Gönderen Konu: Clinichair Izmir Cansu Bilgili  (Okunma sayısı 17469 defa)

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
Clinichair Izmir Cansu Bilgili
« : 30 Mayıs 2018, 22:06:11 »
haziran 2017 Clinichair Izmir Cansu Bilgili deki sac ekimim maalesef kötü sonuclandi
Nekroz olustu ve bu bölgelerde maalesef tüm greftleri kaybettim.
resimler herseyi anlatiyor

10 ayimda Cansu Bilgili ile klinikte görüstüm.
benim amacim hatasini kabul etmesi ve evet yanlis uygulama yaptik özür dilerim demesi yeterli olacakti.

ama Cansu Bilgili kesinlikle hata yapmadiklarini daha sürecimin devam ettigini anlatmaya calisti
ve mutlaka 2 ekimi yapmak istedigini bunun icinde sadece 1000 greft 1001 degil 1000 greft nokta dahil kalmadan kapanacagini kendi hayalinde anlatti

benim ama artik klinikle hicbir sekilde bir muhatap olmak istemedigimi sadece hatayi kabul etmesini istedim, Cansu Bilgili kendi savunmaktan baska amaci yoktu ama bu forumun oldugunu ve paylasimimi biliyor olmasi benim icin avantaj oldu.

artik durum o noktaya geldi , benim parami geri iade etmelerini istedim.

görüsmeye finans bölümü sorumlusu esi bey efendi katildi .. o da beni evet kandirmaya calistilar yok bir sans daha vermemi ve kesinlikle durumu düzelteceklerini anlattilar.

yok klinikleri kac senedir varmis kac aylik ekim plani doluymus , kac insan oradan ekmek yiyormus.

yani hep kendilerini düsünüp korumaya aldilar.

benim 10 aydir yasadiklarim uykusuz gecelerim piskolojimi yipranmasini düsünen yok.

bana baska insanlarin ekim resimlerini gösterdiler ve hazirliksiz oldugu icin ayni sekilde bu yogunlukta olmasada baska ekim yaptiranlardada nekroz olayi vardi

paramin %90 geri iadesini istedim , kabul ettiler.
cikistada  benim forumda yazmamam icin birseyler söylemeye calistilar.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Clinichair Izmir Cansu Bilgili
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2018, 21:02:33 »
Geçmiş olsun  kardeşim gerçekten çok kötü görünüyor.yanılmıyorsam clinichair in forumda böyle bir ekimi daha vardı.

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2018, 12:07:23 »
Geçmiş olsun. Klinik bu süreçteki tutumu neydi?
Ücretsiz 2. ekim, para iadesi vs ?

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 01 Haziran 2018, 16:31:20 »
10 ayimda Cansu Bilgili ile klinikte görüstüm.
benim amacim hatasini kabul etmesi ve evet yanlis uygulama yaptik özür dilerim demesi yeterli olacakti.

ama Cansu Bilgili kesinlikle hata yapmadiklarini daha sürecimin devam ettigini anlatmaya calisti
ve mutlaka 2 ekimi yapmak istedigini bunun icinde sadece 1000 greft 1001 degil 1000 greft nokta dahil kalmadan kapanacagini kendi hayalinde anlatti

benim ama artik klinikle hicbir sekilde bir muhatap olmak istemedigimi sadece hatayi kabul etmesini istedim, Cansu Bilgili kendi savunmaktan baska amaci yoktu ama bu forumun oldugunu ve paylasimimi biliyor olmasi benim icin avantaj oldu.

artik durum o noktaya geldi , benim parami geri iade etmelerini istedim.

görüsmeye finans bölümü sorumlusu esi bey efendi katildi .. o da beni evet kandirmaya calistilar yok bir sans daha vermemi ve kesinlikle durumu düzelteceklerini anlattilar.

yok klinikleri kac senedir varmis kac aylik ekim plani doluymus , kac insan oradan ekmek yiyormus.

yani hep kendilerini düsünüp korumaya aldilar.

benim 10 aydir yasadiklarim uykusuz gecelerim piskolojimi yipranmasini düsünen yok.

bana baska insanlarin ekim resimlerini gösterdiler ve hazirliksiz oldugu icin ayni sekilde bu yogunlukta olmasada baska ekim yaptiranlardada nekroz olayi vardi

paramin %90 geri iadesini istedim , kabul ettiler.
cikistada nekadar mütevazi olduklarini yani dini araya sokarak benim forumda yazmamam icin birseyler söylemeye calistilar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 01 Haziran 2018, 17:01:42 »
aksamcı yaşadığın durum malesef kötü allah kımseye yaşatmasın
doğal olarak her merkez burda yazılanlardan çekınır sadece onlar degıl sonuçta güçlü bir forum burası gunde forum uyelerdinden haric sadece ziyaretçi olarak4/5 bin kişinin  saatlerce forumu ve  konuları ınceleyıp okuduğu bır platform bu durum gayet normal...

