Gönderen Konu: İlhan SERDAROĞLU'na saç ektirdim. 4000 greft  (Okunma sayısı 4389 defa)

riza_86

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İlhan SERDAROĞLU'na saç ektirdim. 4000 greft
« : 28 Mayıs 2018, 22:04:46 »
merhaba arkadaşlar. öncelikle şunu söyleyeyim. beni serdaroğlunun akrabası veya adamı, komisyoncusu filan değilim. millet diyorya bunlar bunun adamı diye. yok arkadaş normal sıradan bi vatandaşım. birçok yer araştırdım. video sitelerinden ekimleri izledim. sınırsız ekenler var. tek seansta bitirenler var. fiyatı çok uygun olanlar var. özellikle fiyata aldanıpta kayseride ankarada merdiven altında bu işi çok yapan var. bnm iş yerinden iki arkadaş Serdaroğluna gitti. ikisininde saçının çıkması için sabırla 1 yıl bekledim. sonuçta görünen köy klavuz istemez. hoşuma gitti. başka yerlerde ektirenlerin kimisinin saçlar çıkmadan dökülmüş. kimi çok çok seyrek ekmiş. kimisinin saç diplerinde mor renkler vardı. hocaya söylediğimde bile şaşırdı. keşke foto çekip gösterseydim. nys gitti istanbula gayet güzel bir şekilde ağırladılar. kendisi olsun ekibi olsun. gereken ne ise yapıyorlar. az yada çok demeyip ellerinden gelenin en iyisini yaptılar sağolsunlar. çok memnun kaldım. sağa sola 3 4 verene kadar gidin adam akıllı ektirin gelin kardeşim. memnun kalmayan beni bulsun o kadar açık konuşuyorum. ben memnunum isteyene istediği kadar foto atarım şuan 18. günümdeyim. zamanla hepsini paylaşacağım. inanın benim için olumlu ve istediğim gibi geçti. emeğinin karşılığını almak istiyorsan git kardeşim. hiç korkma inanki insan güven huzur buluyor. 543 258 86 89 foto isteyen whatsapptan msj atabilir.   

technicz9

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İlhan SERDAROĞLU'na saç ektirdim.
« Yanıtla #1 : 28 Mayıs 2018, 22:47:38 »
hayırlı olsun hocam inşallah istediğiniz sonuçları alırsınız.kaç greft ekildi,öncesi sonrası foto var mı ?
Dünle beraber gitti düne ait ne varsa,bugün yeni şeyler söylemek gerek.

gkhn78

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 29 Mayıs 2018, 10:48:55 »
Abi bu kadar uzun yazana kadar 2 fotoğraf atsaydın foruma daha anlamlı olurdu.  Senin 18 günlük halini görmek için illa özelden mi ulaşmak lazim anlamadim ki bu neyin top secreti

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 29 Mayıs 2018, 11:17:15 »
Operasyonunuz hayırlı olsun, forum kuralları gereği konu başlığına greft miktarı tarihi vs , açıklama kısmına da operasyon detaylarını yazmanız farklı günlerde çekilmiş fotoğraflar atmanız (öncesi-1.gün,5.gün ..vs) bilgi akışı için önem arz etmektedir.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 31 Mayıs 2018, 11:41:48 »
Parası..?

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 31 Mayıs 2018, 15:18:01 »
Merhaba. Foruma hoşgeldiniz. İyi bir sonuç dilerim. Bir kısmı birkaç kez okumama rağmen anlayamadım. "Kiminin saçlar çıkmadan dökülmüş, kimi çok seyrek kalmış, kiminin saç diplerinde morluklar vardı" diye bahsederken kastınız İlhan Serdaroğlu'nun arkadaşlarınıza yaptığı saç naklinin süreci/sonucu mu? 

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 31 Mayıs 2018, 16:46:01 »
18 günde nasıl bu kadar memnun kalabilir insan anlaşılması güç. Saçlar çıksın sonrasında tebrik ve takdir edilir cerrah. Dünya nın en iyi ekimcisi dahi saç ekimi yapsa bana ben 18 günde memnuniyet kararı vermezdim açıkçası.

