Gönderen Konu: Clinichair Izmir Cansu Bilgili  (Okunma sayısı 17475 defa)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Ynt: Clinichair Izmir Cansu Bilgili
« Yanıtla #15 : 11 Haziran 2018, 16:13:37 »
Byburkay çok geçmiş olsun umarım süreç sonu memnun kalırsın 240 gün daha umarım fark eder süre sonunda.

Teşekkür ederim Hintell , İnşallah fark eder , etmezse zaten o zaman gerçekten bu merkezle farklı şekilde konuşacağım. Gereksiz laf kalabalığı yapıyorlar polyannacılık oynuyorlar gerçekten felsefeci olmalılar , saçın olmadığını kanıtlayın bana  Hangi saç ? :) Allah'ım ya gerçekten çok pişkinler inşallah okuyorlardır buraları

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #16 : 11 Haziran 2018, 16:45:48 »
neyse.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2018, 16:51:51 Gönderen: aksamci »

brk00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 14 Haziran 2018, 00:15:38 »
çok geçmiş olsun. para iadesini geçtim dava açsanız yeridir bence. bedava yapalım deseler gitmem buraya.

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 14 Haziran 2018, 11:14:30 »
çok geçmiş olsun. para iadesini geçtim dava açsanız yeridir bence. bedava yapalım deseler gitmem buraya.

cok tesekkür ederim,
bana yasattiklari piskolojile birde dava isine girsem icinden cikamam .

para iadesini alirken hicbir sekilde hak talep etmiyecegime dair imza attim. deli degil ya bunlar kendilerini güvence aliyorlar.

benim davam artik burada, bir kardesimi de olsa burada ekim yaptirayimmi düsüncesine girmesi yeterli.

brk00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 14 Haziran 2018, 21:08:04 »

cok tesekkür ederim,
bana yasattiklari piskolojile birde dava isine girsem icinden cikamam .

para iadesini alirken hicbir sekilde hak talep etmiyecegime dair imza attim. deli degil ya bunlar kendilerini güvence aliyorlar.

benim davam artik burada, bir kardesimi de olsa burada ekim yaptirayimmi düsüncesine girmesi yeterli.

hakan doğanay'a yaptırın bence gördüğüm kadarıyla koray erdoğan kadar başarılı. fiyat olarak da daha uygun sanırım.

green

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 28 Temmuz 2018, 13:48:43 »
Abi cok fena uzuldum bu nedir ya e... insanlarin hayaleriyle ugrasiyorlar keske elimizden birsey gelse.. hersey parami demek bu sahtekarlar icin :( benimde cevremde boyle cok uzuntulu vakalar var inanin cok uzuluyor insan... insallah bu durum Allahin izniyle duzelecektir oyle temenide bulunuyorum :(.. bu nekroz olan yerlere tekrar ekim yapilabiliyor mu bu sureci bir doktora danistiniz mi efendim ?

bu gibi merkezler yuzunden turkiyenin uluslararasi saglik sektoru kotuleniyor.. clinichair izmir bi rezaletir yaptirmadan dusunsun arkadaslar burada uste para verseler gitmeyin :(
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2018, 14:17:01 Gönderen: Hintell »

buyukaltayli

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 17 Eylül 2018, 18:56:05 »
gecmis olsun ama neden cansu bilgiliye ektirdin ki. doktor olmayan yerlere ektirmek cok buyuk risk. bidahaki arkadaslara ders olmus neyseki sayende kardesim

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 18 Eylül 2018, 12:31:14 »
Teşekkür ederim.
Evet doktor değil, insanlara güvenmek maalesef herzaman doğru değilmiş.
o zamanki tecrubesizligim acemiligim ve naivligim benim doğru yerde olduğumu sanmıştım.

Ama maalesef bu kötü tecrübeyi yaşadım ve hala da yaşıyorum.
Bugün biliyorumki doktor dahi olsa çok kötü sonuçları oluyor, her doktorum diyen sonucuda güzel olacak değil maalesef
tek iyi yönü paramin 90% geri iade ettikleri. Ne doktor ve merkezler var kötü sonucun arkasinda durmayip para iadesi dahi yapmayan.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 30 Eylül 2018, 03:37:21 »
Çok geçmiş olsun üzücü bir sonuç

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 01 Ekim 2018, 00:46:29 »
Forumu bulmadan önce ben de bu merkezi düşünüyordum hakkaten Allah korumuş

Thearapy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 14 Aralık 2018, 20:17:17 »
Telafisi olmayacak bu durum karşısında mevlam size sabır vermiş gerçekten.Çok geçmiş olsun.

ERSEN0966

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 17 Aralık 2018, 05:02:55 »
kardesım bende  ektirdim 70 gün falan oldu bizde birsey olusmadı senın cilt yapında sorun var galiba bünye mi desem ne desem bilmiyorum
biz 2 kardes ektirdik hemde aynı günde hiç bir sorun yok suan alınan yerler gectı belli bile degil
ardımda suan merak eden 6-7 kısı var eş dost arkadas ektirmeyi bekleyen...galiba bünye meselesi

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 17 Aralık 2018, 14:39:29 »
:)
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2018, 15:30:25 Gönderen: aksamci »

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #28 : 18 Aralık 2018, 10:18:06 »
kardesım bende  ektirdim 70 gün falan oldu bizde birsey olusmadı senın cilt yapında sorun var galiba bünye mi desem ne desem bilmiyorum
biz 2 kardes ektirdik hemde aynı günde hiç bir sorun yok suan alınan yerler gectı belli bile degil
ardımda suan merak eden 6-7 kısı var eş dost arkadas ektirmeyi bekleyen...galiba bünye meselesi
Sadece Gülüp geçmek istiyorum ancak yapamadım.
Sen Yenisin galiba , bir altı ay sonra bekliyoruz sizi. İyi Günler.

Kapital

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 05 Ocak 2019, 13:40:51 »
Arkadasim sen sansliymissin sende bisey olmamis ama bu arkadasin cildinin problemli oldugu anlamina kesinlikle gelmez bence.

Arkadas magdur olmus burda hata ekimcinin 100de 100

Facebook Twitter Instagram