Gönderen Konu: Serioxyl  (Okunma sayısı 2198 defa)

Çocuktum

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Serioxyl
« : 31 Mayıs 2018, 10:01:31 »
Loreal Serioxyl kullanan varmidir. Ya da herhangibi  bilgisi  olan?. Benim dikkatimi  çekip  buraya  konu açma  sebebim  ürünün  sadece 3 ay kullanılması  tavsiye ediliyor  ve 1700 saç  kökü  muhtemelen  zayıf  olan saç  köklerini canlanmasini sağlıyor demeleridir.

merrttt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Serioxyl
« Yanıtla #1 : 11 Temmuz 2018, 16:04:33 »
Bu ürünü kullanan varsa yorumlar çok makbule geçer gerçekten

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 14 Temmuz 2018, 14:35:10 »
Bu piyasa ürünleri değişik değişik isimlerle yıllardır aynı sloganları kullanıyorlar özellikle  1700 yeni saç teli sloganı tüm ürünlerde yıllardır var.vichy ,dercos cart curt sadece piyasa isimleri değişiyor boşuna denemeyiniz.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Temmuz 2018, 20:30:11 »
Fda onayı almamış  ürünlerin neredeyse tamamı fasa fiso. Parayı boşu boşuna harcamayın bence
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Eylül 2018, 01:56:35 »
Serioxyl şampuan ve serum kullandım. Serumu 3ay kullandım. 1700 tel değil 1tane bile çıkardığı hissedemedim. Ama şampuan gerçekten başarılı, sonrasında şampuana devam ettim. Şampuan gerçekten dökülmeyi durduruyor ama saçımı inceltti. Şampuan içinde sülfat olduğu ve saçımı incelttği için Şampuanda organix biotin cologen şampuana geçtim.  Memnunum.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Eylül 2018, 01:59:02 »
.

takıntılı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 03 Aralık 2018, 00:30:22 »
6 ay kullandım  saç dökülmesini yavaşlatıyor  6 ay sonunda etkisini kaybetti ve bıraktım  bunun gibi losyonlar eeose elseve arginine losyon aminexil bunların hepsi  fayda sağlıyor dökülmeye fakat etkisi 5.8 ay arası sürüyor destek tedavi olarak kullanılabilir görüşündeyim bu tarz  şeyler etkisini  katbettiğinde başka bir losyona geçilebilir artık nekadar etki ederse kardır mantığıyla kullanmak gerekir  zaten bahsedilen marka dünyanın 1. sırada gelen markalarından %0 etki eden birşeyi satmazlar

Facebook Twitter Instagram