Kardeş eğer kararsızsan, yada hayatının bu döneminde sosyal ve ekonomik olarak müsait değilsen kesinlikle yaptırma.
çok takıntılı biriysen, 1 ay belkide 2 ay evden çıkmak istemeyebilirsin.bu dış görüntüyü gerçekten değiştiren bir operasyondur. İlk zamanlar insanlar senin bu yeni halini hafızalarına kaydetmek için çokça göz teması kuracaktır doğal olarak. Bu durum kişiden kişiye değişir. Kimi çok uzun süre bakar kimi kısa...😂😂😂😂.buna hazırlıklı olmalısın.
komplexli ama çok sosyal biri olarak benim şu geçen 22 günde deneyimlediğim negatif şeylerdi.... ama alışınca insanda istemsiz bir mutluluk oluşuyor. Siman değişince o alışık olduğun bakışlardan farklı bir tür bakışla tanışıyorsun bu da iyi bir deneyim gerçekten😄😄
He ben çok takmam dersen kardeşim minimum 4000 greftle ekim için senden daha uygun biri bu forumda şu an için yok diyebilirim.nacizane benim görüşüm😆 saçların dökülecek yani er yada geç bunu beklemek seni yoracak ve yıpratacaktır.bence beklentiyi minimize ederek bu işe karar verdiysen girmende bir sakınca yok. Beklenti ne kadar küçük olursa memnuniyet o kadar büyük olur kardeşim. Kesinlikle adres doğru, yaptıracaksan oraya yaptır.