her merkezın malesef hatalarıda oluyor olmayan yoktur ama bu hataların faturasını bız hastalar agır bedeller ıle ödüyoruz buda malsef bu işin doğasında var daha dıkkatlı olmaları gerekırdı ve daha tecrübeli...

ama en azından ucret ıadesı yapmakda bır dürüstlüktür iyi niyettır  her nekadar buyuk bır hata yapıp sana zor zamanlar yaşatsalarda bunu yapmayanlarda var.. çok geçmiş olsun

bır çok hasta bu merkezin dışında ücret iadelerini bu forumun gücü sayesinde alıyor sorun yaşadıkları zaman
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2018, 10:46:44 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 01 Haziran 2018, 18:02:09 »
ama en komigi neydi biliyormusun hintell...

Cansu Bilgili hanim 20 senedir bu isi yaptigindan böyle gururlu sekilde anlatiyor , laf bir sekilde Dr. Koray Erdogana geldi Cansu hanim ne desin ?
Koray Erdogan kim ? tanimadigini söyledi .

bende Cansu hanim siz Dr. Koray Erdogani tanimiyorsunuz dedim . evet tanimiyorum dedi . beni o durumda güldürdü.  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 02 Haziran 2018, 10:45:36 »

Cansu Bilgili hanim 20 senedir bu isi yaptigindan böyle gururlu sekilde anlatiyor , laf bir sekilde Dr. Koray Erdogana geldi Cansu hanim ne desin ?

bende Cansu hanim siz Dr. Koray Erdogani tanimiyorsunuz dedim . evet tanimiyorum dedi . beni o durumda güldürdü.  :)

İnsanlık halidir nediyelim .. :) geçmiş olsun kardeşim
Global Moderator

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 02 Haziran 2018, 23:37:04 »

Çok ilginç inanılır gibi değil.koray erdoğanı dünyadaki tüm saç ekimi yapan doktorlar tanıyordur bu şimdi nasıl tanımıyor .harbi çok komik bir muhabbet olmuş .ben bile henüz saçım dökülmemişken saç ekimi ileilgili haber bültenlerinde falan görmüştüm adamı.
Bu arada akşamcı gerçekten takdir ettim seni,para iadesi almana rağmen gelip buraya bu konuyu açabiliyorsan harbiden mert bir adam olduğunun göstergesi bu.
Forumda geçmiş sayfalarda konularının içini boşaltanlar görüyorum .tahminim onlar hep para iadesi alanlar.para iadesi alıp konusunu boşaltanlar hakka hukuka inanmayan insanlar bence.

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 03 Haziran 2018, 14:15:01 »
kardesim tesekkür ederim.
ben sac ekimi icin okadar naiv davrandimki ekimden önce bu forumu bulmusken fazla düsünmeden arastirmadan birsey olmaz düsüncesiyle clinichair izmir e karar kildim.
yasadigim sürecin hicbir sekilde maddi geri iadesi olamaz . ben clinichair e en yüksek kalitede sonuc olacak saglikli, yüksek kaliteli donör, sac ekimini cok uygun sonuclanacak olarak gittim.

onlarinda kendileri icin cok yüksek reklamlari olmasi acisindan firsati maalesef okadar acemice okadar kalitesiz seviyede sonuclandirmalari kendi hatalari.

Cansu Bilgili hanim deseydiki , evet M.Bey biz hata yaptik sizden özür dileriz .
ama maalesef Cansu Bilgili hanim hala ekimi yapan Emre beyi savunmaktan ve hatta kesinlikle hata yapmaz demekten vaz gecmedi.

keske Cansu Bilgili hanim burayi okudugu halde bir yorum yapsa .

Biradam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 03 Haziran 2018, 15:18:24 »
Kardeşim geçmiş olsun ..bu gibi durumlarda ekim merkezleri malesef hatalarını görüp özür dilemek yerine malesef kendilerini savunuyorlar hatta bazende ileri gidip kendilerini övme gafletinde bulunuyorlar.. iki arkadaşımın başına geldi ordan biliyorum halbuki özür dileseler onlar için konu kapanacaktı , nedense asla empati yapmıyorlar varsa yoksa biz çok iyiyiz ilk defa böyle bir şey oldu falan muhabbetleri ,karşıdaki insanın mağduriyetini çektiği psikolojik ızdırabı falan düşünen yok anlamaları için ön tarftaki saçlarını yolacaksın bunların :) bir kaç hafta öyle gezsinler bakalım o zaman anlarlar belki.