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 31 Mayıs 2018, 23:43:18 »
Operasyonunuz hayırlı olsun, forum kuralları gereği konu başlığına greft miktarı tarihi vs , açıklama kısmına da operasyon detaylarını yazmanız farklı günlerde çekilmiş fotoğraflar atmanız (öncesi-1.gün,5.gün ..vs) bilgi akışı için önem arz etmektedir.
+1

riza_86

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 01 Haziran 2018, 15:51:11 »
EVEEET arkadaşlar. foto isteyene foto atıyorum. 16 günde memnun olmamdaki sebep kabuklar dökülünce saçın yönü hizası beni tatmin etti. zaten %90 aynı şekilde çıkacağı için hoşuma gitti. size öncesi ve sonrası 1 ila 16 gün arası foto gönderiyorum. saygılar sevgiler dostlar.

riza_86

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 01 Haziran 2018, 15:56:14 »
4 fotoya izin verdi son halimi atayım bide arkadaşlar 16. gün. 1 ay ve 3 ay sonra tekrar foto atcam. illa özeldenmi ulaşalım diyen arkadaşalr zahmet edip ulaşırsa sevinirim. biz kimlere ulaşmadık bu iş için :) valla arkadaşlar yardımcı olayım diye uğraşıyorum. çünkü bende çok araştırma yaptım. kimseye zorla burda şunu bunu yap demiyoruz. fotoları inceleyin, diğer farklı yerlerde ektiren arkadaşları da inceleyin. karar size kalmış emeğe saygı.
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2018, 16:25:59 Gönderen: riza_86 »

riza_86

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 01 Haziran 2018, 15:58:34 »
hayırlı olsun hocam inşallah istediğiniz sonuçları alırsınız.kaç greft ekildi,öncesi sonrası foto var mı ?

dostum 4 bin greft ekildi

riza_86

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 01 Haziran 2018, 16:01:44 »

4000 greft 10 05 2018 tarihinde operasyon detaylarını ektiren bi arkadaş yazmış ilhan serdaroğluna ektirdim diye onun aynısı. gittim tv izleterek ekim yaptılar ilk başta iğneler acı verdi ama ekim sırasında acı yoktu dr. başındaydı kök alırken. ekenler yanındaki elemanlardı  vs.  1- ile 16. günlük fotolarıda gönderdim. yardımcı olabildiyesem ne mutlu

riza_86

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 01 Haziran 2018, 16:03:28 »
Parası..?

6 bin liraya ektirdim. 3bin grefte anlaştık. 4bin ekti biraz daha para alcaz senden dedi. bende sağlık olsun dedim. kiminin parası kiminin duası dedim güldü geçti hocamda sağolsun.

riza_86

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 01 Haziran 2018, 16:04:52 »
Merhaba. Foruma hoşgeldiniz. İyi bir sonuç dilerim. Bir kısmı birkaç kez okumama rağmen anlayamadım. "Kiminin saçlar çıkmadan dökülmüş, kimi çok seyrek kalmış, kiminin saç diplerinde morluklar vardı" diye bahsederken kastınız İlhan Serdaroğlu'nun arkadaşlarınıza yaptığı saç naklinin süreci/sonucu mu?

yok yok serdaroğlunun ektikleri değil. benim gözlemlediklerim. ankarada ektiren kayseride ektiren arkadaşlar.

riza_86

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 01 Haziran 2018, 16:06:54 »
18 günde nasıl bu kadar memnun kalabilir insan anlaşılması güç. Saçlar çıksın sonrasında tebrik ve takdir edilir cerrah. Dünya nın en iyi ekimcisi dahi saç ekimi yapsa bana ben 18 günde memnuniyet kararı vermezdim açıkçası.

saçların çıkış yönü ve durusu kendini şimdiden belli ediyor. ben bizzat başka ekim yaptıranlarıda takip ettim. ben memnunum ya 15 20 50 gün bnm için farketmez. ben şuanki gidişattan memnunum. ilerdeki sürecide aktaracağım. olumsuz bir sonuç olursa tabiki paylaşacağım. umarım iyi olur.

Facebook Twitter Instagram