32 yaşındayım 7 yıl önce fut tekniğiyle saçımı ektirdim başarısız bir ekim oldu saç diplerim çukur çukur oldu tekrar saç Ekim’ine karar verir burdan Muttalip hocayı buldum allah razı olsun zor bir ekim olmasına rağmen kabul etti greft olarak 750 greft çıkarabileceğini söyledi daha önceki ekimde 2500 greft alınmıştı 1000-1500 anca çıkmıştır şu an herhangi bir ilaç kullanmıyorum doktor bey finastetid zorunlu kılmıyor bugün 2. Gün 500+257 şeklinde ekildi dün ve bugün sarıldı yarın sargılar açılacak yarın ekilmiş fotoğrafları da atarım
Ekiminiz hayırlı olsun.. Keser hoca zor bir iş için kolları sıvamış yine. Tabi beklentinizi güzel bir dile belirtmiş olmanız faydası olmustur diye düşünüyorum .
Fut ile operasyon yapmanız donör tasarrufu açısından avantajlı bir durum buna rağmen 750 greftin ancak alınabiliyor olması Keser hocanın verimli greftleri seçmesi ile alakalı bir durum. “Selamın Aleyküm “ diyip herhangi bir merkeze giderdiniz 3000 alır ekerlerdi diye düşünüyorum..
İlk ekimdeki verimin düşük olmasının sebeplerinden biride sizin donördeki saçlarınızın gerçekten zayıf olması. 2.ekim öncesi be sonrası donör fotolarını paylaşırmışsınız? İlk ekimdeki alınan Stript sanki asıl verimli bölgenin biraz daha aşagısından alınmış gibi. keser hocanın alım yaptığı bolgeleride görebilmemiz açısından hemen ekşm sonrası donör fotosu paylaşmanızı rica ederiz.