haziran 2017 Clinichair Izmir Cansu Bilgili deki sac ekimim maalesef kötü sonuclandi
Nekroz olustu ve bu bölgelerde maalesef tüm greftleri kaybettim.
resimler herseyi anlatiyor
10 ayimda Cansu Bilgili ile klinikte görüstüm.
benim amacim hatasini kabul etmesi ve evet yanlis uygulama yaptik özür dilerim demesi yeterli olacakti.
ama Cansu Bilgili kesinlikle hata yapmadiklarini daha sürecimin devam ettigini anlatmaya calisti
ve mutlaka 2 ekimi yapmak istedigini bunun icinde sadece 1000 greft 1001 degil 1000 greft nokta dahil kalmadan kapanacagini kendi hayalinde anlatti
benim ama artik klinikle hicbir sekilde bir muhatap olmak istemedigimi sadece hatayi kabul etmesini istedim, Cansu Bilgili kendi savunmaktan baska amaci yoktu ama bu forumun oldugunu ve paylasimimi biliyor olmasi benim icin avantaj oldu.
artik durum o noktaya geldi , benim parami geri iade etmelerini istedim.
görüsmeye finans bölümü sorumlusu esi bey efendi katildi .. o da beni evet kandirmaya calistilar yok bir sans daha vermemi ve kesinlikle durumu düzelteceklerini anlattilar.
yok klinikleri kac senedir varmis kac aylik ekim plani doluymus , kac insan oradan ekmek yiyormus.
yani hep kendilerini düsünüp korumaya aldilar.
benim 10 aydir yasadiklarim uykusuz gecelerim piskolojimi yipranmasini düsünen yok.
bana baska insanlarin ekim resimlerini gösterdiler ve hazirliksiz oldugu icin ayni sekilde bu yogunlukta olmasada baska ekim yaptiranlardada nekroz olayi vardi
paramin %90 geri iadesini istedim , kabul ettiler.
cikistada benim forumda yazmamam icin birseyler söylemeye calistilar.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------