Gönderen Konu: 6 Haziran Hakan Doğanay Donör Düzeltme Ekimi 1000 greft sakaldan  (Okunma sayısı 17964 defa)

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 6 Haziran Hakan Doğanay Donör Düzeltme Ekimi 805+500 greft sakaldan
« Yanıtla #45 : 06 Ağustos 2018, 14:20:20 »
6 Haziran tarihinde Dr. Hakan Doğanay'da 805 greftlik donör düzeltme ekimi yapılmıştı. Şok dökülme olmadan gayet güzel birşekilde sonuç aldım. Ancak Hakan Hoca ve ekibi dokuya çok önem verdiğinden dolayı ilk ekimde ısrarlarıma rağmen 800 greftin üzerine çıkmanın riskli olacağını söylemişti ikinci bir ekimi istersem yapacaklarını söylediler  ilk ekimden 60 gün geçmesine rağmen araya sıkıştırdılar ikinci ekimi sağ olsunlar ve 500 greflik donörde eksik kalan yerlere bir ekim daha gerçekleştirdik bu sefer saçımı kısaltılıp yapılmasını istedim çünkü bu ekimde yine Arenamed'de yaptırmış olduğum muhteşem ekimden onca greft almalarına rağmen sık bir görüntü yoktu özellikle sol ön çizgide ve orasını da Hakan Hoca sıklaştırdı sağ olsun şakaklarıma doğru anca çıkarabildikleri 400 greftle. Fotoğrafları paylaşıyorum şimdi. İnşallah bu ekim işini sonlandırdım. Zira yaptığım bir hata sonucu (Arenamed'e gitmek) bana 3 ekime girmeme neden oldu o da ucu ucuna denkleştirerek.

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 6 Haziran Hakan Doğanay Donör Düzeltme Ekimi 1000 greft sakaldan
« Yanıtla #46 : 06 Ağustos 2018, 14:24:08 »
Bu fotoğraflar ikinci sakaldan alınan 500 greftin donördeki son sıkıntılı yerlere ekilip düzeltilmesinin görüntüleri.

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 06 Ağustos 2018, 14:27:25 »
Yukarıdaki fotoğraflarda saçtan alınan bölgelerde belli. O bölgelerden 400 greft çıkarılabildi ancak ve ön hattımda sıklaştırma yaptı Hakan Hoca. Ön hatta sol tarafın boşluğu çoktu sol tarafa 300 sağ taraf sola göre iyi olduğundan oraya da 100 greft ekti.

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 06 Ağustos 2018, 14:32:17 »
Bunlar da 9. gün fotoğrafları.

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 06 Ağustos 2018, 14:34:16 »
.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 06 Ağustos 2018, 14:36:48 »
6 Haziran tarihinde Dr. Hakan Doğanay'da 805 greftlik donör düzeltme ekimi yapılmıştı. Şok dökülme olmadan gayet güzel birşekilde sonuç aldım. Ancak Hakan Hoca ve ekibi dokuya çok önem verdiğinden dolayı ilk ekimde ısrarlarıma rağmen 800 greftin üzerine çıkmanın riskli olacağını söylemişti ikinci bir ekimi istersem yapacaklarını söylediler  ilk ekimden 60 gün geçmesine rağmen araya sıkıştırdılar ikinci ekimi sağ olsunlar ve 500 greflik donörde eksik kalan yerlere bir ekim daha gerçekleştirdik bu sefer saçımı kısaltılıp yapılmasını istedim çünkü bu ekimde yine Arenamed'de yaptırmış olduğum muhteşem ekimden onca greft almalarına rağmen sık bir görüntü yoktu özellikle sol ön çizgide ve orasını da Hakan Hoca sıklaştırdı sağ olsun şakaklarıma doğru anca çıkarabildikleri 400 greftle. Fotoğrafları paylaşıyorum şimdi. İnşallah bu ekim işini sonlandırdım. Zira yaptığım bir hata sonucu (Arenamed'e gitmek) bana 3 ekime girmeme neden oldu o da ucu ucuna denkleştirerek.
Geçmiş olsun
Acil şifalar diliyorum
Bu kadar zahmet ve sıkıntı sonrası
İstediğiniz görüntüye kavuşmanız dileğiyle

xbmx

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 06 Ağustos 2018, 14:51:14 »
HAYIRLISI OLSUN tekrardan baya zahmet çektiniz herşey istediğiniz gibi olur olmıycak bişey yok zaten :)

