Gönderen Konu: Dr.muttalip KESER 760 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 26205 defa)

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.muttalip KESER 760 greft saç ekimi
« Yanıtla #15 : 31 Mayıs 2018, 21:08:37 »
750 greft ne kadar farkedecek acaba ,bence ekilenlerin hepsi çıkacak bu anlamda önemli bir ekim örneği olacak forumda.misal bana 4000 ekildi yüzde 60 çıktı diyen ama buna rağmen oldukça seyrek ve içler acısı durumda olanlarada güzel bir örnek olur böylece.belki kazıklanma dereceleriyle ilgili bilgi sahibi olurlar.

Kaleydoskop

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 31 Mayıs 2018, 21:37:29 »
İnşallah güzel bir örnek olur en azından Benim gibi yeterli grefti olmayanlara da Umut olur

dent.58

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 31 Mayıs 2018, 23:13:33 »
İnşallah güzel bir örnek olur en azından Benim gibi yeterli grefti olmayanlara da Umut olur
hocam hayırlı olsun ekim sonunda daha doğal bir görüntü olucagını tahmın ediyorum.umarım sızı tatmin eder. fut ekımını nerde yaptırdınız. ekim sonrası dönör foto paylaşbılırmısınız. ne kadar bir skar var fut tan kalma.

gkhn78

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 31 Mayıs 2018, 23:23:52 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Donorunuzun yetersizliği ve doktorunuzun iş ahlakı ortada. Merak ettigim sakalla desteklenen bir ekimi neden düşünmediniz acaba?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 01 Haziran 2018, 00:01:36 »
32 yaşındayım 7 yıl önce fut tekniğiyle saçımı ektirdim başarısız bir ekim oldu saç diplerim çukur çukur oldu tekrar saç Ekim’ine karar verir burdan Muttalip hocayı buldum allah razı olsun zor bir ekim olmasına rağmen kabul etti greft olarak 750 greft çıkarabileceğini söyledi daha önceki ekimde 2500 greft alınmıştı 1000-1500 anca çıkmıştır şu an herhangi bir ilaç kullanmıyorum doktor bey finastetid zorunlu kılmıyor bugün 2. Gün 500+257 şeklinde ekildi dün ve bugün sarıldı yarın sargılar açılacak yarın ekilmiş fotoğrafları da atarım

Ekiminiz hayırlı olsun.. Keser hoca zor bir iş için kolları sıvamış yine. Tabi beklentinizi güzel bir dile belirtmiş olmanız faydası olmustur diye düşünüyorum .
Fut ile operasyon yapmanız donör tasarrufu  açısından avantajlı bir durum buna rağmen 750 greftin ancak alınabiliyor olması Keser hocanın verimli greftleri seçmesi ile alakalı bir durum. “Selamın Aleyküm “ diyip herhangi bir merkeze giderdiniz 3000 alır ekerlerdi diye düşünüyorum..
İlk ekimdeki verimin düşük olmasının sebeplerinden biride sizin donördeki saçlarınızın gerçekten zayıf olması. 2.ekim öncesi be sonrası donör fotolarını paylaşırmışsınız? İlk ekimdeki alınan Stript sanki asıl verimli bölgenin biraz daha aşagısından alınmış gibi. keser hocanın alım yaptığı bolgeleride görebilmemiz açısından hemen ekşm sonrası donör fotosu paylaşmanızı rica ederiz.

Kaleydoskop

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 01 Haziran 2018, 04:17:14 »
hocam hayırlı olsun ekim sonunda daha doğal bir görüntü olucagını tahmın ediyorum.umarım sızı tatmin eder. fut ekımını nerde yaptırdınız. ekim sonrası dönör foto paylaşbılırmısınız. ne kadar bir skar var fut tan kalma.
Bugün sargı açıldığında çekip göndereyim skar epey belirgin Antalya’da Adem Korkut a yaptırmıştımm
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2018, 04:26:34 Gönderen: Kaleydoskop »

Kaleydoskop

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 01 Haziran 2018, 04:19:18 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Donorunuzun yetersizliği ve doktorunuzun iş ahlakı ortada. Merak ettigim sakalla desteklenen bir ekimi neden düşünmediniz acaba?

