ikinci eminizle daha mutlu bir hale gelmis olirsunuz.