Merhaba Arkadaşlar..15.05.2018 tarihinde İlhan Serdaroğlu hoca tarafından 3950 greft Saç Ekimi gerçekleştirildi..Yaşım 39. Saç ekimi Adana'dan İstanbul'a gittim.Ve iki gün otelde konaklama yaptım.Bu süreçte yakın bir arkadaşım da bana eşlik etti ve destek oldu. Daha önce yalnızca Adana'da bir saç ekim merkezi ile görüştüm. 3500 greft ile tek seansta işlemin tamamlanacağı söylendi ama tarafıma çok güven vermediği için mail yoluyla İlhan Hoca ile irtibata geçtim ve fotoğraflarımı yolladım.ve bir süre görüştük. İlhan hoca 3500 ila 3800 civarında mega bir seans gerekeceğini belirti. Ve 3950 greft ile saç ekimi gerçekleşti. Yıllık izinde olduğumdan, ani karar vererek saç ekimine karar verdim..karar vermek çok zor gelmesine ragmen bir adım attıktan sonra herşey beklediğimden çok rahat gerçekleşti. Saç alım işlemlerini İlhan hoca gerçekleştirdi. Kanal açma işlemini Muhammet isimli arkadaş gerçekleştirdi. Ekim işlemi yine Muhammet bey ve bir hemşire hanım tarafından gerçekleştirildi. Kendimi gayet rahat hissedeceğim bir ortam vardı. Sabah 10 gibi işlem başladı.. Sanırım akşam 17.30 a kadar devam etti. Baştaki iğneler biraz acıttı ama tahammül edilmeyecek kadar kötü değildi..onun dışında zaman çabuk geçti..kimi zaman sohbet ettik.. Kimi zaman TV izledim..kimi zaman uyukladım..ön saç çizgisi konusunda çok endişeliydim.. Onuda İlhan hoca işi kendisine bırakmamı ve kendisine güvenmemi söyledi..saç ekimi gecesinide çok rahat geçirdim ve otelde iki gün çok rahat uyudum..İlk yıkamadan sonra Adana'ya döndüm..kafamdaki bandajlar çıktıktan sonra alnımda biraz şişlik oldu.. Ama oda 1 gün sonra geçti.. Baş ağrısı ve kaşınma olayı çok az oldu..ilaçlarımı muntazam şekilde aldım..şimdilik aklıma gelenler bunlar.. Sormak istediğiniz şeyleri elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım. Fotoğraflarıda yükleyeceğim..