Teşekkür ederim çünkü sarışın olduğumdan sakal da çok yoğun değil muttalip Hocam benden sakal Ekim’inin uygunolmayacağını söyledi göğüs zaten yok denecek kadar az

Kaleydoskop

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 01 Haziran 2018, 04:25:58 »
32 yaşındayım 7 yıl önce fut tekniğiyle saçımı ektirdim başarısız bir ekim oldu saç diplerim çukur çukur oldu tekrar saç Ekim’ine karar verir burdan Muttalip hocayı buldum allah razı olsun zor bir ekim olmasına rağmen kabul etti greft olarak 750 greft çıkarabileceğini söyledi daha önceki ekimde 2500 greft alınmıştı 1000-1500 anca çıkmıştır şu an herhangi bir ilaç kullanmıyorum doktor bey finastetid zorunlu kılmıyor bugün 2. Gün 500+257 şeklinde ekildi dün ve bugün sarıldı yarın sargılar açılacak yarın ekilmiş fotoğrafları da atarım

Ekiminiz hayırlı olsun.. Keser hoca zor bir iş için kolları sıvamış yine. Tabi beklentinizi güzel bir dile belirtmiş olmanız faydası olmustur diye düşünüyorum .
Fut ile operasyon yapmanız donör tasarrufu  açısından avantajlı bir durum buna rağmen 750 greftin ancak alınabiliyor olması Keser hocanın verimli greftleri seçmesi ile alakalı bir durum. “Selamın Aleyküm “ diyip herhangi bir merkeze giderdiniz 3000 alır ekerlerdi diye düşünüyorum..
İlk ekimdeki verimin düşük olmasının sebeplerinden biride sizin donördeki saçlarınızın gerçekten zayıf olması. 2.ekim öncesi be sonrası donör fotolarını paylaşırmışsınız? İlk ekimdeki alınan Stript sanki asıl verimli bölgenin biraz daha aşagısından alınmış gibi. keser hocanın alım yaptığı bolgeleride görebilmemiz açısından hemen ekşm sonrası donör fotosu paylaşmanızı rica ederiz.

Teşekkür ederim tabiki başka bir yer olsa 2000 greft bile çıkarabilirdi ama dediğiniz gibi zaten saç tellerim ince ve ilk donörümde belki yetersizdi ilkinde araştırmadan gittiğim için açıkçası neyin ne olduğunu pek bilmiyordum bugün sargı açılınca donör bölgeyi gönderirim saç tipim ekimcilerin hiç istemeyeceği bir tip hem ince hem açık renk. ekimi gösterecek bir saç değil gene sağolsun muttalip hoca inşallah elinden geleni yaptı diye düşünüyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 01 Haziran 2018, 11:56:40 »
Greft sayısı azda olsa suanki halınden çok daha güzel bir görüntü olacagı kesin bence yapabılıcrğiniz en iyi adımı atmıssınız kendiniz için güzel olucaktır sabırla beklemek kaldı artık.
Global Moderator

Kaleydoskop

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 01 Haziran 2018, 12:33:36 »
Greft sayısı azda olsa suanki halınden çok daha güzel bir görüntü olacagı kesin bence yapabılıcrğiniz en iyi adımı atmıssınız kendiniz için güzel olucaktır sabırla beklemek kaldı artık.

Çok sağolun illaki faydası olacaktır diye düşünüyorum burdan ismini vermek istemediğim bilindik bir doktor senin saçına ekim olmaz daha kötü olur sen finasterid kullan diyerek görüşmeyi kabul dahi etmedi bilirsiniz ki bu saç işi insanın psikolojisini çok etkiliyor muttalip hoca telefona kendisi çıktı en azından birebir muhattap oldu  fotoğraftan tam anlaşılamayacağını görmesi gerektiğini söyledi görüşmeye gittiğimde saç kalitesi kötü olmasına rağmen kabul etti sonuç ne olursa olsun ben doktor beyin tavrından mütevaziliğinden yaptığı işin titizliğinden çok memnum kaldım psikolojik olarak şimdiden sırma saçlı oldum diyebilirim 😄

Kaleydoskop

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 01 Haziran 2018, 12:35:51 »
Bugün sargı açıldığındaki hali

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 01 Haziran 2018, 12:39:16 »
FUT u yapan adam işi bilmiyor imiş... alım yerini bile doğru seçememiş, dikişleri de iyi yapamamış.. neyse iyi tarafından bakarsak Keser hocaya alım yapabilecegi sağlam greftler bırakmış.

Kaleydoskop

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 01 Haziran 2018, 12:59:33 »
FUT u yapan adam işi bilmiyor imiş... alım yerini bile doğru seçememiş, dikişleri de iyi yapamamış.. neyse iyi tarafından bakarsak Keser hocaya alım yapabilecegi sağlam greftler bırakmış.
Çok zor bir süreçti dikiş yeri sürekli kanamıştı sırt üstü yatamamıştım fue yönteminin gözünü seveyim

saçkolik

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 01 Haziran 2018, 16:00:20 »
Çok zor bir süreçti dikiş yeri sürekli kanamıştı sırt üstü yatamamıştım fue yönteminin gözünü seveyim
skar izi için saç similasyonu yaptırabilirsiniz bence sacların uzamasıyla bilikte sizi fazlasıyla tatmın eder. Ekiminiz hayırlı olsun ...

Kaleydoskop

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 01 Haziran 2018, 17:42:27 »
Teşekkür ederim saç simülasyonu için biraz daha gelişmesini beklicem sanırım çünkü biraz koyu yapıyorlar sanki

Facebook Twitter Instagram