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 06 Ağustos 2018, 14:56:52 »
HAYIRLISI OLSUN tekrardan baya zahmet çektiniz herşey istediğiniz gibi olur olmıycak bişey yok zaten :)
Hocam senin merak ettigin sakal goruntusu 1300 greft alindiktan sonraki hali de boyle hicbir bosluk yara bere yok inanki hatta hala daha cikar diyorlar sakaldan ama benim sorunum bitti, cok ileride tepe bolgesi acilirsa artik diye sakliycam onlari. Yanlis hatirlamiyorsam seninde kulak ustlerinde sikinti vardi insallah bi yol gosterir sana benim bu tecrubem, iyi gunler

xbmx

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 06 Ağustos 2018, 19:39:34 »
benım ensenın alt kısımlarında sorun var kulak altı dıyelım :)
senın paylasımın benımde cesaretımı arttırdı mutlu ettı valla dostum ,paylasmaya devam et :)

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dr Hakan Doganayin yaptigi ilk duzeltme operasyonunun 140. Ikincisinin 88. Gununde saclarimi 1.5 sene onceki Arenamedin donor katliamindan sonra kestiremedigim kadar kisa kestirdim ve ciddi bi duzelme gozlemliyorum. On bolgeye de siklastirma yapilmisti ozellikle sol tarafa sizce ondeki gelisim 88. Gunde nasil daha da dolar mi? Ve sag tarafla ayni yogunluga gelir mi?

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
donörü katletse de arenamed in ektikleri çıkmış.
umarım şimdi ekilenlerde çıkar
sakaldan tutum nedense daha fazla oluyor donörünüz sağ sol tarafı bu yüzden iyi görünüme kavuşmuştur.
ama diğer beklentiniz karşılanır mı bilmiyorum.

Dr Hakan Doganayin yaptigi ilk duzeltme operasyonunun 140. Ikincisinin 88. Gununde saclarimi 1.5 sene onceki Arenamedin donor katliamindan sonra kestiremedigim kadar kisa kestirdim ve ciddi bi duzelme gozlemliyorum. On bolgeye de siklastirma yapilmisti ozellikle sol tarafa sizce ondeki gelisim 88. Gunde nasil daha da dolar mi? Ve sag tarafla ayni yogunluga gelir mi?

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
93. Gun sol ve sag kulak ustlerinin duzeltme oncesi uzun ve kisa halleri ve son halleri

gomis0835

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ilk ekim nerede yapmıştınız önler güzel maşallah

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ilk ekim arenameddeydi ancak boslik vardi Hakan hoca 400 gref on hatta siklastirma yapti aralara

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 16 Kasım 2018, 13:33:31 »
Donor duzeltme ekimi uzerinden 5,5 ay gecti. Gercekten tam anlamiyla duzeldi diyebilirim ozellikle fotograflari kafami yan yatirip isik dik aciyla gelicek sekilde cekiyorum ve arenameddeki ekimden sonra asla kestiremedigim kadar kisa kestirdigim halde gayet normal bi goruntu var. Kizariklik var birazcik ekimden oturu, kizariklikta gectigi zaman muhtemelen daha guzel bir goruntu olacagini dusunuyorum. Donor duzeltmede ekilen sakal greftleri %10-15 bir sok dokulmeye ugradi ve geri kalani dokulmeden devam etti diyebilirim. Hakan hoca da o bolgenin az sok dokulmeyle kurtulabilecegini belirtmisti birde sakal ekimi olmasindan kaynakli tabi. Ayni sorunu yasayan arkadaslara umarim bir yol gosterici olmustur bu ornek ben gayet memnunum duzeltme ekiminden.

Facebook Twitter Instagram