Gönderen Konu: 6 Haziran Hakan Doğanay Donör Düzeltme Ekimi 1000 greft sakaldan  (Okunma sayısı 17947 defa)

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
 Arkadaşlar  20.06.2017 tarihinde ekim yaptırdım o ekimide bu siteden paylaşmıştım merak eden bulabilir kolaylıkla. Donör bölgemde orantısız alımlardan dolayı yoğunluk farkları çok fazla. Özellikle sağ tarafımda ve sol kulak üstünde yoğunluk çok düşük bu da benim normal yaşamımda rahatsız etmekte. Bu sebepten Hakan Hoca ile iletişime geçtim ve sakaldan alınmak kaydı ile ortalama 1000 greft ile donor kısmının sağ ve sol yüzeyine ekim yapılabileceğini konuştuk ve 6 Haziranda ekime gireceğim. Benim gibi belki birçok insan var bu sebeple yol gösterir belki olur mu olmaz mı sorusunun en azından somut bir örneği olması açısından (inşallah tutar ve düzelir de benimde bu problemim kalkar ortadan tabi) burda bu düzeltme ekimini de paylaşmak istedim. Daha önceden Muttalip Hoca ile görüştüm sorunumla bire bir ilgilendi sağolsun inceledi ancak sakaldan alım yapmadığını belirterek yapamayacağını söyledi. Hakan Hoca'nın asistanı ile görüşmelerimde ise hocanın bu tarzda donör düzeltme ekimini birçok kez yaptığını ve ayrıca ekim sonrası sürecin bayağı beni zorlayacağını da ilettiler yatış pozisyonu ve o bölgelerin tepe bölgelerine göre korunmasının kat kat zorlayıcı olmasından kaynaklı. Yeni ekimi de 6 Haziran'dan itibaren buradan paylaşacağım. Bu arada yanlarım uzunken çok fazla belli olmuyor ancak o uzunlukta saç kullanmak gerçekten çok zor ve benim için çok yorucu olduğundan yaptırıyorum. makine ile 5 civarı traş yapıldığı zaman bile belli oluyor. Fotoğraf olarak hem uzun hem kısa hallerini koyacağım şimdilik. Yorumlarınızı bekliyorum.

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Fotoğrafların devamı.

WFCxWazza

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Fotoğrafların devamı.
Dostum çok geçmiş olsun bende arena' medden aynı durumdan şikayetçiyim  sürecini sonuna kadar paylasırsan seviniriz aynı durumda biçok insana yol göstermiş olursun hayırlısı olsun şimdiden
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2018, 20:28:34 Gönderen: WFCxWazza »

technicz9

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun hocam şimdiden kendine bir tane boyun yastığı(yolcu yastığı) bakmaya başla :) ilk ekim hangi merkezde yapılmıştı
Dünle beraber gitti düne ait ne varsa,bugün yeni şeyler söylemek gerek.

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sanırım forumda bir ilk olacak ,şimdiden hayırlı olsun.yatış pozisyonu dediğiniz gibi zor olacak ,sanırım ilk bir hafta özellikle dikkat etmek gerekecek.sürekli olarak yüzüstü yatman gerekecek heralde..

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şimdiden hayirli olsun,sakal ekiminde okudukça başarılı bir doktor seçmişsiniz, sakallariniz kalinsa cok rahat kapanır seyrek yerler.yüzüstü yatıp kollarını da tişörtünun icine sokarak yatarsin sanırım.biraz zor olacak ama 10 gün dayanacaksin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
te12 hayırlı olmasını dilerim operasyon fotolarını beklıyoruz
Global Moderator

dent.58

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Fotoğrafların devamı.
hocam cok gecmiş olsun muttalıp hoca saçtan alıp ekelim demedimi .dönör bölgen diğer alanlarda güçlü bence saçtan 1000 alınıp ekilse daha güzel olmazmıydı

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Muttalip hoca riskli gordu arka tarafin normal tamaam ama yanlarin bu haldeyse kisayken cok alinicak greft cikmaz ciksa da ordakileri aldirmaya ben yanasmiyorum bu sebepten cok dusunmedim ama belki Hakan hoca ile yuzyuze gorusugumde en azindan ufak bi kisminin alinabilmesi icin bi konusucam o konuyuda aklimda. 500 sac 500 sakal belki.

WFCxWazza

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Fotoğrafların devamı.
hocam cok gecmiş olsun muttalıp hoca saçtan alıp ekelim demedimi .dönör bölgen diğer alanlarda güçlü bence saçtan 1000 alınıp ekilse daha güzel olmazmıydı
Bende aynı merkezde ekim yaptırdım kalın saçlarda uzunken çok iyi kapatıcılık sağlıyo o yüzden donör iyi diyebiliyoruz  uzun ve operasyon öncesi çekilen fotoğraf malesef arena medde ektiren coğu kişinin donörü bu şekilde

dent.58

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 6 Haziran Hakan Doğanay Donör Düzeltme Ekimi 1000 greft sakaldan
« Yanıtla #10 : 27 Mayıs 2018, 00:18:15 »
Muttalip hoca riskli gordu arka tarafin normal tamaam ama yanlarin bu haldeyse kisayken cok alinicak greft cikmaz ciksa da ordakileri aldirmaya ben yanasmiyorum bu sebepten cok dusunmedim ama belki Hakan hoca ile yuzyuze gorusugumde en azindan ufak bi kisminin alinabilmesi icin bi konusucam o konuyuda aklimda. 500 sac 500 sakal belki.
muttalıp ve koray hoca gibi hocalar hiç risk almıyorlar. belli vakalara yönelip belli standartlar üzerinden ekim yapıyorlar galiba.inşallah senin için en güzel sonuç olur .takipteyiz hocam :)

dent.58

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 27 Mayıs 2018, 00:21:31 »
Fotoğrafların devamı.
Bende aynı merkezde ekim yaptırdım kalın saçlarda uzunken çok iyi kapatıcılık sağlıyo o yüzden donör iyi diyebiliyoruz  uzun ve operasyon öncesi çekilen fotoğraf malesef arena medde ektiren coğu kişinin donörü bu şekilde
saçları 5mm gibi kısa kullanmayı düşünenler için saçtan aldırmamak mantıklı ama sakal o bölgede nasıl olur acaba belli olur mu. inşallah güzel olur değişik bir vaka olucak forumda. yol gösterici olacak

sceptic

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 27 Mayıs 2018, 20:11:18 »
tamam kafada iz kalmasın ama sakaldan alınan yerler ne olacak.

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 27 Mayıs 2018, 20:37:23 »
tamam kafada iz kalmasın ama sakaldan alınan yerler ne olacak.
Hocam Hakan Hoca her ekiminde genelde sakaldan ufakta olsa alim yapiyor. Bu sitede de gordugum kadari ile 3 4 gun sonra sakal alimlarinin hicbirinde ufak bir iz bile kalmiyor.

gkhn78

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 29 Mayıs 2018, 10:57:17 »
Gerçekten ilginç bir deneyim olacak.  Ben daha önce benzerini görmedim.  Merak edenler olursa diye belirtmek isterim, 10 gün kadar önce Hakan Beyin kliniğinde ekim yaptirdim ve 1000 kök kadar sakaldan alindi.  Genel anlamda söylemeden veya dikkatli bakılmadan anlaşılacak bir iz bir yara yok.  Hatta kafamdan da çabuk iyileşti.  Umarım iyi bir sonuç alırsınız

Facebook Twitter Instagram