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 08 Haziran 2018, 00:59:20 »
Dostum çok geçmiş olsun senin adına çok üzüldüm umarım bundan sonra düzeltilicek bir durumdur ne yapıcaksın düzeltmek için kararın nedir ?
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 10 Haziran 2018, 06:55:51 »
Saç ekimi operasyonunda ikinci bir şans istemek acizliktir. Çünkü profesyonel olmadıklarının bir göstergesidir. İkincisi ücreti vermemek için kıvıranmaktır. Üçüncüsü bencilliktir.
Neden bencilliktir?
1- Ekim yaptıran kişi için aynı olumsuzluğun yaşanma riski birincide olduğu gibi ikincide de vardır.
2- Aynı serüveninin, sıkıntının yaşanması ve ek olarak acaba çıkacak mı çıkmayacak mı sıkıntısının psikolojik olarak ikinci ekimde ekstra olarak yansıyacak olması.
3- Ekim yaptıran kişi hem maddi olarak cebinden para çıkarmış. Hem geri gelemeyecek biçimde kökleri gitmiş. Bu durumda ekim yapacak merkezin bunları hiç değerlendirmeyerek sanki sınırsız dönor alanı varmış gibi ikinci şans istemesi hem acizlik hem de bencilliktir.

Ne yani;  hem kökler gitti, olumsuz bir sonuç oldu, hem nekroz oldu, hem psikolojik sıkıntı oldu üstüne üstlük tüm bunları çekmek için para mı ödedim yani?!! Der insan.
Şimdi ücreti geri vermiyorsun ikinci bir şans istiyorsun da olumsuz olursa o zaman mı vereceksin ücreti sanki?
İnsanları aptal yerine koymayın bari.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 11 Haziran 2018, 03:46:08 »
Saç ekimi operasyonunda ikinci bir şans istemek acizliktir. Çünkü profesyonel olmadıklarının bir göstergesidir. İkincisi ücreti vermemek için kıvıranmaktır. Üçüncüsü bencilliktir.
Neden bencilliktir?
1- Ekim yaptıran kişi için aynı olumsuzluğun yaşanma riski birincide olduğu gibi ikincide de vardır.
2- Aynı serüveninin, sıkıntının yaşanması ve ek olarak acaba çıkacak mı çıkmayacak mı sıkıntısının psikolojik olarak ikinci ekimde ekstra olarak yansıyacak olması.
3- Ekim yaptıran kişi hem maddi olarak cebinden para çıkarmış. Hem geri gelemeyecek biçimde kökleri gitmiş. Bu durumda ekim yapacak merkezin bunları hiç değerlendirmeyerek sanki sınırsız dönor alanı varmış gibi ikinci şans istemesi hem acizlik hem de bencilliktir.

Ne yani;  hem kökler gitti, olumsuz bir sonuç oldu, hem nekroz oldu, hem psikolojik sıkıntı oldu üstüne üstlük tüm bunları çekmek için para mı ödedim yani?!! Der insan.
Şimdi ücreti geri vermiyorsun ikinci bir şans istiyorsun da olumsuz olursa o zaman mı vereceksin ücreti sanki?

İçinde ağır kelimeler olsada Doğru tektir değişmez sende en doğrusunu yazmışssın kişinin piskolojisini çok iyi analiz etmiş Haklı ve çok zekice bir yorum yapmıssın angmar
Global Moderator

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #13 : 11 Haziran 2018, 10:47:48 »
Neden bencilliktir?

Söyleyecek başka bir kelime yok bende aynı ekim merkezin ekim yaptırdığım ve benzer sorunları yaşadığım için sanki benim düşüncelerimi yazıya dökmüşssün gibi olmuş , Ben hafta sonu kontolüm vardı ve gittim nekroz olayı yok ama fire çok büyük ölçüde var yine aynı cevabı aldım 1000 greft revizyon hakkınız var ve isterseniz bunun seans farkını tamamlayıp komple yeniden ekim yapalım diye birde pişkin pişkin teklif ediyorlar resimlerimi istediğimde resim veremiyorlarmış , neden peki ? Revizyon yapmadan sonuç tamamlanmadan olmazmız . her ay gittiğimde aynı şeyi söylüyormuşum bende ısrarlı ve sabırlı bir insanım bir tamamlana kadar her ay kontrole gidecem ve o zaman ki sonucu paylaşırım .şimdi bu durumları yaşacağımı bilsem kesinlikle ama kesinlikle burada ekim yaptırmazdım .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 11 Haziran 2018, 14:28:27 »
Byburkay çok geçmiş olsun umarım süreç sonu memnun kalırsın 240 gün daha umarım fark eder süre sonunda.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram