Gönderen Konu: Otolog Mikrogreft (Regenera Activa) Yöntemi  (Okunma sayısı 14562 defa)

PagaroN

• Hero Member
Otolog Mikrogreft (Regenera Activa) Yöntemi
« : 31 Mayıs 2018, 00:12:39 »
Merhaba
Sizlere saç dökülmesini yavaşlatacak ve hatta durdurabilecek bir yöntemden bahsetmek istiyorum.

Regenera Avtiva (Otolog mikrogreft) yöntemi

Bu yöntemin amacı zayıflayan saç köklerinin yenilenmesi ve güçlenmesi için kişinin kendi kök hücresinden faydalanılarak zayıf saç köklerini sağlamlaştırmak dökülmeyi durdurmaktır.

Uygulanışı ise kişinin kendi ense veya kulak arkasından 3 veya 4 adet greft alınarak bunların foliküllerine ayrıştırılmasından sonra solüsyonlar sayesinde süper hücreler elde  ediliyor. Bu süper hücreler zayıflayan saç köklerinin olduğu yerlere yerleştiriliyor. Hücreler uygulandığı alanda çevresinde bulunan diğer hücreleri onarım aşamasına geçerek bi nevi yenileme işlevini yapıyor.

Bunu saç ekimi nde yardımcı bir uygulama olarak değerlendirebiliriz.

Regenera Avtiva (otolog Mikrogreft) in FDA (Food and Drug Administration) tarafından da onaylandığını belirtmek isterim.

Uyguluma Aga tipi dökülme için önleyici olarak görülüyor.

Bir kaç foto ve link atıyorum.

İyi forumlar...

http://www.teinteresa.es/belleza/Transplante-pelo_1_655144561.html

http://www.dermapuls.com.pl/regenera-activa/

https://injertocapilar.clinicatufet.com/bioestimulacion-capilar-con-regenera-activa/collage-hombre-1-600x400/

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Otolog Mikrogreft (Regenera Activa) Yöntemi
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2018, 01:11:11 »
Bu gerçek mi ?

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 31 Mayıs 2018, 01:37:59 »
Bu gercekse mucize demek sac dokulmesinin sonu demek ama pek inandirici gelmedi ne zaman cikmis boyle birsey ? Boyle birsey varsa sac ektirmenin anlami ne

JustADream

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 31 Mayıs 2018, 02:25:08 »
 Böyle bişi gerçekleştiyse çok güzel olur hele benim için mükemmel ötesi olur İNŞALLAH ortaya hızlı bir şekilde çıkarda insanlarç huzura kavuşur :)

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 31 Mayıs 2018, 02:40:34 »
İlk  önce tek seansta  hallediliyor bir kereye mahsus deniliyor

Son yazıda 2 veya 3 senede bir gerekebilir yaziyor

Bence para kapanı

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 31 Mayıs 2018, 02:42:06 »
tek türkiyedemi fda onaylı bu çalışma. çünkü google yazınca tv8,5da serkan aydının olduğu bir programı görüyorum buda güvenilirliğini sarsıyor.

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 31 Mayıs 2018, 09:53:21 »
Kök hücre tedavisi değil mi bu? Daha araştırma aşamasında diye biliyorum.
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

Penia

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 31 Mayıs 2018, 19:56:17 »
Yaptiran var mi acaba bu islemi fiyati nedir agri sizi var mi sonuc basarili mi? :)

soraro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 06 Haziran 2018, 01:26:40 »
Valla bu süper bişeymiş. Forumlar bunu yaptıran var mı? Nerde yapılıyor ki?

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 06 Haziran 2018, 13:43:27 »
bu otolog microgreft yöntemini tam detayıyla bilen varmı.türkiyede şu an yapan yer varmı acaba.

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 08 Kasım 2018, 00:52:14 »
Kadında ve erkekte saç dökülmesi genelde saçlı derinin üst bölgelerinde yani alın veya tepe bölgelerinde görülmektedir. Ancak ense ve kulak arkası bölgedeki saç kökleri hemen her zaman dirençli ve sağlıklı kalmak için genetik olarak kodlanmışlardır. Regenera Activa sistemi bu sağlıklı ve güçlü saç köklerinden özel bir hücre süspansiyonu hazırlayarak problemli saçlı deri bölgelerine,bu süspansiyonun uygulanması ve buradaki hasta ve cansız saç köklerine destek olması prensibine dayanmaktadır. Kulak arkası bölgesindeki saçlardan 34 adet saç kökü küçük bir lokal anestezi uygulanarak alınır. alınan bu saç kökleri Regenera Activa sisteminde özel bir süper hücre süspansiyonuna dönüştürülerek tamamen kendi dokunuzdan özel bir saç dökülme tedavisi hazırlanır. Tedavi genelde tek seanstır 2. Bir seansa belki bir kaç yıl sonra ihtiyaç duyulabilir.

Sitenin birinde bu regenera activa ile ilgili böyle bir şey okudum ,doğruluğu nedir acaba.bu işlemi yaptıran varmı acaba duyan bilen vamı arkadaşlar aranızda,varsa yaptıran yorumlarını duymak isteriz.

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 21 Aralık 2018, 18:11:33 »
Kadında ve erkekte saç dökülmesi genelde saçlı derinin üst bölgelerinde yani alın veya tepe bölgelerinde görülmektedir. Ancak ense ve kulak arkası bölgedeki saç kökleri hemen her zaman dirençli ve sağlıklı kalmak için genetik olarak kodlanmışlardır. Regenera Activa sistemi bu sağlıklı ve güçlü saç köklerinden özel bir hücre süspansiyonu hazırlayarak problemli saçlı deri bölgelerine,bu süspansiyonun uygulanması ve buradaki hasta ve cansız saç köklerine destek olması prensibine dayanmaktadır. Kulak arkası bölgesindeki saçlardan 34 adet saç kökü küçük bir lokal anestezi uygulanarak alınır. alınan bu saç kökleri Regenera Activa sisteminde özel bir süper hücre süspansiyonuna dönüştürülerek tamamen kendi dokunuzdan özel bir saç dökülme tedavisi hazırlanır. Tedavi genelde tek seanstır 2. Bir seansa belki bir kaç yıl sonra ihtiyaç duyulabilir.

Sitenin birinde bu regenera activa ile ilgili böyle bir şey okudum ,doğruluğu nedir acaba.bu işlemi yaptıran varmı acaba duyan bilen vamı arkadaşlar aranızda,varsa yaptıran yorumlarını duymak isteriz.

şehir efsanesi hocam ben şahsen inanmıyorum böyle bir uygulama olduğuna.

Fuat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 29 Aralık 2018, 23:25:49 »
Regenera Activa uygulamasını yaptıran var mı ?

Kuzgun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 07 Mart 2019, 02:10:58 »
Fiyatını araştırdım ortalama 5.500 TL. Açıkçası yaptırmayı düşünüyorum kelleşmiş alanım yok şuanlık fakat kelleşiyorum heryerde kısa kısa tüyler var. Ayrıca saç ekimine de destek sağlıyormuş çabuk iyileşme açısından.

sacekimibilgisi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 07 Mart 2019, 23:34:14 »
Regenera Activa®, androjenik alopesideki saç büyümesini teşvik etmek için hücreleri elde etmek, işlemek ve yönetmek için yenilikçi bir sistemdir.

Androgenetik alopesi, saç foliküllerinin androjenlere duyarlılığı nedeniyle oluşur. Bu saç dökülmesinin en yaygın sebebidir ve erkeklerin% 70'inde ve kadınların% 40'ında yaşamlarının belirli bir döneminde görülür. Erkeklerde genellikle tapınakta saç çizgisi (alçalma saç çizgisi) ve tepede kellik durgunluğu vardır, kadınlarda genellikle başın üstündeki dağınık incelme şeklinde kendini gösterir.

Uzman konsültasyonu sırasında doktorunuz saç dökülmenizin androgenetik alopesi problemi ile ilişkili olup olmadığını değerlendirecektir. Bu teşhis doğrulanırsa, doktor size prosedür hakkında bilgi verecek ve tedavinin yapılması için uygun bir tarih önerecektir. Bir ay sonra tedavinin ilk sonuçlarını görmelisiniz!

Regenera Activa®, genellikle yakl. 60 dakika. Bir iyileşme süresi gerektirmez!

Doktor  boynun etrafına bazı lokal anestezi uygular ve bir delme biyopsi aletiyle 2,5 mm çapında üç deri örneği alır. Materyal toplama yeri androgenetik alopesiye en az hassastır.

⇒ Daha sonra hastadan toplanan örnekler özel bir cihazda mekanik işleme ve filtrelemeye tabi tutulur. Bu şekilde, progenitör hücreler, kök hücreler ve rejeneratif yetenekleri olan büyüme faktörleri örneklenen dokudan izole edilir.

* Bir mikro transplantasyondan izole edilen hücre sayısı yaklaşık. 80.000, üç biyopsi yaklaşık 240.000 hücredir.

Bu şekilde hazırlanan süspansiyon, saç köklerine alandaki saç derisine mezoterapi tekniği ile enjekte edilir (yaklaşık 4-5 mm derinliğe kadar), onarım işlemlerini başlatmak için deride kan damarı oluşum sürecini teşvik ederiz. ve saç köklerinin yenilenmesi.

REJENERASYON ACTIVA® TEDAVİSİ , çok iyi iyileştirici etkiler sağlayan tek bir işlemdir . Çalışmalar, tedaviden 4-6 hafta sonra, saç dökülmesinin durdurulduğunu ve progenitör hücrelerin rejeneratif etkisinin etkisi altında mevcut saç köklerinin yeni saç üretmeye başladığını göstermiştir.

REGENERA sisteminin kullanımı ile ANDROGENETİK ALOPECYA TEDAVİSİ

Androgenetik alopesi tedavisinde basit ve etkili sistem (AGA)

Malzeme almak için 1 dakika

1 terapötik seans

Sonuçları görmek için 1 ay

Tüm tedaviyi yürüten 1 uzman

1 standart prosedür

Terapinin nihai etkileri, bireysel hastalarda, hastalık sürecinin ilerlemesine ve vücudun bireysel rejeneratif kapasitesine bağlı olduklarından farklılık gösterebilir.

Androgenetik alopesi tamamen durdurulamaz. REGIVA ACTIVA® bize bu süreci yavaşlatma ve kaybolan saçların önemli bir bölümünü geri alma fırsatı verir. Saçları tekrar güçlendirmek için işlem 2 veya 3 yıl sonra tekrar edilebilir.

TEDAVİ İÇİN KONTRENDİKASYONLAR:

- androgenetik alopesi'den başka kellik

- psikolojik bir geçmişi olan saç dökülmesi

- sistemik veya lokal dermatolojik hastalıklar

- kanser ve otoimmün hastalıklar

Facebook Twitter Instagram